Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Dārziņš turpina būt rezultatīvs, komanda zaudē

Juris Miņins
Juris Miņins

Dārziņš turpina būt rezultatīvs, komanda zaudē
Lauris Dārziņš.

Šīvakara Baltkrievijas hokeja Ekstralīgā tikās trīs Latvijas hokejistu pārstāvētā Gomeļas "Gomeļ" vienība un čempionāta līderi Minskas "Keramin". Spēlē ar rezultātu 7:3 pārāki izrādījās minskieši.

Gomeļiešu vārtu drošība šoreiz tika uzticēta Leonīdam Fatikovam, mūsu Sergeju Naumovu atstājot rezervē. Šāds taktiskais gājiens nekādus augļus nenesa, jo jau spēles pirmajā minūtē "Keramin" hokejisti atklāja rezultātu un savu pārsvaru minskieši spēja noturēt līdz pat spēles beigām, visu laiku atrodoties vadībā un svinot likumsakarīgu uzvaru ar 7:3.
Pēc šīs uzvaras Minskas "Keramin" hokejisti vēl vairāk nostiprināja savas līderpozīcijas, bet Gomeļas "Gomeļ" vienībai tas bija nu jau kārtējais zaudējums šajā čempionātā un pašlaik turnīra tabulā viņi atrodas pirmspēdējā vietā.

Mūsu hokejisti šo cīņu aizvadīja ar mainīgām sekmēm. Lauris Dārziņš guva vārtus vairākumā, samazinot rezultata starpību līdz minimumam (1:2), taču spēles beigās nerealizēja Gomeļas hokeja klubam piešķirto soda metienu. Viktors Bļinovs punktus neguva un arī soda minūtes nenopelnīja, bet Sergejs Naumovs, kā jau iepriekš tika minēts, spēli noraudzījās no spēlētāju soliņa.

Šī bija arī pēdējā Gomeļas hokejistu un Baltkrievijas Ekstralīgas spēle šajā gadā.

Baltkrievijas Ekstralīga hokejā.
Rezultāti. (24. decembris).

Moģiļevas "Himvolokno" - Novopolockas "Himik-SKA" 2:5
Minskas "Keramin" - Gomeļas "Gomeļ" 7:3 (Dārziņš 1+0, Bļinovs 0+0, Naumovs nespēlēja)

Izmantotie resursi:
www.hockey.by

  +1 [+] [-]

, 2007-12-29 20:00, pirms 17 gadiem
zel ka neiemeta buliti!

     [+] [-]

, 2007-12-29 20:13, pirms 17 gadiem
Bļinovs pieklusis

     [+] [-]

, 2007-12-29 21:11, pirms 17 gadiem
"Šīvakara Blatkrievijas hokeja Ekstralīgā tikās trīs Latvijas hokejistu pārstāvētā Gomeļas "Gomeļ" vienība un čempionāta līderi Minskas "Keramin""
Reāli patīk tāda valsts kā Blatkrievija.

     [+] [-]

, 2007-12-29 21:56, pirms 17 gadiem
Prieks ka Laurim beidzot sācis veikties arī klubos, a to izlasē spēlē labi, a klubos parasti nekā.

     [+] [-]

, 2007-12-29 23:37, pirms 17 gadiem
Marty82,

tikai žēl, ka Laurim bij tik zemu priekš viņa - līdz Baltkrievijai jānolaižas, lai sāktu labi spēlēt arī klubā.... žēl, bet Somija un pēc tam arī Čehija bij par augstu priekš viņa...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja