Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Muštukovs atgriezies Šefīldas "Steelers"

Muštukovs atgriezies Šefīldas "Steelers"
Ervīns Muštukovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latviešu vārtsargs Ervīns Muštukovs pēc piecu gadu pārtraukuma atgriezies Lielbritānijas hokeja līgas (EIHL) kluba Šefīldas "Steelers" rindās.

32 gadus vecais Ervīns Muštukovs 2010./2011. gada sezonā jau pārstāvēja "Steelers" komandu, palīdzot tai izcīnīt zelta godalgas.

Pagājušo sezonu Muštukovs aizvadīja Francijas klubā "Grenoble", regulārajā čempionātā 17 mačos vidēji spēlē ielaižot 2,47 ripas, bet izslēgšanas spēlēs viņš divos mačos vidēji ielaida 3,55 vārtus. Karjeras posmā starp Šerfīldu un Grenobli vārtsargs spēlēja Odenses "Bulldogs" (Dānija), "Mora" IK (Zviedrija), Esbjergas "Energy" (Dānija) un Olborgas "Pirates" (Dānija).

Pirms tam divas sezonas Muštukovs pavadīja Latvijā, pārsvarā spēlējot "Rīga 2000" un "Dinamo Juniors" komandās Baltkrievijas Atklātajā čempionātā. Bet divus mačus viņš aizvadīja arī Rīgas "Dinamo" vārtos, vidēji mačā ielaižot 3,00 ripas. Vēl pirms tam Muštukovs spēlēja dažādās Ziemeļamerikas zemākajās līgās, kā arī dažādās Latvijas komandās.

Latvijas izlasē Muštukovs ir piedalījies divos pasaules čempionātos, kuros aizvadījis nepilnu maču (pērn pret Kanādu līdz 24. minūtei ielaida piecus vārtus). Tāpat viņš bijis valstsvienības sastāvā Vankūveras un Soču olimpiskajās spēlēs. Muštukovs arī šajā pavasarī bija uzaicināts uz izlases treniņnometni, taču spēlētāju atskaitīja no valstsvienības kandidātu loka.

Izmantotie resursi:
effisheldsteelers.co.uk

  +1 [+] [-]

, 2016-04-27 10:54, pirms 8 gadiem
Pēc karjeras beigām, aģents var droši zvanīt un piedāvāt pakalpojumus Lielajam Intam Valsts policijā!

     [+] [-]

, 2016-04-27 10:58, pirms 8 gadiem
dialektika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2016-04-27 11:04, pirms 8 gadiem
Muštukovs arī šajā pavasarī bija uzaicināts uz izlases treniņnometni, taču

Autos aizmiga uz klaviatūras ka atstāja nepabeigtu teikumu?

     [+] [-]

, 2016-04-27 11:29, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Alsvenskan #2 gk ir laikam bijis viņa karjeras augstākais punkts.
QMJHL nedēļas labākā spēlētāja balva ir augstākais punks... nu vismaz tā par to savulaik rakstīja Latvijas medijos.

     [+] [-]

, 2016-04-27 12:15, pirms 8 gadiem
Prussian2 rakstīja: Alsvenskan #2 gk ir laikam bijis viņa karjeras augstākais punkts.
Kāpēc #2?
Gan spēļu skaits, gan statistikas rādītāji bija labāki kā otram vārtsargam.
Kā minimums dalīts #1

     [+] [-]

, 2016-04-27 13:03, pirms 8 gadiem
Juris Miņins rakstīja: QMJHL nedēļas labākā spēlētāja balva ir augstākais punks... nu vismaz tā par to savulaik rakstīja Latvijas medijos.
Ja jau ar tādu sarkasmu tu hokeja guru runā par Muštukovu, tad domājams, ka esi eksperts ne tikai uz papīra un pastāstīsi par saviem sasniegumiem hokejā??????????

     [+] [-]

, 2016-04-27 14:42, pirms 8 gadiem
hokejs45 rakstīja: Ja jau ar tādu sarkasmu tu hokeja guru runā par Muštukovu, tad domājams, ka esi eksperts ne tikai uz papīra un pastāstīsi par saviem sasniegumiem hokejā??????????
1) Es sevi tā neesmu saucis, to piebildi par ekspertīzi pielika citi cilvēki.
2) Neuzskatu, ka panākumi hokejā ir kas tāds par ko tagad visiem ne-hokejistiem būtu jāsajūsminās. Katrs savu karjeru un veiksmes stāstu veido tur, kur uzskata par vajadzīgu.
3) Runa bija nevis par Muštukovu un viņa sasniegumiem, bet par to kā tas tika pasniegts šeit uz vietas. Bet toreiz, tā kā tai nedēļā arī Krosbijs bija nedēļas spēlētājs, ažiotāža bija sacelta NEPAMATOTI liela.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja