Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" nenotur vadību un bullīšos zaudē Kuldas "Severstal"

Andrejs Siliņš

"Dinamo" nenotur vadību un bullīšos zaudē Kuldas "Severstal"
Artūrs Kulda uzbrukumā. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas "Dinamo" trešdienas vakarā Arēnā Rīga Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Artūra Kuldas pārstāvētajai Čerepovecas "Severstal".

Neskatoties uz bažām par mikrotraumu pēc iepriekšējās spēles, “Dinamo” vārtos atkal spēli sāka Jānis Voris. Pirmo spēli mēneša laikā aizvadīja rīdzinieku rezultatīvākais aizsargs Uvis Balinskis, kurš atgriezies no lazaretes.

Spēles teksta tiešraide – šeit!
Spēles sākumā iniciatīva bija “Severstal” rokās. Tomēr, neskatoties uz pārsvaru ripas kontrolē, viesi reti spēja nostiprināties uzbrukuma zonā un pie iespējām gūt vārtus tika pēc “Dinamo” spēlētāju kļūmēm aizsardzībā. Pārliecinoši spēlē bija iegājis Jānis Voris, kurš pirmajā trešdaļā tika galā ar visiem septiņiem pretinieku metieniem un glāba savu komandu, vārtu priekšā apturot Igoru Geraskinu, kad pretinieku uzbrucējs tika atstāts brīvs.

Pirmās trešdaļas izskaņā rīdzinieki tika pie pirmā vairākuma, kas arī ļāva izlīdzināt spēles gaitu un radīt vairākus momentus. Vairākus spēcīgus metienus izpildīja Metjū Majone un Ņikita Setdikovs, kuri allaž tika meklēti uzbrukuma noslēguma fāzē, uz zilās līnijas saspēli diriģēja Balinskis, tomēr nepārspēts spēlētās 20 minūtēs palika arī “Severstal” vārtsargs Vladislavs Podjapoļskis.

Līdzīga aina laukumā izvērtās arī otrajā periodā, tikai šoreiz pamainījās spēles rezultāts. Trešdaļas ievadā lielu spiedienu atkal izvērsa Čerepoveca. “Dinamo” izdevās izturēt arī otro mazākumu, Vorim glābjot pēc Daņila Vovčenko metiena. Pirmie vārti tika gūti spēles 25. minūtē, kad pretuzbrukumā ar metienu no tuvas distances “Severstal” vadībā izvirzīja Bogdans Jakimovs (0:1) – uzbrucējs atstāja sev aiz muguras Mareku Djalogu, kurš par nolaidību aizsardzībā atlikušo trešdaļas laiku pavadīja uz rezervistu soliņa.

Pēc vārtu guvuma mājineki tika iespiesti aizsardzībā arvien dziļāk, bet “Dinamo” talkā nāca veiksme, Vovčenko izniekojot izcilu iespēju no vārtu priekšas. Spēli sev labvēlīgās sliedēs ievirzīt rīdziniekiem izdevās pašā otrās trešdaļas izskaņā. Netika realizēts arī otrais vairākums, bet vienādos sastāvos Podjapoļskim nācās kapitulēt pēc Kristapa Sotnieka metiena (1:1). Vien 23 sekundes vēlāk “Dinamo” jau izvirzījās vadībā, kad savus pirmos vārtus šosezon guva Emīls Ģēģeris, vārtu priekšā pamainot Metjū Majones mestās ripas lidojuma virzienu (2:1).

Viesi gan nebūt negrasījās padoties, un trešās trešdaļas septītajā minūtē realizēja vairākumu – līdzsvaru uz tablo atjaunoja Jegors Jakovļevs, kurš no vārtu priekšas pārvirzīja aiz Vora muguras pa gaisu lidojošu ripu (2:2). Lai arī "Dinamo" pārņēma teritoriālu pārsvaru un viesi spēlēja ļoti uzmanīgi, vienā no viesu pretuzbrukumiem Vadims Kudako ripu meta pa rīdzinieku vārtu pārliktni. Pamatlaika pēdējās minūtēs viesi atkal pārņēma iniciatīvu, un nepilnas desmit sekundes pirms beigām tika pie iemetiena "Dinamo" laukuma pusē, taču to neizmantoja. Pēc 60 spēles minūtēm tablo vēstīja 2:2, un sekoja pagarinājums.

