Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Koziols: "Es jau sen būtu atlaidis Rautakallio"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Koziols: "Es jau sen būtu atlaidis Rautakallio"
Viesturs Koziols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Viesturs Koziols laikrakstā Diena publiskojis savu viedokli par Latvijas Hokeja federācijas prezidenta izteikumiem par Rīgas "Dinamo" vadību, kā arī devis savu vērtējumu par komandas problemātisko sniegumu KHL.

Latvijas Hokeja federācijas prezidenta skarbos izteikumus par "Dinamo" vadību, Koziols komentē sekojoši… "Laikam jau baidās, ka izlase var netikt uz olimpiskajām spēlēm Sočos. Lai pats nebūtu grēkāzis, laikus noveļ vainu uz citiem. Man gan šķiet, kas viņam vispār patīk būt uzmanības centrā. Kad par Lipmanu ilgāku laiku nekas nav dzirdēts, apzināti izmet kādu muļķību, lai visi pēc tam par viņu runātu. Tikmēr Latvijas hokeja attīstības programma joprojām nav izstrādāta, jaunatnes hokejā viss smagums gulstas uz vecāku pleciem, un federācija parazitē uz ledus arēnu rēķina. Ja nebūtu Dinamo, hokeja nākotne izskatītos pavisam bēdīga".

Vērtējot "Dinamo" neveiksmīgo sniegumu, Koziols uzskata, ka problēma meklējama arī kluba pārvaldē… "Par efektīvu Dinamo pārvaldi nekādi nevar nosaukt. No vadības hokejā profesionāli orientējas tikai Kalvītis, jo ilgākā laika periodā ir iepazinis visas Latvijas hokeja dīvainības. Manuprāt, šobrīd visvairāk pietrūkst sporta direktora. Cilvēka, kurš pārredzētu laukumu un spētu pieņemt adekvātus lēmumus".

Koziols atzīst, ka "Dinamo" treneru korpusā un spēlētāju sastāvā ir nepieciešamas izmaiņas, tomēr tās netiek veiktas, un tāpēc rezultāta nav… "Ja man būtu teikšana, jau sen būtu atlaidis Rautakallio, jo ir redzams, ka viņš vairs nevada komandu. Par leģionāriem pat negribas izteikties. Nevaru nosaukt nevienu no viņiem, kurš patiešām atbilstu pirmās vai otrās maiņas prasībām. Tad jau labāk dot iespēju pilnveidoties vietējiem spēlētājiem. Līdzīgi būtu jārīkojas treneru jautājumā. Lai labāk komandu vada Artis Ābols un Viktors Ignatjevs! Latvijas hokejs no tā būtu tikai ieguvējs. Uzņemoties atbildību, neatsveramu rūdījumu iegūtu mūsu pašu speciālisti".

Izmantotie resursi:
Diena

1 2 66 komentāri

 +17 [+] [-]

, 2012-10-26 12:38, pirms 12 gadiem
vēl viens gudrinieks....

 +29 [+] [-]

, 2012-10-26 12:41, pirms 12 gadiem
Par leģionāriem precīzi teikts.

  +8 [+] [-]

, 2012-10-26 12:42, pirms 12 gadiem
Nu patuiesībā jau Rautakalio ir tādā kā neapskaužamā situācijā.
Spēle ir vēl mazliet cerīga, bet rezultāti - arī es ar šo komandu, ka'treneris varētu sasniegt tādus rezultātus.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-26 12:48, pirms 12 gadiem
Atkal lielaka vaina gulstas uz Rautakalio Vai tad vinjsh trene muusu aizsardziibu, vai Ignatjevs??? Driizakais jau Ignatjevs ir jaanomaina jo galiigi neprot savaakt aizsardzibas liiniju.

  -3 [+] [-]

, 2012-10-26 12:52, pirms 12 gadiem
Pilnigi piekritu Koziolam - neviens to RD profesionali nevada!!

No legionariem var atstat tikai Ziru un ari kaa tresas, ceturtas mainas speletaju!

Par K-Rautu pilniga taisniba - vajag atlaist un lai komandu vada Abols ar Ignatjevu - sliktak tacu nebus!! Par to naudu var piesaistit kadu labu uzbruceju!

