Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Spēlējām kā pa viļņiem"

Jānis Celmiņš

Indrašis: "Spēlējām kā pa viļņiem"
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

„Pirmo periodu nospēlējām ļoti labi – neļāvām viņiem spēlēt, paši veidojām skatāmu spēli. Bija momenti un iemetām golu. Otrais periods, atkal nedaudz piekliboja. Arī treneris minēja, ka otrajā periodā tā kā palaidāmies. Sākām spēlēt kā pa viļņiem – pirmais periods labs, otrais ne tik labs, trešais atkal labs,” pēc izcīnītās uzvaras Prāgā notiekošajā pirmssezonas pārbaudes turnīrā saka viens no Rīgas „Dinamo” uzbrucējiem Miks Indrašis.

Jau vēstīts, ka trešo uzvaru trijās pārbaudes spēlēs šodien izcīnīja Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas Prāgā notiekošajā turnīrā ar 3:2 pagarinājumā pārspēja Kazaņas "Ak Bars". Uzvaras vārtus iemeta Kails Vilsons, kurš bija pirmais pie atlēkušās ripas, tāpat rīdzinieku rindās izcēlās arī Pols Šehura un Miks Indrašis.

„Pirmajā vārtu guvumā Šehura pats tīri nokapājās un guva vārtus. Es tur it kā iesaistījos, ieliku arī savu nūju, bet līdz ripai es netiku,” pirmā komandas vārtu guvumu īsi komentē Indrašis.

„Dinamo” galvenais treneris Artis Ābols pēc iepriekšējās spēles izteicās, ka pārejot uz lielā laukuma (Piņķos komanda trenējas uz mazā izmēra laukuma) varētu parādīties caurumi un kļūdas kombināciju veidošanā. „Jā, pirmajā periodā kājas bija pasmagas. Ķermenis jutās nedaudz noguris, bet pēc otrā perioda jau pieradu,” teic Miks.

Pēcspēles metienos uzvaru komandai izcīnīt gan neizdevās. „Par savu bullīti pat nezinu, ko lai saka. Man kaut kā nekrīt iekšā, pie tiem vairāk treniņos jāpiestrādā. Bet, jā, kaut kā jocīgi – vinnējām spēli, bet zaudējām bullīšos. Tās emocijas nav tādas kā pēc kārtīgas uzvaras,” atzīst hokejists.

Rīgas "Dinamo" otro maču aizvadīs rītvakar, pulksten 18:30 spēkojoties ar saimnieci Prāgas "Lev".

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

  +5 [+] [-]

, 2013-08-12 18:05, pirms 11 gadiem
Nu bet tie bullīši... ';

  +2 [+] [-]

, 2013-08-12 18:29, pirms 11 gadiem
Indrasha gols bija konfekte bullishi bija labak neteikshu sanaks rupji

  -1 [+] [-]

, 2013-08-12 18:37, pirms 11 gadiem
Bullēni galīgi garām, tos izpildot ir jāmāna vārtsargs, nevis vnk jāuzšauj pa vārtiem, turklāt, neprecīzi.

  +5 [+] [-]

, 2013-08-12 18:47, pirms 11 gadiem
Treniņos arī ir jāpiestrādā pie bullīšiem.!
Es ceru, ka Ābols par to padomās..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-08-12 19:12, pirms 11 gadiem
Varu tikai piekrist, ka par bullīšiem ir nopietni jāpiedomā/strādā, jo sezonā tādā veidā var izšķirties ne vienas vien spēles liktenis. Tiesa, labākie jau mums arī nemeta, bet tik un tā... Ja nu vienīgais - sataupīt savus trumpjus azotē sezonai, ja kādam tiešām ir kas tāds, ko priekšlaicīgi rādīt nebūtu pārāk gudri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-12 19:44, pirms 11 gadiem
Rodriguez rakstīja: KAS TU TĀDS ESI ?
Rodriges, d*rsas ostītajs esmu !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-08-12 23:09, pirms 11 gadiem
dzindzy rakstīja: Treniņos arī ir jāpiestrādā pie bullīšiem.!
Es ceru, ka Ābols par to padomās..
Kur tur piestrādat, ja nav tehnikas prasmju, tad nav. Nevar tehniku iemācīties..