Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

2011. gads: gāzes hokeja pavasaris, karsta basketbola vasara

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

2011. gads: gāzes hokeja pavasaris, karsta basketbola vasara
Eiropas čempione tāllēkšanā Ineta Radēviča
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Nākamie divpadsmit mēneši sporta draugiem piedāvās desmitiem interesantu notikumu. Rīgas “Dinamo” trešo gadu pēc kārtas mēģinās cīnīties par Gagarina kausu, Latvijas futbola valstsvienība sacentīsies par iekļūšanu 2012. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, labākie vasaras sporta veidu pārstāvji centīsies nodrošināt dalību 30. olimpiādes spēlēs Londonā. Lai būtu vieglāk orientēties, raksta noslēgumā piedāvājam iepazīties ar 2011. gada nozīmīgāko sporta notikumu kalendāru.

Vienīgās īstās un reālās pārmaiņas ir katra paša cilvēka rokās. Nevaram mainīt pasauli, nemainot sevi. Iespējas pievērsties sportiskam dzīvesveidam nav atkarīgas no gada skaitļa, pieraksta adreses, bankas rēķina un ietekmīgiem draugiem. To nosaka personīga izvēle un griba tai sekot daudzu gadu garumā. Arī sportā nozīmīgi rezultāti tiek sasniegti ilgā laika periodā, tāpēc 2011. gada sasniegumi un neveiksmes atspoguļos arī iepriekšējos gados paveikto. Nākamās 365 dienas sola daudz interesanta.

Laba gāze, vēl labāks hokejs

“Dinamo Rīga” hokejisti aizvadījuši 38 no 54 regulārās sezonas cīņām KHL regulārajā čempionātā. Atlikušās 16 kārtas jāizspēlē 50 dienu laikā, taču trīspadsmit cīņas paredzētas jau tuvākajās 29 dienās. Labā ziņa – tikai sešas spēles būs izbraukumā. Tātad, nevainojami nospēlējot mājās, iespējams savākt 30 punktus un garantēt vietu Rietumu konferences labāko astoņniekā. Pagaidām skaitļu drauga Šuplera vadītie “dinamieši” ar 54 punktiem Rietumos ir septītajā vietā. Atšķirībā no pērnā gada kalendāra, Vankūveras un Sibīrijas vietā tālāk par Volgas augšteci (lasi Jaroslavļu, Ņižņijnovgorodu un Maskavas apgabalu) nebūs jābrauc. Pateicīgs fons, lai iekļūtu “play-off”.

Cīņa par Gagarina kausu sāksies Krievijas vīriešu dienā – 23. februārī. Ja finālsērijā būs nepieciešamas septiņas spēles, uzvarētāji trofeju virs savām galvām cels 20. aprīlī. Savukārt pirmā cīņa pasaules čempionātā Čehija – Latvija notiks desmit dienas vēlāk. Tātad pirmā Visuma lidotāja balvu uz Rīgu jāpacenšas atvest ātrāk, lai kaislīgākie fani pirms braukšanas uz dinamiešu galvenā trenera dzimteni Slovākiju paspētu atvilkt elpu, atjaunot papildlaikos un soda metienu sērijās pazaudētās nervu šūnas, sadziedēt pārrautās balss saites.

2011. un 2012. gadā Latvijā vēlēšanas nav paredzētas, tāpēc pērn izmantotie saukļi nebūs derīgi. Vietā nācis jauns. “Par labu gāzi, par labu hokeju!” Aprīlī Latvijas mežus vēl nerotās mellenēm klāti pakalni, taču kluba vadība domā, ka “Dinamo” jau tikusi pie sava spēcīgākā pastiprinājuma, spēlētāja ar #7. Optimistiskās pirmssvētku runas liecina, ka dinamieši savu tiešām centīgo apkalpojošo personālu un daudzskaitlīgos līdzjutējus no Nīcas līdz Kārsavai turpinās priecēt vēl daudzas sezonas. Arī gāze Igaunijai un Latvijai būs par 15% lētāka, tikai Lietuvai šāda labvēlība izrādīta netiks.