 +13 [+] [-]

, 2012-10-26 12:53, pirms 12 gadiem
elninjo2 rakstīja: Par leģionāriem precīzi teikts.
Žirū atbilst 1.2.maiņai,tikai nav viņam pienācīgu munīcijas pienesēju! Es blakus Žirū liktu Sašu,bet ko tur,Pekausim jau labāk redzams,nez Peka vispār ir sapratis,ka te laukumi ir lielāki,nekā mājās?

 +20 [+] [-]

, 2012-10-26 12:53, pirms 12 gadiem
No kuras pažobeles šis izlīdis? No savas Latvijas Hokeja savienības? Par Lipmanu viņš nevar būt objektīvs, jo viņam ir sens interešu konflikts, tātad viedoklis šajā jautājumā nav vērā ņemams!
Īsi runājot, izmantoja Koziols par sevi atgādināt plašākai sabiedrībai, jo bija jau piemirsies, kas tas tāds. Tas arī viss. Tikpat labi Jāņonkuls no Mazsalacas varēju kaut ko tikpat dziļu un viedu pateikt...

  +6 [+] [-]

, 2012-10-26 12:55, pirms 12 gadiem
Raucha dara visu pareizi, mums neviena sezona nav bijis tads uzbrukums, cik iespeju, tas ka speletajs neprot noslegt uzbrukumu ka to darija agrak Cipulis, nav trenera vaina, bet gan meistariibas trukums. Nu nav nabaga trenerim citu speletaaju, kuri spetu realizeet vartu guvumu, kas mums ir tas ir, un buutu jaapriecaajas ka vispar ir. Kam nepatiik, nu tak ejiet pashi uzspeeleejiet, paraadiet ka esiet labaaki, beernudaarzsssss

 +13 [+] [-]

, 2012-10-26 12:55, pirms 12 gadiem
Vispār jau liekas ka Ģen,menedžers reālu pļutku ir nolaidis, kā arī nav "īstā" trenera-Sanda Ozoliņa!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-10-26 13:10, pirms 12 gadiem
leidza rakstīja: Atkal lielaka vaina gulstas uz Rautakalio Vai tad vinjsh trene muusu aizsardziibu, vai Ignatjevs??? Driizakais jau Ignatjevs ir jaanomaina jo galiigi neprot savaakt aizsardzibas liiniju.
Kad mēs labi spēlējam aizsardzībā, nevar iemest, sākam mest vairāk par divām ripām, klibo aizsardzība. Sastāvs ir par vāju, jeb kaut kas nav labi kopējā spēles plānā. Pietrūkst uzbrukumā kāds ātrais Trotters-Miķelis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-10-26 13:17, pirms 12 gadiem
drizak jau sis tips par sevi kadu bridi nav devis nekadu zinu,tapec grib izcelties

  +8 [+] [-]

, 2012-10-26 13:17, pirms 12 gadiem
nu nu nu .... vienkārši neiet. No kurienes latvieši tik gudri irsēji ?

Jo vairāk gadu pagājis kopš Lielās sestdienas talkas, jo vairāk atrodas cilvēku, kas kopā ar Ļeninu nesuši baļķi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2012-10-26 13:22, pirms 12 gadiem
Pandora rakstīja: Pagājušajā sezonā ar to pašu Rautakallio pie stūres mēs tikām playoff un pārvarējām pirmo kārtu. GM bija Sējējs, ar kuru kluba vadība nevēlējās pagarināt sadarbību. Atnāca Opuļskis, tika sapirkti velns viņu zina kādi leģionāri, labākie latvieši tika atdoti citiem klubiem. Kas pie tā ir vainīgs? Rautakallio? Manuprāt, vispirms Savickis ar savu jautro saimniekotāju komandu - valsts līdz krīzei novedušais Kalvītis, eksprezidents Ulmanis, un kas tur vēl viņiem tur sēž valdē. Jāsāk būtu ar GM maiņu. Jāpieņem darbā kāds, kas ar to nodarbojas ne pirmo dienu, kam ir ķēriens un sakari. Šitos visus leģionārus jāatlaiž, Ivanānu, no kura hokeja kvalitātes ziņā nekāda pienesuma komandai nav, ieskaitot, un beidzot jāsakārto komandas sastāvs! Ar tādu sastāvu pat Tihonovs labākajos laikos neko nevinnētu! Un mazāk dot izteikties piesūcekņiem!
Ui, kur var vienā komentārā sarakstīt tik daudz muļķības Dinamo iepriekšējā sezonā nekādu pirmo kārtu nepārvarēja; Sējējs pats aizgāja uz LEV, kur lielāks budžets, lielāka alga utt; leģionārus sameklēja Sējējs, ko pats ir atzinis, un pārējais ir kārtējais ūdens no neapmierināta latvja parastā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-26 13:26, pirms 12 gadiem
WILDE1 rakstīja: Te ir vēl viens raksts ar Āža (koziola) viedokli par Ģinamas izveidošanu.
http://www.apollo.lv/zinas/koziols-atklati-pastasta-kuri-cilveki-izveidoja-rigas-dinamo/537363
Sanāk, ka ''Dinamo'' ir komanda, kura taisīta ar domu, lai necīnītos par medaļām. Tad jau savu darbu dara labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2012-10-26 13:29, pirms 12 gadiem
hmm, savu veco drauģeli Kalvīti izcēlis kā vienīgo profesionāli kluba sistēmā ! tālāk jau varēja rakstu nelasīt. Slima suņa murgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-26 13:38, pirms 12 gadiem
Palaiž visus labos hokejistus un tad sūdzas par treneri, tikai par spēlētājiem neviens neko nesaka ka huļi 3 goli pa nedēļu tikai. Protams ka treneris nespēj izspiezt no spēlētājiem visu potenciālu šobrīd, bet nu tā nav problēmu sakne

