Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1312, Did:0, useCase: 3

Video: Latvija otro reizi zaudē Somijai

Krišs Driķis
Oļegam Znarokam izmainot visus spēlētāju virknējumus, Latvijas hokeja valstsvienība piektdienas vakarā Arēnā Rīga, gatavojoties pasaules čempionātam, "Euro Hockey Challenge" pārbaudes spēlē ar rezultātu 3:5 atzina Somijas izlases pārākumu.

Izmantots LTV7 videomateriāls
LTV Sports
Vērtējums: +6

  +3 [+] [-]

, 2011-04-08 22:28, pirms 13 gadiem
Labāk bija nedaudz, bet brāķa vēl pulka. 5:3 vairākums tik lēns, piespēlas tik neērtas, ka somi pat trijatā spēja praktiski visu bloķēt un uzmest normāli nevarēja. Ar šo sastāvu mēs baigi riskētu izkrist uz B divīziju - tik nu īss ir tas mūsu elites divīzijas līmeņa spēlētāju soliņš... diemžēl...

  +3 [+] [-]

, 2011-04-08 22:34, pirms 13 gadiem
Man visvairāk patika Jekimovs, Bērziņš un Pelšs. Var redzēt, ka Jekimovs ir progresejis, kas bija gaidāms un arī Bērziņš ir progresējis, ko, piedodiet, es tiešam negaidīju. Pelša dažas piespēles bija ļoti labas un ar izcilu domu, uzskatu, ka nevelti viņš tika draftā.

No komandas spēles, man iekrita acīs pretuzbrukumi, 2x1, 3x2, mūsejie māk aizskriet un izveidot, protams ar realizāciju ir kā ir, tomēr māk tos izveidot, vēl, kas mani pārsteidza, ir tas, ka dažos momentos mēs pat par somiem bijam ātrāki, jo, pēc idejas, mums ir jābūt fiziskā bedrē, protams somiem arī, bet tomēr...

  +4 [+] [-]

, 2011-04-08 22:37, pirms 13 gadiem
Justifiable rakstīja: Man visvairāk patika Jekimovs, Bērziņš un Pelšs. Var redzēt, ka Jekimovs ir progresejis, kas bija gaidāms un arī Bērziņš ir progresējis, ko, piedodiet, es tiešam negaidīju. Pelša dažas piespēles bija ļoti labas un ar izcilu domu, uzskatu, ka nevelti viņš tika draftā.

No komandas spēles, man iekrita acīs pretuzbrukumi, 2x1, 3x2, mūsejie māk aizskriet un izveidot, protams ar realizāciju ir kā ir, tomēr māk tos izveidot, vēl, kas mani pārsteidza, ir tas, ka dažos momentos mēs pat par somiem bijam ātrāki, jo, pēc idejas, mums ir jābūt fiziskā bedrē, protams somiem arī, bet tomēr...
Jā, komentētāji arī uzteica Pelša gudrās piespēles. "Oilers" noteikti zināja, ko viņi dara, nodraftējot viņu. Domāju nākotnē būs viens no izlases līderiem noteikti. Abi ar Girgensonu.

  +3 [+] [-]

, 2011-04-08 22:42, pirms 13 gadiem
kapec tas suda musiq skan visu laiku?

  +1 [+] [-]

, 2011-04-08 23:24, pirms 13 gadiem
Es domāju ka Meija pašlaik ir viens no spīdošākajiem, un ar LIELIEM soļiem iet pretī izlasei Ļoti patika tieši Meijas spēle. Zinu ka viņš var, tikai jādod kapāt!
Un vispār, man arī spēle patika! Puiši labi nocīnījās, prieks skatīties bija

     [+] [-]

, 2011-04-09 12:00, pirms 13 gadiem
Bet interesanti - Meija, Džeriņš, Bukarts šajā izlases modelī izceļas, kamēr RD spēlē 3.lomas un balansē uz spēlēs/nespēlēs robežas. Apliecinājums par spēku samēru.

     [+] [-]

, 2011-04-09 12:16, pirms 13 gadiem
Domaju kad pievienosies RD un citi legionari Izlase bus gana specīga, vairakuma ja slikti gaja visos 4 matchos bet: kas mums tie labakie vairakuma izspeles realizetāji - Miķelis , Darziņš , Niživijs,Karsums, jaunais Cibuļskis ar' stav blakus , žel ka Sprukta nebus , jo Karsums - Sprukts -Ankipans ir triecien trio gan vairakumā gan mazakumā.
Lusiņa zaudejums arī nepriece , jo tas ir no tiem vartsargiem kas mak momentali iesaistities spelē un ir gana veikls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-09 18:26, pirms 13 gadiem
SuperMary rakstīja: es brīnos kāpēc neviens nesaka to, ka Lūsiņš tik tiešām nav nekas? Jā, viņš cenšās, to var redzēt, bet viņam lidz tādam līmenim vēl jāaug un jāaug. Vjučers izskatījas daudz pārliecinošāks, un tiešām gribētos redzēt viņu ka otro @ PČ!
imenno tak i est...Lusinsh nikakoj prosto,realno kak tolko boleje meneje opasnij brosok,shaiba v vorotah..tak v ludshem sluchaje BACH uroven