”Dinamo” otrās gāzes laulības

Atmetot ironiju, skaidrs, ka, 1) labas attiecības ar Krieviju ir nepieciešamas, 2) 2011. gadā no austrumu kaimiņvalsts nav jābaidās un 3) Krievija šodien ir gan labāka, gan pārtikušāka un brīvāka valsts nekā pirms 20 gadiem. Taču svētkos atmiņu neesmu nodzēris un labi atceros, ka pēdējo desmit gadu laikā – 21. gadsimtā! - Kremļa valdnieki pret Baltkrieviju un Ukrainu gāzes sviras izmantojuši vairāk nekā pāris reižu. Jaunākais piemērs. 2008. gada aprīlī Ukrainas premjerministre Jūlija Timošenko paziņoja par gāzes parāda nomaksu, bet pēc rudenī piedzīvotā naftas cenu krituma (kas nozīmēja ievērojamu ienākumu sarukumu, tāpat kā 1986. un 1999. gadā) Krievijas-Ukrainas gāzes karš atsākās, 2009. gada janvārī piegādēm un gāzes eksportam uz Rietumeiropu pārtrūkstot uz vairākām nedēļām. Ar gāzes cenu var ļoti labi izdancināt arī Baltkrievijas pirmo hokejistu Aleksandru Grigorjeviču. Jautājums paliek – vai ilgtermiņā mums vajadzīga Krievijas gāzes kompāniju uzturēta profesionāla komanda? Lielākās debates vēl tikai gaidāmas. Būs jautri.

Līdzība par gāzi un “Dinamo Rīga”, George Michael, 2002

Vairāk “Dinamo”, mazāk izlasei

Pasaules čempionāts Vācijā nesa sev līdzi jaunu atziņu. Pēc garās sezonas “Dinamo” rindās daudziem hokejistiem samazinās motivācija cīnīties pasaules čempionātā. Emocijas un spēki atdoti 60 spēļu maratonā astoņās laika joslās, ārpus KHL ienesīgākus līgumus nopelnīt nav iespējams, turklāt ārpus “Dinamo” un KHL izlases spēlētājiem ļoti plašu konkurenci cīņā par vietām izlasē novērot nevar. Kritusies arī līdzjutēju interese, tomēr uz Slovākiju varētu doties samērā daudz fanu – tuvu un nav dārgi.

Starkova vīri cīņā par UEFA Euro 2012

Decembra vidū no Polijas pienāca labas vēstis – četri valsts futbola stadioni Gdaņskā, Poznaņā, Varšavā unn Vroclavā jau 2011. gada vidū būs lietošanas kārtībā (Pozņaņas stadions strādā jau trīs mēnešus). Ukrainā lietas notiek lēnāk. Tikmēr Eiropas izlases turpina cīņu. No 51 komandas vistuvāk finālturnīram ir Spānija, Vācija un Nīderlande, bet lielisks starts padevies arī Norvēģijai, Melnkalnei un Lietuvai (mūsu dienvidu kaimiņi I grupas izbraukuma spēlē pieveica Čehiju).

Aleksandra Starkova vīru perspektīvas F grupā lielā mērā noskaidrosies jau pēc nākamajām divām spēlēm ar Izraēlu. Ja no Svētās zemes marta beigās izdosies pārvest vismaz vienu punktu un jūnija sākumā Rīgā izcīnīt uzvaru, futbola kaislības varēs turpināties līdz vēlam rudenim. Vaņina, Gorkša un Rudņeva sekmes Eiropas laukumos pārējiem rāda labu priekšzīmi, ir Slovākijas un Slovēnijas piemēri. Novēlēsim valstsvienībai 2003. gada scenārija atkārtošanos!

