Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Eglem -2, "Moose" pārtrūkst uzvaru sērija, Rubīnam divi noraidījumi un 1:8

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Eglem -2, "Moose" pārtrūkst uzvaru sērija, Rubīnam divi noraidījumi un 1:8
Haralds Egle. Foto: David Kirouac/Zumapress.com/Scanpix

Amerikas hokeja līgā (AHL) četru panākumu sērija pārtrūka uzbrucēja Haralda Egles un vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētajai Manitobas "Moose", kas izbraukumā trešajā no četrām sapārotajām spēlēm ar 3:4 atzina Lavālas "Rocket" pārākumu.

24 gadus vecais Egle šonakt atzīmējās ar lietderības koeficientu -2, kā arī izdarīja vienu metienu pa vārtiem. Jāatzīmē, ka šosezon AHL laukumos uzbrucējs aizvadījis piecus mačus, ar rezultativitātes punktiem neizceļoties. Tikmēr Šilovs laukumā netika arī Vinipegas "Jets" fārmkluba septītajā spēlē, "Moose" pamatvārtsargam Mihailam Berdinam šonakt tiekot galā ar 30 no 34 pretinieku metieniem.

AHL Kanādas divīzijā "Moose" ar septiņās spēlēs iekrātiem astoņiem punktiem atkāpās līdz otrajai pozīcijai. Tikpat punktus astoņu maču gaitā nopelnījusi aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Toronto "Marlies", kas noslēdzošajā no četrām sapārotajām savstarpējām cīņām pret Kalgari "Flames" fārmklubu Stoktonas "Heat" piedzīvoja smagu kapitulāciju - 1:8.

23 gadus vecais Rubīns šonakt nopelnīja četras soda minūtes, divreiz raidīja ripu pa pretinieku cietoksni, kā arī tika pie +/- koeficienta -3. Aizsargam šosezon AHL izdevies tikt pie diviem (1+1) rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/

     [+] [-]

, 2021-02-27 09:52, pirms 3 gadiem
bet kāpēc šosezon SC.com autori vairs neraksta par mūsējo spēlēm NCAA?

     [+] [-]

, 2021-02-27 12:55, pirms 3 gadiem
Es jau kad uzzināju, ka Šilovu izīrē, teicu, ka nekas labs nav gaidāms.