Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ziemiņam uzvaram OHL, Laviņam un Mūrniekam USHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ziemiņam uzvaram OHL, Laviņam un Mūrniekam USHL
Kaspars Ziemiņš. Foto: The Peterborough Examiner

Naktī uz piektdienu Ontārio hokeja līgā uzvaru izcīnīja Kaspara Ziemiņa Pīterboro ''Petes'', bet ASV hokeja līgā Martina Laviņa un Daniela Mūrnieka ''Cedar Rapids''. Latvieši šoreiz spēlēs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

• Ontārio hokeja līgā uzvaru ar 5:3 pār ‘’Battalion’’ komandu izcīnīja Kaspara Ziemiņa Pīterboro ‘’Petes’’. Ziemiņš ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, divas reizes metot uz vārtiem un nopelnot vienu divu minūšu noraidījumu. Latvietis spēli pabeidza ar neitrālu lietderību.

• Bez rezultativitātes ASV hokeja līgā palika Martins Laviņš un Daniels Mūrnieks, bet abu pārstāvētā ‘’Cedar Rapids’’ papildlaikā ar 3:2 apspēlēja Vaterlo ‘’Blackhawks’’. Laviņš ar ierakstiem statistikas ailēs neizcēlās, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderību, kamēr Mūrnieks vienu reizi meta uz vārtiem, nopelnīja vienu noraidījumu un cīņu noslēdza ar negatīvu lietderību (-1).

Izmantotie resursi:
https://www.ushl.com/view/#/game-su...
https://ontariohockeyleague.com/gam...