Nebija pagājusi minūte, kad rīdzinieki kļūdījās nomaiņā, tiesnesis fiksēja četrus laukuma spēlētājus vienlaikus un piešķīra mājiniekiem divu minūšu sodu. "Severstal" tika pie pāris labiem momentiem, taču Voris bija vietā un laikā, un mazākums tika izturēts. Papildlaiks beidzās bez rezultāta izmaiņām, un uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešami pēcspēles metieni - iepriekš sezonā tikai vienu reizi rīdzinieki bija piedalījušies bullīšos.

Majone, Setdikovs, Sļepecs un Protapovičs savus izgājienus nerealizēja, kamēr "Sverstal" rindās Vori pārspēja gan Petuņins, gan Kudako, un "Severstal" izcīnīja panākumu ar 3:2.

Tribīnes Arēnā Rīga šovakar bija visai tukšas, klātienē maču noraudzījās nepilni četri tūkstoši līdzjutēju.

Rīgas ''Dinamo'' - Čerepovecas ''Severstal'' 2:3 (0:0;2:1;0:1, 0:0, 0:1)

Vārti: 24:09 Jakimovs (Ņevoļins, Hohlovs) 0:1, 38:47 Sotnieks (Meija) 1:1, 39:10 Ģēģeris (Majone, Džeriņš) 2:1, 46:26 Jakovļevs (Morozovs, Kapustins, vair.) 2:2, 65:00 Kudako (p.m.) 2:3.
Soda minūtes: 8:4
Vārtsargi: Jānis Voris - Vladislavs Podjapoļskis

1 2 3 4 119 komentāri

  +2 [+] [-]

, 2020-01-08 22:11, pirms 4 gadiem
Nekādi pārsteigumi,kā bija jānotiek,tā arī notika

  +1 [+] [-]

, 2020-01-08 22:11, pirms 4 gadiem
Tajās Ankipāna sistēmās tiek ņemts vērā tas, ka, noslēdzot OT, ir jāizpilda pēcspēles metieni?

 +17 [+] [-]

, 2020-01-08 22:12, pirms 4 gadiem
Salašņu bars pat vārtsargu nevar aizstāvēt pēc tik rupja gājiena...lielais kauslis gilis..tik muti virina i nekā...redlihs ar tik tiesnešiem tik kko var uzbļaut...lupatas

  +7 [+] [-]

, 2020-01-08 22:14, pirms 4 gadiem
normāla buļļu brigāde, 3 krievi majonēzē

  +6 [+] [-]

, 2020-01-08 22:16, pirms 4 gadiem
Kā lai rod motivāciju letiņos, ja pat Ankepons neuztic bulli nevienam uzmest.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-08 22:17, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka spēlētājiem vairs pašiem nav nekādas vēlmes spēlēt, varētu tikai uz ofisu aiziet algas dienā. Tik nožēlojami un bezatbildīgi mest bullīšus var tikai tādi, kuriem pa lielam pohuj par iznākumu. Šobrīd izskatās, ka KHL līdz knapi desmitajai sezonai ir tā nogurdinājusi lejasgala komandas, ka principā sezonas vidū tiek konkrēti likts mīkstais un spēlēt vairs grib tikai jaunie un rezervisti. Vēl kaut ko gudroja NHL līmeni sasniegt. Ka tik šis Rašas naudas atmazgātāju turnīriņš vispār pēc kādiem gadiem 10 nenobrūk.