Pasaules basketbola čempionāts pirmo reizi Latvijā

Hokejisti plašu uzmanību piesaistījuši ar divām izlasēm, futbolisti – ar vienu, savukārt Eiropas un pasaules basketbola laukumos 2011. gada vasarā dosies uzreiz septiņas Latvijas valstsvienības, tai skaitā trīs turnīros ar iespaidīgu starptautisku skanējumu. No 18. jūnija līdz 18. septembrim groza bumbas kaislības Polijā, Latvijā un Lietuvā neaprims ne uz brīdi. Pirmās cīņā par Eiropas medaļām dosies dāmas, ar divpadsmit dienu intervālu viņām sekos Latvijas juniori, bet augusta nogalē sešās Lietuvas pilsētās pulcēsies Vecā kontinenta 24 labākās vīru komandas.

Katovicē, Valmierā, Ludžā, Liepājā un Rīgā Georga Dikeoulakosa un Ziedoņa Jansona vadītās Latvijas valstsvienības būs stabilas pirmā astoņnieka un “play-off” pretendentes. Ainara Bagatska vadītajai izlasei jārēķinās ar garāku maratonu. Finālturnīra dalībnieku skaita pieaugums par trešdaļu palielinās cīņu skaitu un vēl pirms tikšanas Top 8 katrai komandai būs jāaizvada 8 spēles. Eiropas čempionātu uzvarētāji nopelnīs automātiskas ceļazīmes uz Londonu, nākamo četru vietu ieguvēji saņems tiesības piedalīties Olimpiskās kvalifikācijas turnīros, kas notiks 2012. gada vasarā. Vēl divu ceļazīmju liktenis var tikt noskaidrots jau martā, kad FIBA lems par Lielbritānijas vīriešu un sieviesu valstsvienību līdzdalību.

Pirmo reizi Latvija rīkos pasaules čempionātu junioriem. Tas ir gada nozīmīgākais notikums FIBA World kalendārā, kopējā organizācijas rangā ieņemot trešo vietu aiz pasaules vīriešu un sieviešu čempionātiem (Olimpisko spēļu basketbola turnīri nav tiešā FIBA pārziņā, bet kontinentu finālturnīrus un klubu sacensības rīko organizācijas reģionālās nodaļas). Pirmo reizi pasaules basketbola vadošās personas, FIBA World vadību un nacionālo federāciju vadītājus ieskaitot, Latvijā viesojās 2009. gada jūnijā, tagad viņi ieradīsies atkārtoti. Ziedonis Jansons ar palīgiem izvērtēs 30 kandidātus, bet treniņnometni maijā varētu sākt puse no viņiem. Vēl pirms čempionāta sākuma Latvijas junioriem paredzētas pārbaudes spēles ar FIBA zēnu ranga līderēm – 2010. gada Ameriku U18 čempionāta uzvarētāju ASV un Eiropas čempioni Lietuvu. Latvija var!

Ziemas un vasaras cerības

Teniss, skeletons, bobslejs, pludmales volejbols, vieglatlētika, BMX – tik dažādos sporta veidos sevi no jauna apliecinās daudzi vadoši Latvijas sportisti. Ziema pēc olimpiskajām spēlēm tradicionāli ir eksperimentu un spēku atjaunošanas laiks, taču pasaules čempionātos varam rēķināties ar augstu brāļu Dukuru, Miņina ekipāžas, kamaniņnieku Šicu un Tīrumas sportisko izsalkumu. Martā sev labi pazīstamajā ziemeļrietumu Sibīrijas pilsētā Hantimansijskā var sekmīgi nostartēt biatlonists Ilmārs Bricis, priecāsimies par jebkuru veiksmi.

