Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kiprusofs attaisno uzticību

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā lielisku spēli aizvadījis somu vārtsargs Mika Kiprusofs, palīdzot Kalgari "Flames" savā laukumā ar rezultātu 5:1 pārspēt Nešvilas klubu "Predators".

Vēl vakar "Flames" pagarināja līgumu ar Kiprusofu uz sešiem gadiem par kopējo summu 34,8 miljonu ASV dolāru. Un jau pie pirmās izdevībās Kiprusofs sāka attaisnot sev parādīto uzticību. Šajā mačā viņš tvēra 39 no 40 "Predators" hokejistu metieniem.

Pretējos vārtos pietiekami daudz darba bija arī Krisam Meisonam, bet viņam netverami izrādījās pieci no 33 pretinieku metieniem.

Galvenie "Flames" uzvaras kaldinātāji bija Džeroms Iginla un Alekss Tangejs. Iginla atzīmējās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet Tangejs asistēja trijos no pieciem "Flames" vārtu guvumiem.

Citā šīs nakts spēlē ar vieniem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Sidnijs Krosbijs, bet viņa kluba biedrs Jevgeņijs Malkins guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, palīdzot Pitsburgas "Penguins" izbraukumā ar 4:2 uzveikt Minesotas "Wild".

Pārējos mačos pie uzvarām tika Atlantas "Thrashers", Fīniksas "Coyotes" un Detroitas "Red Wings".

Nacionālā hokeja līga.
Rezultāti (30. oktobris)

Minesotas "Wild" – Pitsburgas "Penguins" 2:4
Monreālas "Canadiens" – Atlantas "Thrashers" 2:3 (pēcspēles metienu sērijā)
Sentluisas "Blues" – Fīniksas "Coyotes" 1:2
Kalgari "Flames" – Nešvilas "Predators" 5:1
Edmontonas "Oilers" – Detroitas "Red Wings" 1:2

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

Foto: AP

     [+] [-]

, 2007-10-31 08:48, pirms 17 gadiem
Kā Thrashers nomaina treneri, tā sāk aiziet tās lietas.

     [+] [-]

, 2007-10-31 08:57, pirms 17 gadiem
Treneris pagaidām nav nomainīts. Hārtlijs gan ir prom, bet viņa vietu pagaidām ieņem komandas GM Vadels, kurš no hokeja nejēdz vispār neko (pats atzinis). Brīnos, ka komanda tiešām uzvar.
Mož Atlanta varētu spēlēt vispār bez trenera?

     [+] [-]

, 2007-10-31 09:13, pirms 17 gadiem
Izskatās, ka tandēms Krosbijs -Malkins tiešām sāk uzņemt tempu un apgriezienus. Interesanti,ka šis tandēms pērn it kā nespēlēja 1 maiņā, izņemot spēli vairākumā.

Kiprusofs nešaubīgi labs, tur vispār nav ko runāt. Ja vēl piepluso Iginlas un Tengveja rezultativitāti, tad varbūt tur šosezon kaut kas sanāks.
Detroitai bija ievērojams pārsvars metienu ziņā pār Edmontonu, Rolosons, neraugoties uz zaudējumu spēles pirmā zvaigzne. Edmontonas aizsargi spēles pēd. minūtē mierīgi atļauj Filpulam iziet 1 pret vienu... Žēl...

     [+] [-]

, 2007-10-31 12:27, pirms 17 gadiem
Prieks par Boyes, kurš guvis jau devītos vārtus sezonā. Izskatās, ka pēc pagājušās otrgadnieka sezonas un neveiksmīgā sezonas sākuma Bostonā Suntluisa viņam būs īstā komanda.

Attiecībā uz vārtu guvējiem - nedaudz pārsteidz, cik daudz vārtus ir guvuši Prospals un Lengkovs. Vienmēr bijis ierasts, ka viņi ir labi piespēlētāji.

     [+] [-]

, 2007-10-31 17:50, pirms 17 gadiem
Prieks par Pitsburgas uzvaru, tieshaam nav slikti, ja reekjina, ka izbraukuma speele minesotaa, kas nesoliijaas buut viegla. Kalgarii lieliski, tieshaam mazliet zheel par Edmontonu... Lefleer, ko es tev teicu par Pitsburgu un apgriezienu uznjemshanu? Protams, ka shii ir tikai viena speele, tachu domaaju, ka visam vajadzeetu buut ok.

     [+] [-]

, 2007-10-31 19:38, pirms 17 gadiem
Man arī sākumā likās, ka bez Beržerona Boyes nebūs tik rezultatīvs, bet re kā šis ieskrējies.