  +5 [+] [-]

, 2020-01-08 22:17, pirms 4 gadiem
tas ir vājprāts kā Ankipāns ir nolaidis komandu, neesošā disciplīna neredzēti zemā līmenī .. pat 3 pret 3 nespēj nomainīties. pat tīri labi pieredzējuši hokejisti ir apmaldījušies ģeniālajās shēmās un sistēmās, žēl skatīties. un kā jau katrā darbavietā, kur darbinieki nesaprot / baidās no vadītāja - ilgstoša stresa rezultātā loģiska slimošana / traumas

  +5 [+] [-]

, 2020-01-08 22:18, pirms 4 gadiem
Sers f rakstīja: Nekādi pārsteigumi,kā bija jānotiek,tā arī notika
ar Vori vārtos tikai 2:2? Tas drīzāk ir pozitīvs pārsteigums!
Slēpts komentārs: FUNS

     [+] [-]

, 2020-01-08 22:20, pirms 4 gadiem
Daniel rakstīja: tas ir vājprāts kā Ankipāns ir nolaidis komandu, neesošā disciplīna neredzēti zemā līmenī .. pat 3 pret 3 nespēj nomainīties. pat tīri labi pieredzējuši hokejisti ir apmaldījušies ģeniālajās shēmās un sistēmās, žēl skatīties. un kā jau katrā darbavietā, kur darbinieki nesaprot / baidās no vadītāja - ilgstoša stresa rezultātā loģiska slimošana / traumas
Jā,taisnība!Ankipāns sačakarējis komandu konkrēti....

  +2 [+] [-]

, 2020-01-08 22:20, pirms 4 gadiem
Hmm, autors pēcspēles aprakstā nav ne pušplēsta vārda minējis par Severstaļ spēlētāja uzbrukumu Vorim pēdējās pamatlaika minūtēs. Spēli maz skatījās???

  +5 [+] [-]

, 2020-01-08 22:22, pirms 4 gadiem
marissjomkans rakstīja: Hmm, autors pēcspēles aprakstā nav ne pušplēsta vārda minējis par Severstaļ spēlētāja uzbrukumu Vorim pēdējās pamatlaika minūtēs. Spēli maz skatījās???
Kad Siliņš ir skatījies hokeju? Labāk stulbi ierēkt pašam par sevi podkāstos, ka ko gan viņš saprotot no hokeja?

  +8 [+] [-]

, 2020-01-08 22:22, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: DR šodien labi kapāja. Labi redzams, ka daudziem meistarība nav un to kompensē ar milžigu pašatdevi. Labākie laukumā izskatījās Majone, Sļepecs, Setdikovs, Sotnieks. Varbūt Eštons vēl tīri nekas.
Tev nav apnicis tas pārspīlētais optimisms???Vai tu vienkārši tēlo,lai sanāk labs pēcspēles čatiņš???

     [+] [-]

, 2020-01-08 22:23, pirms 4 gadiem
Ankipān, paņem vēl kādus krievēnus, kuriem spēlēšana KHL jau ir kosmoss, nevajadzēs mocīties ar Miķeļa, Džeras un vēl dažu veterānu motivēšanu ''russkij mir'' ietvaros.Jā, lielas naudas, bet šitā ļauties pazemoties var tikai lupatas.

  +4 [+] [-]

, 2020-01-08 22:26, pirms 4 gadiem
Ankipāns un Djinama ir sačakarējuši mūsu spēlētājus, un Fuņķam, kas te dzied, ka jāspēlē labākajiem - neviens klavieres nav iemācījies spēlēt tās tikai nesot. Ir jādod spēlēt klavieres jaunajiem čaliem, un tad ar laiku arī iemācīsies spēlēt, pat ja sāķumā nesanāķ.
Bet Djinamkas loģika jau ir viena sezona, un sākam no 0.