Katarā un Austrālijā pirmajos sezonas nozīmīgajos turnīros pulcēsies tenisisti. Ernests Gulbis un Anastasija Sevastova pērn izcīnīja pirmos titulus ATP un WTA tūrēs, vienlaikus turpinot kāpumu 100 labāko rangā. Abi ir jauni un, par spīti dažādiem raksturiem, spēj piesaistīt tenisa cienītāju uzmanību Floridā, Portugālē, Dienvidāfrikā, Taizemē un desmitos citu lielo turnīru norises vietu. Pērn Gulbim neveicās “Grand Slam” turnīros, toties šogad tajos nebūs jāaizstāv daudz punktu.

Pludmales volejbola sezonas kulminācija gaidāma Mūžīgajā pilsētā Romā, bet uzmanība neatslābs arī vēlāk, jo cīņa par Londonu iet pilnā sparā. Vieglatlēti augustā ceļos uz tālo Koreju, vasaras mēnešos priecējot ar startiem Dimanta līgā. BMX, riteņbraukšanā un vēl virknē sporta veidu galvenie starti paredzēti gada otrajā pusē.

2011. GADA KALENDĀRS

Janvāris

01.01 - 16.01 Trīsdesmit otrais Dakāras rallijs Argentīnā un Čīlē
10.01 NCAA finālspēle amerikāņu futbolā
13.01 Gunta Baško Rīgā, Eirolīgas spēle TTT Rīga – Wisla Can-Pack
13.01 - 30.01 Pasaules čempionāts handbolā, Zviedrija
15.01 Eiropas jaunatnes basketbola čempionātu izloze, Krakova, Polija
17.01 – 30.01 Australian Open tenisā
18.01 EuroChallenge Top 16 spēle basketbolā BK Ventspils - Benfica
30.01 EuroBasket 2011 izloze Viļņā
30.01 Piecdesmit astotā NHL zvaigžņu spēle, Reilija, Ziemeļkarolīna

Februāris

06.02 Superbowl XLV, Cowboys Stadium, Arlington, Texas
07.02 – 20.02 Pasaules čempionāts kalnu slēpošanā, Garmiša-Partenkirhene, Vācija
14.02 – 27.02 Bauhaus pasaules čempionāts bobslejā un skeletonā, Kēnigzē, Vācija
15.02 – 24.02 UEFA Eiropas līgas Top 32 kārta
20.02 NBA All Star Game, “Staples Center”, Losandželosa
22.02 – 06.03 Pasaules čempionāts slēpošanā, Oslo, Norvēģija
23.02 – 20.04 Gagarina kausa izcīņa, KHL izslēgšanas spēles

Marts

01.03 EuroChallenge Top 16 spēle basketbolā BK Ventspils - Dunkerque
03.03 – 13.03 Pasaules čempionāts biatlonā, Hantimansijska, Krievija
08.03 FIBA Eirolīgas visu zvaigžņu spēle Gdiņā
15.03 - 04.04 Septiņdesmit trešais NCAA pirmās divīzijas čempionāts vīriešu basketbolā, Final 4 Hjūstonā
15.03 – 23.03 MasterCard BBL “play-off” spēles
17.03 un 24.03 FIBA EuroCup Women Fināli
19.03 – 05.04 Trīsdesmitais NCAA pirmās divīzijas čempionāts sieviešu basketbolā, Final 4 Indianapolisā
26.03 Euro 2012 kvalifikācijas spēle futbolā Izraēla - Latvija

Aprīlis

05.04 – 13.04 UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināli
08.04 – 09.04 MasterCard BBL “Četru Fināls”
08.04 – 10.04 FIBA Eirolīgas “Četru Fināls”
08.04 – 20.04 Gagarina kausa fināls
13.04 – 17.06 Cīņas par Stenlija kausu
16.04 – 16.06 NBA izslēgšanas spēles
16.04 – 02.05 Septiņdesmit ceturtais pasaules čempionāts snūkerā, Šefīlda
25.04 un 26.04 Pārbaudes spēles hokejā Latvija – Norvēģija
26.04 – 04.05 UEFA Čempionu līgas pusfināli
29.04 un 01.05 EuroChallenge “Final Four” turnīrs basketbolā
29.04 - 30.05 "Maija trakums", Swedbank LJBL finālsacensības
29.04 – 15.05 Pasaules čempionāts hokejā, Bratislava un Košice, Slovākija
30.04 Čehija - Latvija