     [+] [-]

, 2012-10-26 13:39, pirms 12 gadiem
Čalīti, Tu jau sen pats esi atlaists, tāpēc Tev tiks dots pēdējais vārds Latvijas hokejā...

  -2 [+] [-]

, 2012-10-26 13:40, pirms 12 gadiem
Kriminālās Cēsis - YouTube
Koziols @ 1:15

  +7 [+] [-]

, 2012-10-26 13:40, pirms 12 gadiem
Tantrix rakstīja: hmm, savu veco drauģeli Kalvīti izcēlis kā vienīgo profesionāli kluba sistēmā ! tālāk jau varēja rakstu nelasīt. Slima suņa murgi.
Nevis sistēmā, bet pārvaldē - tas tomēr nav viens un tas pats.
Lai vai kāds Kalvītis bija valstsvīrs, bet nevar noliegt, ka viņš no hokeja saprot krietni vairāk par visu pārējo RD valdi un padomi kopā ņemtiem.

     [+] [-]

, 2012-10-26 13:42, pirms 12 gadiem
ooo, bonuss. Sen par Kozjolu nekas nebija dzirds))
Ja jau t puisis saks, tad, jel, laikam ir taisnība.
KĀ MANI FASCINĒ MŪSU TAUTĪBAS PĀRSTĀVJI. Nedod ēst - iedot pagudroties.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-26 13:43, pirms 12 gadiem
Starp citu - pēc gara laika uzlikšu tomēr 10nieciņu uz mūsējo uzvaru))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-26 13:46, pirms 12 gadiem
ziru vajadzetu ar sasu un anpipanu likt kopa.. butu tada pat maina ka agrak ar hosu, tik skiet ka ziru pie pareizajiem apstakliem spetu but vel labaks snaiperis. bet ko tur, ankipana pat tuvuma komandai nav.

Un runajot par ivanana piesaistisanu.. kads labums no vina? ka 13 uzbrucejs uz atseviskam spelem der un tas ari viss.. varbut jaunos ari vajadzetu pamainit,teiksim beiza vieta upiti panemt uz paris spelem. mazais bukarts vel par zalu un no vina 4 maina jega butu maza.

  +4 [+] [-]

, 2012-10-26 13:50, pirms 12 gadiem
Man vairāk patīk citos medijos pilnā intervija, kur "Koziols atklāta pastāsta kā izveidoja Rīgas Dinamo" Nedaudz cilvēcīgi žēl šī cilvēka par to, ka viņš tika atstumts no komandas, kurā bija viens no tās veidotājiem un sapņa lolotājiem, taču nevaru aizmirst melus par to kā sliktie Bebru fani sit aklus bērnus.

     [+] [-]

, 2012-10-26 13:53, pirms 12 gadiem
Es Šekuru neliktu augstāk pa 3 maiņu. Ankipānu vispār būtu jāliek kopā ar Sašu un Žirū.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-10-26 14:08, pirms 12 gadiem
Kalvitis - Hokeja lietpratejs!
Nja cik pa shito teikumu winjsh sanjeema?
bet pie paarejaa wareetu piekrist
1 2 66 komentāri