(Starp citu, Funi, izlasi šo rakstu Larionovs: "KHL mačus pametu priekšlaicīgi, jo... )

  +8 [+] [-]

, 2020-01-08 22:26, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: DR šodien labi kapāja. Labi redzams, ka daudziem meistarība nav un to kompensē ar milžigu pašatdevi. Labākie laukumā izskatījās Majone, Sļepecs, Setdikovs, Sotnieks. Varbūt Eštons vēl tīri nekas.
Ir bijusi kāda spēle, kurā Tu nemanītu DR spēlētāju lielo pašatdevi?

     [+] [-]

, 2020-01-08 22:27, pirms 4 gadiem
gjinama meetaaja bulliishus kaa mees 30g apakal uz gailezera/// bet veelos piebilst to ka es labpraaat izfukaatu Igaunijas prezidenti sekssii milfa

  +2 [+] [-]

, 2020-01-08 22:27, pirms 4 gadiem
Visai neizteiksmīgs un nervozs mačs abu komandu izpildījumā. Miķeļa nevajadzīgais sods 3.periodā nospēlēja ļaunu joku... Kaut gan varēja nospēlēt komanda mazākumā veiksmīgāk, nedrīkst tā drasot, ka iziet ātrumā 4-2... Beigās gan gribējās tiesnešiem arī ar akmeņiem pa pauriem samest, kad neiedeva pretiniekiem 2 min par uzbrukumu Vorim! Ko nu tur mūsējiem pārmest par to, ka nesadeva pa muti rupeklim - tādā brīdī par rezultātu jādomā, nevar taisīt 2 minūtes tāpat vien. Bet PL nolaida lažu ar noraidījumu, nu labi, izturēja, bet PM bēdu ieleja, jo iemest neviens nejēdza... Vai Ankipānam kārtējo reizi izvēle nepareiza, Vorim neko pārmest negribas. Nu tā, šādā sastāvā 1 p. arī puslīdz pieņemami, kaut gan vienmēr gribas uzvarēt. Un varēja nospēlēt labāk. Visi. Jo pretinieki nebija labāki.

  +5 [+] [-]

, 2020-01-08 22:27, pirms 4 gadiem
Djinamkas dēļ arī Džeriņš būs vēl vairāk iesūnojis. Pēc Čehijas izlasē izskatījās tiešām labi, šogad gan jau atkal neko nerādīs.
Slēpts komentārs: FUNS

 +13 [+] [-]

, 2020-01-08 22:28, pirms 4 gadiem
nabaga Voris. Jāņem vaga no tā bomžu kantora. Satraumēsies vēl. Pat aiztāvēt vienīgo kas tur vēl cīnās neviens nemāk

  +3 [+] [-]

, 2020-01-08 22:30, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Izlasīju jau pa dienu. Ko lai saka - krievu kultūras līmenis visā pasaulē jau sen ir zināms. Krievija pati sevi bieži pazemo.
Šajā daļā gan jau izlasīji tikai to, ka priekšlaicīgi pamet arēnu, bet pašu svarīgāko - izlaidi, vai ne?

"Kad skatos KHL hokeju, tad parasti pametu spēli priekšlaicīgi, jo ir sajūta, ka vienkārši lieki tērēju savu dārgo laiku. Te mēs redzam, ka mūsu hokejā un sistēmā ir daudz kas jāpamaina. Mums jādod iespēja šiem [U20 izlases] puišiem spēlēt. Daudzas lietas vienkārši ir jāaizvāc. Šodien komandās toni nosaka spēlētāji, kuri citur nav pieprasīti. Vidusmēra leģionāri ir starp līgas līderiem! Bet šie puiši sēž uz soliņa. Te ir detalizēti jātiek skaidrībā un jādod virzība tam, ko vēlamies redzēt. Neviens no tagadējiem puišiem, izņemot trīs četrus, [KHL] nespēlēja vairākumā. Bet mums vajadzīgs labs vairākums. Klubos viņi spēlē 4-5 minūtes!"

