Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" hokejisti uzvar Igaunijas meistarsacīkšu līderu cīņā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Kurbads" hokejisti uzvar Igaunijas meistarsacīkšu līderu cīņā
Uldis Čalpa. Foto: HK Kurbads

Igaunijas "Coolbet" hokeja līgā piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi "Kurbads" vienība, kas izbraukumā ar 4:2 pieveice Tallinas "Panter", reabilitējoties pretiniekiem par zaudējumu sezonas pirmajā mačā.

# Pirmos vārtus šodien iemeta "Panter", rīdziniekiem uz to atbildot ar trīs precīziem raidījumiem pēc kārtas (3:1). Sanders Steckis pietuvināja Tallinas vienību līdz 2:3, tomēr pēdējais vārds piederēja "Kurbadam", Emīlam Masteiko raidot ripu tukšā pretinieku cietoksnī - 4:2. Vēl pa reizei "Kurbada" labā izcēlās Toms Bārens, Matīss Bīriņš, kā arī krietni pieredzējušākais Mārcis Zembergs.

# Par labāko spēlētāju Latvijas kluba rindās tika atzīts vārtsargs Uldis Čalpa.

# "Panter" un "Kurbadam" šī bija trešā savstarpējā spēle - pirmssezonas pārbaudes mačā tallinieši bija pārāki ar 5:1, savukārt regulārā čempionāta pirmajā cīņā panteras uzvarēja ar 5:2.

# "Kurbads" ar sešās cīņās iekrātiem desmit punktiem atguva turnīra līderes godu. Nākamo spēli "Kurbads" aizvadīs 7. novembrī izbraukumā pret Tallinas "Vipers".

Izmantotie avoti:
https://ehis.eestihoki.ee/game/2539/
https://www.facebook.com/HKKurbads

  -2 [+] [-]

, 2021-10-31 09:42, pirms 3 gadiem
Nu nez... bakstities tur pa kaimiņzemi pašmāju čempja vietā vismaz man liekas neloģiski.... es arī neesmu sajūsmā ne par Kalvīti ne tagadējo federācijas vadību kopumā, bet kopējais līmenis jau OHL ir noteikti augstāks (labāks jauno spēlētāju izaugsmei) nekā pie igauņiem. Pikāns jau var sevi mānīt, ka iespēlēs savus jaunos švakākā čempī tb "mazāk traumatiski" prirkš viņiem un labāk izaugsmei(kādai, ja kapā ar nomināli švakākiem pretiniekiem?!), bet domāju tas viņam vēlāk tāpat negatīvi atspēlēsies tieši spelētāju meistarības līmenī, jo viena lieta ir kad tu kapā un dabū pa biksēm no spēcīgākiem pretiniekiem, kaut kur pieliec meistraībā noķer viņus un sāc spēlēt labāk, bet pavisam cita lieta ir kad tu līgā jau esi top līmenī un pa lielam pārējos, ja ne gluži uz vienas slidas noslido, tad gana viegli apslēlē un tev reāli +/- nopietni pretinieki ir tikai daži. Ok labi naudas ir tik cik ir viņas pagaidām kovid ērā nav daudz, bet domāju tāpat jebkurš izbraukums uz igauņiem Kurbadam tāpat tagad ir dārgāks nekā teiksim uz kādu uz Jelgavu vai Piņķiem aizlaist. Pat Liepāja un Daugavpils ir formāli tuvāk nekā teiksim Tallina... ta ka arī finansiālais aspēkts īsti kritiku neiztur.