Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" sezonu pabeigušais Naļimovs pievienojies "Blackhawks" fārmklubam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dinamo" sezonu pabeigušais Naļimovs pievienojies "Blackhawks" fārmklubam
Ivans Naļimovs. Foto: Kaspars Volonts, Dinamo Rīga

Krievu vārtsargs Ivans Naļimovs, kurš šosezon pārstāvēja Kontinentālās hokeja līgas klubu Rīgas “Dinamo”, pievienojies Čikāgas “Blackhawks” fārmklubam, kas spēlē Amerikas Hokeja līgā.

Ivans Naļimovs pievienojās Rīgas “Dinamo” decembrī, un 14 spēlēs viņš atvairīja 87,7% metienu, vidēji ielaižot 3,58 ripas. Ar Naļimovu vārtos rīdzinieki izcīnīja divas uzvaras - viesos izdevās apspēlēt gan Maskavas “Spartak” (5:2), gan Kazaņas “Ak Bars” (5:4 pagarinājumā).

Pēc sezonas beigām “Dinamo” paziņoja, ka pārtrauktas līgumsaistības ar trim hokejistiem, kuri sezonu turpinās citās komandās. Soms Tonijs Sunds pievienojās “Davos”, kanādietis Metjū Majone pārcēlās uz Minhenes “Red Bull”, bet tagad kļuvis zināms, ka Naļimovs spēlēs Ziemeļamerikā.

Vārtsargs pievienojies Čikāgas “Blackhawks” fārmklubam Rokfordas “IceHogs”, kas spēlē Amerikas Hokeja līgā. 2014. gadā “Blackhawks” draftēja Naļimovu ar 179. numuru, bet Ziemeļamerikā viņš vēl nav spēlējis. “IceHogs” sezonu sākusi ar vienu uzvaru deviņās spēlēs.

  -1 [+] [-]

, 2021-03-05 22:51, pirms 3 gadiem
Vārtsargs viņš jau nav slikts, šosezon Dinamo aizsardzībā ļoti slikti spēlēja, maz palīdzēja vārtsargam, lai kurš būrī stāvēja. Un, ja sūdīga aizsardzība, arī vārtsargs nejūtas drošs, utt. Jebkurā laikā un jebkurā komandā.

  +1 [+] [-]

, 2021-03-05 23:48, pirms 3 gadiem
Tad jau redzēs,varbūt līdz otrajam numuram aizsitīsies jo pagaidām Subban kā otrais nepatīk,kautgan dažas spēles ir iznākušas labas..Lankinen diezgan labs kā ja neskaita dažas spēles!Bet Nalimov nav tas labākais prospekts ko paņemt no Eiropas..

     [+] [-]

, 2021-03-06 10:12, pirms 3 gadiem
Normāli, džeks tiks pie iespējas AHL