  +6 [+] [-]

, 2020-01-08 22:30, pirms 4 gadiem
RINALDS94 rakstīja: Salašņu bars pat vārtsargu nevar aizstāvēt pēc tik rupja gājiena...lielais kauslis gilis..tik muti virina i nekā...redlihs ar tik tiesnešiem tik kko var uzbļaut...lupatas
Par Gillisu piekrītu. Patika viņš pirmajā sezonā, kaut ko iemest varēja, spēka spēli labi spēlēja, ātrums bija un kādam iedot iekšā arī nebija problēmu. Tagad čušs, tikai atsit numuru. Uzmest nevar, piespēli nevar iedot, katrs spēkā paņēmiens ir 2 min, aizstāvēt nevienu nevar, (Meija jau daudz regulārāk izplūcas) un vairs pat iemest zonā ripu vairs nevar. Grūti noticēt, ka šis pats džeks spēlēja Kanādas U18, U20 un vēl nesasniedzis 20 gadus jau NHL neslikti dragāja savā lomā.

Vori khl tiesneši nerespektē vispār. Kā jau Rašā, sākumā "jāizsit" savs vārds, lai uz tevi arī attiektos tie paši noteikumi, kas uz Košečkiniem Ježoviem utt. Divas reizes pa galvu atrauj tā, ka visa arēna norīb, Voris lūgdamies lūdzas lai spēli aptur, bet tiesnesis tomēr nogaida 15 sekundes, mož ielaidīs un miers, tad arī atžirgs pauzes laikā. No muguras uztešas virsū vārtsarga laukumā! Kādi vispār jautājumi??

  +6 [+] [-]

, 2020-01-08 22:32, pirms 4 gadiem
ogreskijs rakstīja: Par Gillisu piekrītu. Patika viņš pirmajā sezonā, kaut ko iemest varēja, spēka spēli labi spēlēja, ātrums bija un kādam iedot iekšā arī nebija problēmu. Tagad čušs, tikai atsit numuru. Uzmest nevar, piespēli nevar iedot, katrs spēkā paņēmiens ir 2 min, aizstāvēt nevienu nevar, (Meija jau daudz regulārāk izplūcas) un vairs pat iemest zonā ripu vairs nevar. Grūti noticēt, ka šis pats džeks spēlēja Kanādas U18, U20 un vēl nesasniedzis 20 gadus jau NHL neslikti dragāja savā lomā.

Vori khl tiesneši nerespektē vispār. Kā jau Rašā, sākumā "jāizsit" savs vārds, lai uz tevi arī attiektos tie paši noteikumi, kas uz Košečkiniem Ježoviem utt. Divas reizes pa galvu atrauj tā, ka visa arēna norīb, Voris lūgdamies lūdzas lai spēli aptur, bet tiesnesis tomēr nogaida 15 sekundes, mož ielaidīs un miers, tad arī atžirgs pauzes laikā. No muguras uztešas virsū vārtsarga laukumā! Kādi vispār jautājumi??
Djinamkā nav ne kapteiņa, ne kāda, kas var aizstāvēt savējos. Smieklīga komanda. Tas pa lielam parāda šī kluba vērtību - 0.

  +2 [+] [-]

, 2020-01-08 22:34, pirms 4 gadiem
Laikam jau nemaz nav populāri prasīt, lai Ankipāns beidzot tinās prom ar savām shēmām. Jau kuro sezonu viņš paliek pēdējā vietā un nekas netiek darīts, kaut citi treneri tika mesti pat pēc nolieta pusgada? Bet laikam jau arī pats Savicka kungs ir tik ļoti atēdies, ka maz par to streso. Krievijas naudiņa nāk ar jebkuru treneri, tā kā var iztikt arī ar Ankipanka katastrofas hokeju 5 sezonu garumā.