Maijs

01.05 EuroChallenge finālspēle basketbolā
02.05 Latvija – Somija, PČ spēle hokejā
04.05 Dānija – Latvija, PČ spēle hokejā
06.05 – 08.05 Turkish Airlines Euroleague Final Four, Palau Sant Jordi, Barselona
18.05 UEFA Eiropas līgas fināls Dublinā
23.05 – 05.06 French Open sacensības tenisā
28.05 UEFA Čempionu līgas fināls Londonā

Jūnijs

03.06 WNBA piecpadsmitās sezonas sākums
04.06 Euro 2012 kvalifikācijas spēle futbolā Latvija - Izraēla
07.06 Draudzības spēle futbolā Austrija - Latvija
17.06 – 26.06 Swatch pasaules čempionāts pludmales volejbolā, Roma, Itālija
18.06 – 03.07 EuroBasket Women 2011, Polija
20.06 – 03.07 Wimbledon Championships
26.06 – 17.07 FIFA Pasaules kauss futbolā sievietēm, Vācija
30.06 – 10.07 FIBA U19 World Championship for Men, Latvija

Jūlijs

02.07 – 24.07 Deviņdesmit astotais Tour de France velobrauciens
07.07 – 17.07 U20 European Championship Women, Novi Sad, Serbija
14.07 - 24.07 U20 European Championship Men, Spānija
16.07 – 31.07 Pasaules čempionāts peldēšanā, Šanhaja, Ķīna
21.07 – 31.08 U18 European Championship Men, Polija
21.07 - 31.07 FIBA U19 World Championship for Women, Čīle
28.07 – 07.08 U16 European Championship Men, Čehija

Augusts

04.08 – 14.08 U18 European Championship Women, B divīzija, Miškolca, Ungārija
08.08 – 18.08 Universiāde
10.08 Draudzības spēle futbolā Latvija - Somija
11.08 – 21.08 U16 European Championship Women, B divīzija, Arad, Rumānija
27.08 – 04.09 Pasaules čempionāts vieglatlētikā, Daegu, Koreja
28.08 – 04.09 Pasaules čempionāts airēšanā, Bleda, Slovēnija
29.08 – 11.09 US Open sacensības tenisā
31.08 – 18.09 EuroBasket 2011, Lietuva

Septembris

02.09 Euro 2012 kvalifikācijas spēle Gruzija - Latvija
06.09 Euro 2012 kvalifikācijas spēle Latvija - Grieķija
09.09 – 23.10 Pasaules kauss regbijā, Jaunzēlande

Oktobris

07.10 Euro 2012 kvalifikācijas spēle Latvija – Malta
11.10 Euro 2012 kvalifikācijas spēle Horvātija – Latvija
ULEB un FIBA Eirolīgas turnīru sākums basketbolā

Novembris

05.11 – 06.11 Federācijas kausa fināls tenisā
NCAA basketbola sezonas sākums

Sportisku un veselīgu 2011. gadu!

