Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: ""Play-off" izredzes zuda pēc zaudējumiem mājās pret "Avtomobilist un "Traktor"""

Ābols: ""Play-off" izredzes zuda pēc zaudējumiem mājās pret "Avtomobilist un "Traktor"""
Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) septīto sezonu ar smagu zaudējumu noslēdza Rīgas "Dinamo", kas viesos ar 2:7 piekāpās Mitišču "Atlant".

"Dinamo" spēles sākumā izvirzījās vadībā ar 2:0, tomēr pamanījās ielaist septiņus vārtus pēc kārtas un zaudēt Mitišču "Atlant" ar 2:7. "Aizvadījām labu pirmo periodu, bet izgāzām otrās trešdaļas sākumu. Tomēr visnepatīkamākais ir tas, ka trešajā periodā sabrukām. Tas arī viss," par spēli lakoniski izteicās "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

"Mums bija uzdevums iekļūt "play-off", taču ceļā gadījās dažādas problēmas. Sezonas sākumā startējām ne pārāk sekmīgi, bet pēc tam jau uzlabojām spēli un pretendējām uz vietu "play-off". Beigās tomēr pietrūka punktu. Domāju, ka izšķirošās spēles, kad zaudējām izredzes uz "play-off", bija zaudētās mājas spēles pret Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Čeļabinskas "Traktor"," sezonas kopsavilkumu veica Ābols.

"Pēc pirmā pārtraukuma notika ļoti daudz negatīvas lietas. Uzsākām labu spēli, bet nespējām noturēt to tempu. Pretinieks arī sāka riskēt un kāpināt tempu, jo viņiem bija nepieciešama uzvara, lai būtu cerība tikt izslēgšanas spēlēs. Viņi lieliski izmantoja savus momentus. Savukārt mūs salauza gan viņu veiksmīgā momentu realizācija, gan disciplīna, daudz pelnījām noraidījumus, un viņi lieliski izmantoja mūsu kļūdas. Diemžēl, bet jāapsveic pretinieks ar uzvaru," pēc mača komentēja rīdzinieku kapteinis Lauris Dārziņš.

"Visi komandā ciena Dinamo emblēmu. Ja tā ir uz krūtīm, tad ej un sities. Mēs neizgājām šo maču zaudēt vai vienkārši nospēlēt. Atrodoties laukumā, nelikās, ka rezultāts atspoguļo spēles gaitu. Mūsu spārnus nedaudz aplauza tas, ka visiem likās, ka Videls guva vārtus, bet bija pārliktnis. Kaut kādā brīdī salūzām cīņā ar vējdzirnavām," piebilda "Dinamo" uzbrucējs.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...
Хоккейный клуб «Атлант» (Московская...

     [+] [-]

, 2015-02-25 00:14, pirms 10 gadiem
Es godīgi sakot šaubos, vai būtu tikuši pat ja šeit būtu kāda uzvara pret avto, jo tālāk bija arī sarežģītāks pretinieks, stipri šaubos. Bet var piekrist Ābolam savā ziņā, tas noteikti noraka jau tā neizdevušos sezonu pavisam.

  +5 [+] [-]

, 2015-02-25 00:35, pirms 10 gadiem
Te gan nepiekritīšu Ābolam!Lūzuma punkts bija Delorjē misēklis mačā ar Medveščak!Tajā spēlē bija iespējas paņemt 1-3 ačus,taču palikām tukšā!

  -2 [+] [-]

, 2015-02-25 00:35, pirms 10 gadiem
baigais analītiķis

     [+] [-]

, 2015-02-25 00:39, pirms 10 gadiem
slaisc rakstīja: Te gan nepiekritīšu Ābolam!Lūzuma punkts bija Delorjē misēklis mačā ar Medveščak!Tajā spēlē bija iespējas paņemt 1-3 ačus,taču palikām tukšā!
to spēli zaudēja visa komanda, spēlēja štruntīgi.

  -2 [+] [-]

, 2015-02-25 00:40, pirms 10 gadiem
pirmā maiņā liek invalīdu un vēl sapņoja par play off.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 00:50, pirms 10 gadiem
Sezonās sākumu nojājā tā pa pilno tas arī iegāza visu sezonu jo spēlējā kā pa viļņiem un bieži arī stagnēja

  -2 [+] [-]

, 2015-02-25 01:10, pirms 10 gadiem
Es personigi domaju, ka luzuma punkts bija tad kad Sochi vienkarsi izredzes dzesa, jo ja tas nebutu bijis noticis tad mes vel varejam tikt play-off, jo bija atlikusas vel 3 vai 2 speles ko spelet pec shi zina pienaca.

  -2 [+] [-]

, 2015-02-25 02:27, pirms 10 gadiem
Krizhanek rakstīja: Es godīgi sakot šaubos, vai būtu tikuši pat ja šeit būtu kāda uzvara pret avto, jo tālāk bija arī sarežģītāks pretinieks, stipri šaubos. Bet var piekrist Ābolam savā ziņā, tas noteikti noraka jau tā neizdevušos sezonu pavisam.
Ābols pats sevi noraka.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 06:47, pirms 10 gadiem
Apkaunojums pēdējā spēlē. Kā varēja tā noliet... Beidzot no tā visa varēs atpūsties, bet cerams ne ilgi, līdz septembrim

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 06:51, pirms 10 gadiem
Nepaņēma ne punkta pret lācīšiem, un tad kronis visam - ne punkta arī pret auto un traktoru, tad arī kļuva skaidrs ka nekas tur nebūs. Bet iespēja bija. Turklāt piem. Torpedo savu iespēju izmantoja nekavējoties, un arī Soči neatslāba