     [+] [-]

, 2020-01-08 22:35, pirms 4 gadiem
Vitok rakstīja: Tev nav apnicis tas pārspīlētais optimisms???Vai tu vienkārši tēlo,lai sanāk labs pēcspēles čatiņš???
Tas jau kremļa kvekšķis,ko liek to dara,ko dod to ēd..un pēc spēles izved laukā padirsināt

  +1 [+] [-]

, 2020-01-08 22:36, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Laikam jau nemaz nav populāri prasīt, lai Ankipāns beidzot tinās prom ar savām shēmām. Jau kuro sezonu viņš paliek pēdējā vietā un nekas netiek darīts, kaut citi treneri tika mesti pat pēc nolieta pusgada? Bet laikam jau arī pats Savicka kungs ir tik ļoti atēdies, ka maz par to streso. Naudiņa nāk ar jebkuru treneri, tā kā var iztikt arī ar Ankipanka katastrofas hokeju 5 sezonu garumā.
Ankipāns ir lēts, bez mugurkaula. Ko vēl Savickim vajag? Jo vairāk naudas paliek viņam pašam..hahah. Jāslauc nauda kamēr var, jo nevar zināt, cik ilgi Krievi vispār centīsies Krievijas Hokeja Līgai karināt klāt kaut kādu starptautiskumu.

  -2 [+] [-]

, 2020-01-08 22:38, pirms 4 gadiem
WreckLV rakstīja: Šajā daļā gan jau izlasīji tikai to, ka priekšlaicīgi pamet arēnu, bet pašu svarīgāko - izlaidi, vai ne?

"Kad skatos KHL hokeju, tad parasti pametu spēli priekšlaicīgi, jo ir sajūta, ka vienkārši lieki tērēju savu dārgo laiku. Te mēs redzam, ka mūsu hokejā un sistēmā ir daudz kas jāpamaina. Mums jādod iespēja šiem [U20 izlases] puišiem spēlēt. Daudzas lietas vienkārši ir jāaizvāc. Šodien komandās toni nosaka spēlētāji, kuri citur nav pieprasīti. Vidusmēra leģionāri ir starp līgas līderiem! Bet šie puiši sēž uz soliņa. Te ir detalizēti jātiek skaidrībā un jādod virzība tam, ko vēlamies redzēt. Neviens no tagadējiem puišiem, izņemot trīs četrus, [KHL] nespēlēja vairākumā. Bet mums vajadzīgs labs vairākums. Klubos viņi spēlē 4-5 minūtes!"
To arī izlasīju. Protams ka būs cilvēki kas tā domās. Ja tagad es lasīšu kādu citu ,kurš teiks ka KHL ir ļoti augsts līmenis, tad kam man ticēt. To kam es gribu ticēt vai to ko es pats redzu?
Es redzu ka KHL sportiskais līmenis ir augsts un hokejs ir baudāms un skatāms. Skatoties hokeju man nav jādomā kāds ir kultūras līmenis tiem krieviem ko redzu, kāds bardaks valda daļā komandu, kādas ir Krievijas pilsētas utt. Es redzu hokeju kurš man patīk. Kad ir iespēja skatos arī NHL.
Daži arī lasa un atceras tikai to manis rakstīto ko viņi grib lasīt.
Ja man būtu iespējas REGULĀRI skatīties tiešraidē NHL , bet KHL spēles būtu naktī, tad daudz vairāk skatītos NHL.
Tāpat ar futbolu. Izvēlējos vienu no labākajām pasaules līgām ,kur regulāri varu redzēt daudz spēles tiešraidē un tās skatos-Anglijas premjerlīga.
Es esmu raksījis un rakstīšu-KHL līmenis ir augsts tikai kā sportiskais, varētu teikt arī ka algas ir augstas un daļai komandu bāzes ir ļoti labas, bet no cilvēciskā, sadzīviskā Krievija ir šausmas.
Es pats personīgi nespētu dzīvot un strādāt Krievijā ne uz kādiem noteikumiem. Man ir pretīgi jau iedomājoties vien par dzīvi tur.