Never be lonely, The Feeling, YouTube video

Plānoju braukt uz

  • 76

  • 15

  • 62

  • 36

  • 54

  • 219


1 2 50 komentāri

  +9 [+] [-]

, 2011-01-01 22:19, pirms 14 gadiem
Māri, man šķita, ka Tu esi palicis Vecajā gadā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2011-01-01 22:31, pirms 14 gadiem
Māri ja nesaaksi sakarīgi rakstīt SA + tevi nepieņems
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

  +4 [+] [-]

, 2011-01-01 22:40, pirms 14 gadiem
Mārim ir savs stils. Dažiem tas var patikt, dažiem nē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +23 [+] [-]

, 2011-01-01 22:46, pirms 14 gadiem
skumsts rakstīja: Mārim ir savs stils. Dažiem tas var patikt, dažiem nē!
mārim ir savs stils. dažiem tas nepatīk, pārējos vnk tracina

  +1 [+] [-]

, 2011-01-01 22:47, pirms 14 gadiem
Kadel nekas nav pieminets par handbolu? :p
Tomer musejie spele viena grupa ar Eiropas grandiem - Vaciju, Islandi un Austriju, kas ari ir laba komanda!
Slēpts komentārs: NAMEJS 9999
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-01-01 22:52, pirms 14 gadiem
mitins rakstīja: nu vecit teiksu taa ja Rigas Dinamo bankrotes tiks likvidets man tas buus ljoti patikams paversiens maigu sakot tad es es buutu gatavs pie arenas atkorket sampanieti un nokartot dabiskas vajadzibas
Bankrotēs, nebankrotēs, kas to lai zin, bet gluži normāla šī situācija ar krievu gāzes naudu arī nav.
Slēpts komentārs: balkons
Slēpts komentārs: sandriņa_f1_bkv

  +4 [+] [-]

, 2011-01-01 23:11, pirms 14 gadiem
mitins rakstīja: nu vecit teiksu taa ja Rigas Dinamo bankrotes tiks likvidets man tas buus ljoti patikams paversiens maigu sakot tad es es buutu gatavs pie arenas atkorket sampanieti un nokartot dabiskas vajadzibas
Vai Tu neesi Ervīns Muštukovs? Aizvainojums un žults nāk ārā pa visām malām. Kā tāds apbižots mazulis, kas čīkst vienā laidā!
P.S. Personīgi atvainošos Muštukova kungam, ja tas nav viņš!

 +10 [+] [-]

, 2011-01-01 23:11, pirms 14 gadiem
Hjūstona, mums ir problēmas!

     [+] [-]

, 2011-01-01 23:14, pirms 14 gadiem
balkons rakstīja: Noviks ir bimbambola cilvēks.Tiem jau nekas krutāks par bimbi un bimbja bumbu neliekas būtisks.5.janvārī Jelgavā sākas atlase uz EČ jauniešiem volejbolā,bet viņš jau to nemaz nezin vai uzskata par mazsvarīgu,kaut gan pasaules kontekstā volejs un rocene kabina bimbambolam vienos vārtos.
Tu joko, ja?
Slēpts komentārs: sandriņa_f1_bkv

  -1 [+] [-]

, 2011-01-01 23:26, pirms 14 gadiem
Onslovs rakstīja: Tu joko, ja?
Nē,vienkārši uzsvēru to ka citur notiek savādāk, nekā Latvijā un it sevišķi Lietuvā.

     [+] [-]

, 2011-01-01 23:27, pirms 14 gadiem
Nevaru sagidīt Pč hokeja. Un arī U-19čempi basi. Un arī futbola atlase. Un pats galvenais viesiem ir jābrauc uz Šauļiem atbalstīt Latvijas basketbola izlase.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-01 23:32, pirms 14 gadiem
Es tikai nesaprotu vienu, ko Noviks dara tajā apkaimē? ne žurnalists, ne ari meitenēm piesist normāli nemāk... laikam viņam vai viņa rada pieder tas SA+ ja jau tik ilgi cieš to šļupstošo eksistenci... sorY SA+ bet tādu cilvēku tāpat neviens neturētu... zūd ticība jūsu patiesai eksistencei...

