Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Prizma/Rīga'' revanšējas ''Liepājas metalurgam-2'' MHL-B grupas spēlē

''Prizma/Rīga'' revanšējas ''Liepājas metalurgam-2'' MHL-B grupas spēlē
Hokeja klubs ''Prizma/Rīga''
Foto: championat.com

Šovakar MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijas spēli aizvadīja Latviju pārstāvošās komandas ‘’Liepājas metalurgs-2’’ un ‘’Prizma/Rīga’’, kuras vēlreiz tikās savstarpējā spēlē Rīgā. Mājinieki revanšējas par smago zaudējumu vakardienas spēlē ar rezultātu 3:1.

Vakar abas komandas tikās pirmo reizi, un liepājnieki svinēja graujošu uzvaru ar rezultātu 8:1. Trīs vārtus metalurgi guva, spēlējot skaitliskā mazākumā. Abas komandas MHL-B grupā šosezon divas reizes bija tikušies Liepājā, un tieši pret rīdziniekiem liepājnieki ir piedzīvojuši vienīgo zaudējumu spēles pamatlaikā šajā sezonā. Pirmajā spēlē liepājnieki piekāpās ar rezultātu 5:6, bet otrajā spēlē uzvarēja ar pārliecinošu rezultātu 5:0.

‘’Prizma/Rīga’’ pirms šīvakara spēles bija aizvadījuši 21 spēles, kurās izcīnījuši 24 punktus, kas viņiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā deva 8. vietu (visā MHL-B grupā 22. vietu), Jaunie metalurgi pirms šīsdienas spēles pēc aizvadītām 21 spēlēm ar izcīnītu 53 punktiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā (arī visā MHL-B grupā) ieņēma 1. vietu.

Šodien rīdzinieku treneri savas komandas vārtu drošību, neskatoties uz neveiksmīgo sniegumu vakardienas spēlē, atkal bija uzticējuši Intam Bikaram, bet metalurgu nomināli otrajam vārtsargam S.Baltrunas.

Spēles rezultātu pirmā perioda 14. minūtē atklāja mājinieks D. Baškatovs, kas pamanījās gūt vārtus komandai spēlējot mazākumā. Perioda turpinājumā komandas daudz spēlēja nevienādos sastāvos, tomēr tas nemainīja spēles rezultātu.

Otrā periodā abu komandu spēlētāju turpināja noraidīties, un to veiksmīgāk prata izmantot mājinieki, kas guva divus vārtus. Perioda 13. minūtē mājinieku vārtu pārsvaru dubultoja I.Ļeščovs, bet 16. minūtē O.Stepans guva arī trešos vārtus. Liepājnieki savas daudzās iespējas tā arī neizmantoja.

Trešā perioda trešajā minūtē B. Zabis vienus vārtus atguva. Tomēr tas bija arī viss, un liepājnieki piedzīvoja otro zaudējumu spēles pamatlaikā MHL-B grupā šajā sezonā.

‘’Prizma/Rīga’’ nākamo spēli aizvadīs 30. novembrī pulksten 12:00 Kišiņevā (Moldova) pret vietējo hokeja klubu ‘’Platina/Kišiņeva’’, bet par cik šim klubam ir milzīgas problēmas ar spēļu aizvadīšanu, tad nav nekādas garantijas, ka šī spēle notiks. ‘’Liepājas metalurgs-2’’ nākamo spēli aizvadīs 5. decembrī pulksten 18:30 savā laukumā pret šo pašu hokeja klubu ‘’Platina/Kišiņeva’’.

Šodien bija jānotiek arī Rīgas ‘’Juniors’’ spēle pret Viļņas ‘’Baltiku’’, bet spēle tehnisku iemeslu dēļ atcelta uz nenoteiktu laiku. Spēlei bija jānotiek Lietuvā.

MHL-B grupas regulārais čempionāts
_____________________________________________________________________
‘’Prizma/Rīga’’ - ‘’Liepājas metalurgs-2’’ 3:1 (1:0,2:0,0:1)

Vārti: 13:32 1:0 Baškatovs (mazākumā) (Ļešķovs; K. Riekstiņš), 32:54 2:0 Ļeščovs (vairākumā) (D. Riekstiņš), 35:50 3:0 Stepans (vairākumā) (Rostkovs), 42:39 3:1 Zabis (Freijs; Matuzēvičs)

Vārtsargi: Ints Bikars – Simas Baltrunas

Soda minūtes: 42:24

Izmantotais resurs: Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт
Турнирная таблица : Лига

  +3 [+] [-]

, 2012-11-27 20:53, pirms 12 gadiem
Neatkarīgi no pretinieka Prizma vienu spēli uzvar vienu zaudē, ļoti neprognozējams pretinieks. Ne velti Liepāja pagājušogad lač speciāli zaudēja rīga 95 lai tik Prizma nebūtu pleioffā pretī.
p.s. autor Prizma uz Kišiņevu nebrauc, Kišiņeva brauc uz Rīgu, tur problēmas ar halli un visas māju spēles aizvada pie pretiniekiem. Protams var jau arī viņi neatbraukt.

     [+] [-]

, 2012-11-27 21:19, pirms 12 gadiem
hecs rakstīja: Neatkarīgi no pretinieka Prizma vienu spēli uzvar vienu zaudē, ļoti neprognozējams pretinieks. Ne velti Liepāja pagājušogad lač speciāli zaudēja rīga 95 lai tik Prizma nebūtu pleioffā pretī.
p.s. autor Prizma uz Kišiņevu nebrauc, Kišiņeva brauc uz Rīgu, tur problēmas ar halli un visas māju spēles aizvada pie pretiniekiem. Protams var jau arī viņi neatbraukt.
p.s. Platinas mājas halle ir Tiraspolē nevis Kišiņevā: Клубы: Платина-Кишинёв .

  +2 [+] [-]

, 2012-11-27 21:52, pirms 12 gadiem
Diezgan negaidīti, bet Lm var arī padalīties ar Prizmu un Junioru. Kaut arī jāspēlē vēl 18 spēles, domājams, Play-off droši garantēts, vēl nāks 12 punkti no Platinas klāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-28 23:13, pirms 12 gadiem
Skaties ka tevi uz desas neuzvelk!