     [+] [-]

, 2020-01-08 22:42, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Laikam jau nemaz nav populāri prasīt, lai Ankipāns beidzot tinās prom ar savām shēmām. Jau kuro sezonu viņš paliek pēdējā vietā un nekas netiek darīts, kaut citi treneri tika mesti pat pēc nolieta pusgada? Bet laikam jau arī pats Savicka kungs ir tik ļoti atēdies, ka maz par to streso. Krievijas naudiņa nāk ar jebkuru treneri, tā kā var iztikt arī ar Ankipanka katastrofas hokeju 5 sezonu garumā.
Treneris nav vainīgs, ja komandā ar mazu budžetu ir savākti vāji spēlētāji, kuri nevar dabūt ripu vārtos. Ankipāna nomaiņa ilgtermiņā neko nedotu. Vienīgais, tas nāktu par labu viņa veselībai un nerviem. Viņš neizskatās labi.

     [+] [-]

, 2020-01-08 22:43, pirms 4 gadiem
Bez vārtsargiem, bez aizsargiem un bez uzbrucējiem un ar tupu treneru komandu ...
Nu rezultāts ir redzams turnīra tabulā!
Pozitīvs ir tas, ka bērni no arī reğioniem tiek atvesti un ēdināti ar gardajiem Rīgas picēriju izkāninājumiem... tas pats atiecas uz policijas, ugunsdzēsēju brīvbiļetēm ...
Slēpts komentārs: FUNS

  -4 [+] [-]

, 2020-01-08 22:46, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Bez vārtsargiem, bez aizsargiem un bez uzbrucējiem un ar tupu treneru komandu ...
Nu rezultāts ir redzams turnīra tabulā!
Pozitīvs ir tas, ka bērni no arī reğioniem tiek atvesti un ēdināti ar gardajiem Rīgas picēriju izkāninājumiem... tas pats atiecas uz policijas, ugunsdzēsēju brīvbiļetēm ...
Pica un kotletes - 2 labākie ēdieni uz pasaules priekš Fuņa.

  +3 [+] [-]

, 2020-01-08 22:46, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: To arī izlasīju. Protams ka būs cilvēki kas tā domās. Ja tagad es lasīšu kādu citu ,kurš teiks ka KHL ir ļoti augsts līmenis, tad kam man ticēt. To kam es gribu ticēt vai to ko es pats redzu?
Es redzu ka KHL sportiskais līmenis ir augsts un hokejs ir baudāms un skatāms. Skatoties hokeju man nav jādomā kāds ir kultūras līmenis tiem krieviem ko redzu, kāds bardaks valda daļā komandu, kādas ir Krievijas pilsētas utt. Es redzu hokeju kurš man patīk. Kad ir iespēja skatos arī NHL.
Daži arī lasa un atceras tikai to manis rakstīto ko viņi grib lasīt.
Ja man būtu iespējas REGULĀRI skatīties tiešraidē NHL , bet KHL spēles būtu naktī, tad daudz vairāk skatītos NHL.
Tāpat ar futbolu. Izvēlējos vienu no labākajām pasaules līgām ,kur regulāri varu redzēt daudz spēles tiešraidē un tās skatos-Anglijas premjerlīga.
Es esmu raksījis un rakstīšu-KHL līmenis ir augsts tikai kā sportiskais, varētu teikt arī ka algas ir augstas un daļai komandu bāzes ir ļoti labas, bet no cilvēciskā, sadzīviskā Krievija ir šausmas.
Es pats personīgi nespētu dzīvot un strādāt Krievijā ne uz kādiem noteikumiem. Man ir pretīgi jau iedomājoties vien par dzīvi tur.
Tu vispār lasi vai nu ar rozā brillēm, vai vispār nelasi. Citu variantu nav. Kur tur kas runāts par līmeni? Tur pat tas lāga nav rakstīts.

