Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Marenim vārti Zviedrijā, Krastenbergam uzvaras gols Austrijā, Zabusovam piespēle

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Marenim vārti Zviedrijā, Krastenbergam uzvaras gols Austrijā, Zabusovam piespēle
Rihards Marenis. Foto: vitahasten.se/

Šodien Eiropas hokeja līgās spēles aizvada Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Čehijā ''Zlin'' rindās pirmo rezultativitātes punktu izcīnīja Patriks Zabusovs, taču komanda ar 1:3 piekāpās Māra Bičevska ''Mlada Boleslav''. Zviedrijā pēc spēka otrajā līgā Riharda Mareņa vārtu guvums nepalīdzēja ''Vita Hasten'' izcīnīt panākumu. Austrijā ar uzvaras vārtiem izcēlās Renārs Krastenbergs.

• Čehijas hokeja čempionātā Roberta Bukarta un Gunta Galviņa ‘’Vitkovice’’ pēcspēles metienos ar 4:3 apspēlēja Uva Balinska ‘’Litvinov’’. Gan Bukarts, gan Galviņš uzvaru kaldināja ar rezultatīvu piespēli. Bukarts laukumā pavadīja 16:28 minūtes, kuru laikā divas reizes meta uz vārtiem, bloķēja vienu metienu un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu pluss divi.

• Galviņš nospēlētajās 22:26 minūtēs bloķēja piecus metienus un noslēdza spēli ar pozitīvu lietderības koeficientu pluss viens.

• Arī Balinskis izcēlās ar vienu piespēli, kopumā 23:40 nospēlētajās minūtēs (piecas no tām vairākumā) divas reizes meta uz vārtiem un bloķēja vienu metienu, kā arī nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

• Citā spēlē Māra Bičevska ‘’Mlada Boleslav’’ ar 3:1 apspēlēja Roberta Mamčiča un Patrika Zabusova ‘’Zlin’’. Bičevskis rezultatīvi asistēja savas komandas pirmajos vārtos pirmā perioda 14. minūtē. Kopumā latvietis 16:27 minūtēs laukumā divas reizes meta uz vārtiem, bloķēja vienu metienu un uzvarēja 12 no 18 iemetieniem.

• Roberts Mamčičs ‘’Zlin’’ rindās laukumā pavadīja 11:06 minūtes, taču par 5+20 soda nopelnīšanu spēli nepabeidza. Latvietis izdarīja vienu spēka paņēmienu, kā arī vienu reizi meta uz pretinieku vārtiem. Pirmo rezultativitātes punktu izcīnīja Zabusovs, kurš asistēja vienīgajos ‘’Zlin’’ vārtos. 16:06 minūtēs laukumā Zabusovs nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu pluss viens.

• Ar rezultatīvu piespēli ‘’Plzen’’ uzvarā ar 4:1 pār ‘’Kladno’’ izcēlās arī Mārtiņš Dzierkals, asistējot ceturtajā vārtu guvumā trešā perioda izskaņā. 17:17 pavadītajās minūtēs laukumā Dzierkals divas reizes meta uz vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Ar 44 punktiem 27 spēlēs ‘’Plzen’’ atrodas trešajā vietā Čehijas līgā.

• Ar vārtiem Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā izcēlās Rihards Marenis, bet viņa pārstāvētā ‘’Vita Hasten’’ ar 4:6 izbraukumā piekāpās ‘’Vasterviks’’. Marenis ar vārtiem izcēlās otrā perioda astotajā minūtē, tobrīd panākot 2:0 par labu savai komandai. Laukumā latvietis nospēlēja 20:16 minūtes, divas reizes metot uz vārtiem un trīs reizes bloķējot pretinieku metienus. Ar 21 punktu 20 spēlēs ‘’Vita Hasten’’ ir 11. vietā 14 komandu konkurencē.

• Austrijā Andra Džeriņa Lincas ‘’Black Wings’’ rezultatīvā spēlē ar 4:5 piekāpās Vīnes ‘’Capitals’’. Džeriņš spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā un ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. ‘’Black Wings’’ ar 22 punktiem 22 spēlēs ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

• Ar uzvaras vārtiem Austrijā izcēlās Renārs Krastenbergs, palīdzot ‘’Villacher SV’’ ar 3:2 pārspēt ‘’Val Pusteria’’. Krastenbergs izšķirošo golu guva papildlaika trešajā minūtē. Kopumā Krastenbergs spēlēja otrajā uzbrucēju virknējumā, četras reizes metot uz vārtiem un nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu pluss viens. Ar 33 punktiem 20 spēlē ‘’Villacher SV’’ ieņem sesto vietu 14 komandu konkurencē.

• Slovākijā Bratislavas ‘’Slovan’’ rezervē palika Kristers Gudļevskis, bet viņa pārstāvētā komanda ar 4:2 pārspēja ‘’Poprad’’. Ar 45 punktiem 21 spēlē ‘’Slovan’’ ir čempionāta līdere.

• Vācijas DEL līgā uzvaru ar 6:3 pār ‘’Dusseldorf’’ izcīnīja Artūra Kuldas Krēfeldes ‘’Pinguine’’. Kulda 19:17 minūtēs laukumā izpelnījās divus noraidījumus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens. Krēfelde ar 30 punktiem 20 spēlēs atrodas 10. vietā 15 komandu konkurencē.

• Latvijas hokejisti palīdzēja GKS uzvarēt Polijas čempionātā, ar 2:1 pārspējot ‘’MMKS Podhale’’. Frenks Razgals izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli, bet uzvaras vārtus guva Artūrs Ševčenko pirmā perioda 16. minūtē. Ar rezultatīvu piespēli izcēlās Vitālijs Pavlovs. Ar 37 punktiem GKS ieņem ceturto vietu deviņu komandu konkurencē.

• Slovākijā zaudējumu piedzīvoja Artūra Salijas ‘’Liptovsky’’, kas ar 1:3 atzina ‘’Bystrica’’ pārākumu. Salija laukumā nospēlēja 23:47 minūtes, kuru laikā divas reizes meta uz vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens. Ar 16 punktiem 20 spēlēs ‘’Liptovsky’’ čempionātā atrodas priekšpēdējā vietā.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
https://www.hockeyallsvenskan.se/
https://www.penny-del.org/
https://www.hockeyslovakia.sk/en

     [+] [-]

, 2021-11-28 20:05, pirms 2 gadiem
sexi ūsas

  -1 [+] [-]

, 2021-11-28 20:46, pirms 2 gadiem
Marenis dodas pretim SHL !

     [+] [-]

, 2021-11-28 21:13, pirms 2 gadiem
Izskatās, ka šajā sezonā Krēfeldes pingvīni nav izteikti peramie zēni.

     [+] [-]

, 2021-11-28 22:10, pirms 2 gadiem
Zabusovam 1. punkts prasīja 3 mačus. skatoties u-23 spēlētāju konkurencē, noturot tempu 0.33 punkti sanāks ok sniegums, jo īpaši, ņemot vērā, ka tās ir pirmās leģionāra gaitas profesionālajā hokejā. Izņemot pāris talantus (tajā skaitā 16gadnieku un 17 gadnieku) 0.3 - 0.4 punkti spēlē šosezon priekš u-23 džeka nav slikts rādītājs čehos. Skatoties u-21, tas pat ir top 10 cienīgs rādītājs.

     [+] [-]

, 2021-11-28 22:37, pirms 2 gadiem
Makleins rakstīja: sexi ūsas
zināmās aprindās tās novērtētu