 +11 [+] [-]

, 2011-01-01 23:48, pirms 14 gadiem
Baško Rīgā ir ļoti svarīgs notikums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2011-01-02 00:03, pirms 14 gadiem
balkons rakstīja: Noviks ir bimbambola cilvēks.Tiem jau nekas krutāks par bimbi un bimbja bumbu neliekas būtisks.5.janvārī Jelgavā sākas atlase uz EČ jauniešiem volejbolā,bet viņš jau to nemaz nezin vai uzskata par mazsvarīgu,kaut gan pasaules kontekstā volejs un rocene kabina bimbambolam vienos vārtos.
ev, volejbolist, aiztaisi muti

     [+] [-]

, 2011-01-02 00:04, pirms 14 gadiem
Pārējiem iesaku braukt uz basketa EČ Lietuvā. Būs afigena pasākums pie brāļukām. Maz kilometru, maza tērēšanās - vnk ideāli.

  +7 [+] [-]

, 2011-01-02 00:09, pirms 14 gadiem
Mixes rakstīja: Baško Rīgā ir ļoti svarīgs notikums
Redz, cilveeks gaida, ka atbrauks, tomeer zvaigzne, varees nointerveet, sasmaidiities utt.

  +3 [+] [-]

, 2011-01-02 00:13, pirms 14 gadiem
Nu ja jau vieglatlētiku piemin, tad būtu pareizi arī Eiropas čempionātu telpās minēt. Lai arī šķēpmetēji tur nestartēs, tomēr cerams būs vairāk censoņu nekā korejā. Arī izredzes ir daudz lielākas.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-02 00:23, pirms 14 gadiem
rīt savickim būs savs paziņojums, ka sc.com ar 1. janvāri uzsākuši ģinamas nomelnošanas kampaņu

  +2 [+] [-]

, 2011-01-02 00:36, pirms 14 gadiem
par florbolu ar neviena vārda. Par Latvijas čempi, par u19 čempi, par sieviešu pasaules čempi.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-02 00:42, pirms 14 gadiem
guti89 rakstīja: par florbolu ar neviena vārda. Par Latvijas čempi, par u19 čempi, par sieviešu pasaules čempi.
toties ir Septiņdesmit ceturtais pasaules čempionāts snūkerā, Šefīlda

  +2 [+] [-]

, 2011-01-02 01:11, pirms 14 gadiem
Interesants un izsmeļošs raksts, man patika.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-02 01:28, pirms 14 gadiem
Man ar stilu arī nekādu problēmu, patiesībā gana saturīgs un pārdomāts teksts, fokuss brīžiem varbūt pietrūka, bet netraucējoši. Un kas nebūt ne mazsvarīgi - atgādinājums par to, kurš galu galā ir "piespēlējis" mums "lauku bābām un večiem" realitātes šovu uz ledus, lai tik mums atmaigtu vaigs. Patiesībā uz vairumu, tas viss jau strādā.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-02 01:56, pirms 14 gadiem
AO janvārī - tas tāds mazsvarīgs notikums ne?
Prieks ,ka ir tikai 3 GS gadā.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-02 02:10, pirms 14 gadiem
Riebjas tā gaušanās un cepšanās par Dinamo.Nepatīk-neskatieties.
Var neskatīties hoķi,nelietot gāzi politisku motvu dēļ un dzīvot pastalās.....
Mēs jau vareni!un bagāti!
Varbūt pieteiksim karu Krievijai?

     [+] [-]

, 2011-01-02 02:20, pirms 14 gadiem
Reksis rakstīja: Riebjas tā gaušanās un cepšanās par Dinamo.Nepatīk-neskatieties.
Var neskatīties hoķi,nelietot gāzi politisku motvu dēļ un dzīvot pastalās.....
Mēs jau vareni!un bagāti!
Varbūt pieteiksim karu Krievijai?
Tikpat labi- nepatīk, nekomentē rakstu. Kopš seniem laikiem, kas vajadzīgs vergiem? Maize un izklaides
Ja negribi pats padomāt dziļāk, vismaz nenoliec tos, kas to dara!
1 2 50 komentāri