Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2977, Did:0, useCase: 3

Latvijas pirmajai pretiniecei PČ Polijai graujoša uzvara pirms olimpiskās priekškvalifikācijas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas pirmajai pretiniecei PČ Polijai graujoša uzvara pirms olimpiskās priekškvalifikācijas
Mirklis no Polijas un Dienvidkorejas valstsvienību spēles. Foto: Polski Hokej

Gatavošanās cīņā pirms 2026. gada ziemas Olimpisko spēļu priekškvalifikācijas turnīra Sosnovecā mājiniece Polija ar 6:0 pārspēja Dienvidkorejas valstsvienību.

Latvijas valstsvienības pirmie pretinieki šā gada pasaules meistarsacīkstēs Čehijā poļi jau pirmajā trešdaļā korejiešu vārtos ripu nogādāja piecas reizes. Vārtsargu Jonsonu Lī no ceturtās līdz 19. minūtei divreiz pārspēja 36 gadus vecais Gžegožs Pašuts, bet pa reizei – Bartlomejs Jeziorskis, Kristians Dzjubinskis un Patriks Krjonžoleks. Trešā perioda ievadā gala rezultātu uzstādīja vēl viens pašmāju līgā spēlējošais – Bartošs Fraško.

No 8. līdz 11. februārim Polijas hokejisti par vienīgo ceļazīmi uz kādu no trim pamatkvalifikācijas turnīriem sacentīsies attiecīgi pret Igaunijas, Ukrainas un Dienvidkorejas hokejistiem.

Citā apakšgrupā savā starpā spēlēs Lietuva, Japāna, Ungārija un Spānija, bet vēl vienā – Lielbritānija, Rumānija, Ķīna un Serbija.

  -1 [+] [-]

, 2024-02-06 02:01, pirms 3 mēnešiem
Esmu pārliecināts, ka Poļi paliks PČ un nākotnē kļūs tumšais zirdziņš PČ.

     [+] [-]

, 2024-02-06 15:40, pirms 3 mēnešiem
Tad jau visticamāk Latvijas grupā pēdējais pretinieks būs vai nu Polija, Ungārija vai Lielbritānija

     [+] [-]

, 2024-02-06 15:59, pirms 3 mēnešiem
LABENIEKS!!! Ja kvalifikācijas ir sākušās bez izmaiņām, tad pašā kvalifikācijā piedalīsies baltbidlostāna un OS ir garantēta vieta pašai bidlostānai!

Par šo žurnaļugām nav ienācis prātā uzdot konkrētus jautājumus vismaz LHF vai tam pašām IIHF Koziolam?

Augusta beigā ir noslēdzošās kvalifikācijas kārtas, es neticu, ka kādi lēmumi tiks pieņemti ne pirms, ne pēc tam...