  +2 [+] [-]

, 2015-02-25 07:44, pirms 10 gadiem
Komandaa nepiecieshams liideris (iespejams, jamaamaina Aabols, jo nav autoritaate), aizsargu treneris, vismaz viens ljooooti stabils aizsargs (Kuldas vai Bartulja tipa) un atbriivoshanaas no paaris nepaaraak labiem speeleetaajiem (Troters, Vilsons, Delorje) Noteikti jaapatur Videls, Sedlacheks un, droshi vien, arii Genovejs un Jurchina. Laiciigi jaazin komandas sastaavs, lai visi kopaa vareetu sagatavoties naakamajai sezonai, tad buus rezultaats, jo kopumaa briizhiem tika raadiits gan skataams, gan kvalitatiivs hokejs, bet biezhi vien sezonas gaitaa RD zaudeeja pashi sev (Aabols nespeeja noskanjot komandu pret itkaa njemamajaam komandaam).

  +3 [+] [-]

, 2015-02-25 08:31, pirms 10 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Komandaa nepiecieshams liideris (iespejams, jamaamaina Aabols, jo nav autoritaate), aizsargu treneris, vismaz viens ljooooti stabils aizsargs (Kuldas vai Bartulja tipa) un atbriivoshanaas no paaris nepaaraak labiem speeleetaajiem (Troters, Vilsons, Delorje) Noteikti jaapatur Videls, Sedlacheks un, droshi vien, arii Genovejs un Jurchina. Laiciigi jaazin komandas sastaavs, lai visi kopaa vareetu sagatavoties naakamajai sezonai, tad buus rezultaats, jo kopumaa briizhiem tika raadiits gan skataams, gan kvalitatiivs hokejs, bet biezhi vien sezonas gaitaa RD zaudeeja pashi sev (Aabols nespeeja noskanjot komandu pret itkaa njemamajaam komandaam).
Dinamo fani parasti saraksta pasakas,jo piemēram Ābols KHL augstu kotējās ,ka viņš sp'[ej izspiest no komandas daudz ,neskatoties uz komlektāciju.Piemēram dažs kurš pārzin komandas virtuvi pateica ,ka Dinamo visticamāk būs arī nākamajā sezonā ,bet budžets noteikti nebūs lielāks kā šajā ,varbūt pat mazāks.Tā kā vasarā sastāvs noteikti būs neskaidrs ,bet zināmāks tas kļūs pēc tam ,kad bagātākie Eiropas klubi nokomplektēs sastāvus,un tad varēs saprat ,kas palicis pāri.

  -4 [+] [-]

, 2015-02-25 09:32, pirms 10 gadiem
Izredzes pazuda jau novembrī, bet Ģirts solīja ka būsim play-offā... tā ir mīksto pazīme solīt, kad viss jau ir skaidrs.
Tie 6punkti pret Auto un Traķi tāpat būtu stipri par īsu ieskatoties tagad tabulā!
Vakar mačs atbilstoši Dinamo bēru programmai... un aiziet pa skuju taku atkal uz gadiem 10 nebūtībā.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 10:51, pirms 10 gadiem
coffijs rakstīja: Dinamo fani parasti saraksta pasakas,jo piemēram Ābols KHL augstu kotējās ,ka viņš sp'[ej izspiest no komandas daudz ,neskatoties uz komlektāciju.Piemēram dažs kurš pārzin komandas virtuvi pateica ,ka Dinamo visticamāk būs arī nākamajā sezonā ,bet budžets noteikti nebūs lielāks kā šajā ,varbūt pat mazāks.Tā kā vasarā sastāvs noteikti būs neskaidrs ,bet zināmāks tas kļūs pēc tam ,kad bagātākie Eiropas klubi nokomplektēs sastāvus,un tad varēs saprat ,kas palicis pāri.
Tas, ka Dinamo būs, es pat īpaši nešaubos. Visu cieņu Ābolam, kā treneris viņš ir labs, bet viņam trūkst autoritātes un paškritikas. Iepriekšējā sezonā bija Ozo, bet Ābols varēja nodarboties ar taktiskajām lietām un viss bija ok.
Sezonas laikā bija daudz spēļu, kurās RD apspēlē pretinieku 1. periodā ar 2:0, bet uz otro iznāk kā lupatas. Komanda bija jau uzvarējusi savās galvās. Pret SKA, Maskavu, SJ, Avangard, Akbars, Magnjitku, Jokerit nevajag speciaali noskanjoties, bet svariigaakie punkti tika pakaasti pret lejasgala komandaam. Un runaajot par aizsargu treneri, tad pirms gada Soča praktiski bez kļūdām spēlēja, bet šogad salīdzinoši vāji, jo nebija, kas viņam uzreiz par to kļūdu paskaidro kur, kas, kā, jo visi treneri ir uzbrucēji.

     [+] [-]

, 2015-02-25 12:11, pirms 10 gadiem
Ko var murgot par PO, ar tādu spēli kā šosezon? Lai cīnīties iemācas. Spēlē tikai dažreiz ,un to 4ā maiņa +Genovefs. Bet ar tādu kaunu jau nevajadzēja noslēgt sezonu, vismaz pacensties varēja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-25 15:35, pirms 10 gadiem
izredzes uz play-off zaudējam tad kad Ābols palika par galveno treneri (iepriekšējā sezonā Ozo izvilka)

  -1 [+] [-]

, 2015-02-25 20:16, pirms 10 gadiem
ļoti ceru ka Ābols un ankipāns paliks DR. Ļoti labi treneri, tiem abiem ir iekšā.