Te mēs redzam, ka mūsu hokejā un sistēmā ir daudz kas jāpamaina. Mums jādod iespēja šiem [U20 izlases] puišiem spēlēt. Daudzas lietas vienkārši ir jāaizvāc. Šodien komandās toni nosaka spēlētāji, kuri citur nav pieprasīti. Vidusmēra leģionāri ir starp līgas līderiem!
Taisnība, un vienīgais teikums, kur kaut kas runāts par līmeni. NHL izbijušie kadri KHL izskatās labi.
Bet šie puiši sēž uz soliņa. Te ir detalizēti jātiek skaidrībā un jādod virzība tam, ko vēlamies redzēt. Neviens no tagadējiem puišiem, izņemot trīs četrus, [KHL] nespēlēja vairākumā.
Tiek ņemti vidusmēra leģionāri, tā vietā lai ļautu spēlēt jaunajiem čaliem. Šis pat vairāk attiecas uz Djinamku, kur paņems jebko, tā vietā lai iedotu savējiem spēlēt, un atļautu iemācīties spēlēt tās klavieres.
Neviens no tagadējiem puišiem, izņemot trīs četrus, [KHL] nespēlēja vairākumā. Bet mums vajadzīgs labs vairākums. Klubos viņi spēlē 4-5 minūtes!"
Un tas pats attiecas uz Djinamku, Latvijas izlasi, un jaunajiem čaliem kas spēlē Djinamkas "fārmkluba" parodijā. Nejūti, ka šis treneris norāda uz to, ka ,lai iemācītos spēlēt, ar 4-5 minūtēm nepietiek? Tas pats arī šodien parādijās. Neviens jaunais, neviens vietējais. Tavuprāt, ko djinamka šādi ieguvusi ilgtermiņā. Nākamsezon visus šos leģus atlaidīs. Kas tad metīs bullīšus? Atkal leģionāriem uzticēs, pat ja tie nejēdz tos mest?
Nebūtu loģiskāk gatavot jaunos ilgtermiņā, koē?

Pat nezinu, kādēļ cenšos normāli atbildēt. Trešdienas kafijas pārdozēšana laikam dara mani..dīvainu.

  +1 [+] [-]

, 2020-01-08 22:49, pirms 4 gadiem
FUNS rakstīja: Tu lasīt māki. Rakstīju ka meistarības nav. Nosaucu 4-5 hokejistus kuri laukumā labi izskatījās. Vai tu par optimismu sauci ka es 3/4 spēlētāju no komandas nav meistarība. Es nerakstu skarbi, bet kritika ir jāredz arī normālā tekstā. Varbūt esi no tiem ,kuriem patīk tikai lamāties.
Kapā patiešām labi, tikai jēgas no tā ir maz. Ja nelamājās tātad optimists peč tavām domām.
Es vienmēr un visos apstākļos domāju kas bija labs.
Un tagad tu un pārājie lasiet uzmanīgi.
Ja es nevaru mainīt tad ja redzēšu 30 mīnusus un 1 plusu, rakstīšu par to plusu.
J aes varu kaut ko mainīt un redzēšu 30 plusus un 1 mīnusu, es uzsvēršu to mīnusu.
Kuri ir pietiekošo gudri manu domu sapratīs, kuri gribēs atkal tēlos muļķīšus.
Es nebojāju savu noskaņojumu, nerunāju par slikto, ja ES NEKO NEVARU MAINĪT.
Kādēļ man bojāt sev noskaņojumu, kādēļ runāt par slikto tāpat vien.
Spakuha...ko cepies?

     [+] [-]

, 2020-01-08 22:53, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Bez vārtsargiem, bez aizsargiem un bez uzbrucējiem un ar tupu treneru komandu ...
Nu rezultāts ir redzams turnīra tabulā!
Pozitīvs ir tas, ka bērni no arī reğioniem tiek atvesti un ēdināti ar gardajiem Rīgas picēriju izkāninājumiem... tas pats atiecas uz policijas, ugunsdzēsēju brīvbiļetēm ...
Nu, Picu darbnīca tīri ok. Arī Makssunmorics ir laba. Bet labi..visi jau dodas uz CanCan un čilī.
1 2 3 4 119 komentāri