Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tralmaks turpina rezultatīvo spēli AHL, Hodass izceļas Rietumu līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tralmaks turpina rezultatīvo spēli AHL, Hodass izceļas Rietumu līgā
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Naktī uz sestdienu spēles aizvadīja arī jaunie hokejisti dažādās Ziemeļamerikas hokeja līgās. Amerikas hokeja līgā sevi turpina apliecināt Eduards Tralmaks, kurš ar divām piespēlēm veicināja Providensas ''Bruins'' uzvaru. Tikmēr Rietumu hokeja līgā vārtus guva Bogdans Hodass.

• Amerikas hokejas līgas Providensas ‘’Bruins’’ sastāvā turpina rezultatīvs būt Eduards Tralmaks, kurš šajā naktī ar divām rezultatīvajām piespēlēm kaldināja vienības uzvaru ar 5:1 pār Šarlotes ‘’Checkers’’. Tralmaks reizi meta uz vārtiem un nopelnīja arī pozitīvu lietderības koeficientu (+2), kā arī tika atzīts par spēles otro zvaigzni.

• Rietumu hokeja līgā (WHL) vārtus ‘’Tigers’’ labā guva Bogdans Hodass, taču viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu pret Vinipegas ‘’Ice’’ ar 2:6. Hodass iemeta otrā perioda vidū, pēc mača tiekot atzītam par tā trešo zvaigzni. Kopumā hokejists trīs reizes meta uz vārtiem, nopelnīja divus noraidījumus un spēli noslēdza ar negatīvu lietderību (-1).

• Amerikas hokeja līgā Fēliksa Gavara Fargo ‘’Force’’ ar 3:2 papildlaikā apspēlēja Omahas ‘’Lancers’’. Gavars divas reizes meta uz vārtiem, taču maču noslēdza ar negatīvu lietderību (-1).

Martina Laviņa un Bruno Brūvera ‘’Roughriders’’ ar 3:7 piekāpās Madisonas ‘’Capitals’’. Brūveris stājās vārtos, atvairot 24 no pretinieku izdarītā 31 metiena. Laviņš statistikas ailēs atzīmējās ar vienu noraidījumu un neitrālu lietderības koeficientu.

• Uzvaru izcīnīja Pētera Purmaļa un Ralfa Bergmaņa Sūsitijas ‘’Musketeers’’, kas ar 4:2 apspēlēja ‘’Buccaneers’’ komandu. Latvieši ar rezultativitātes punktiem neizcēlās. Purmalis maču noslēdza ar negatīvu lietderību (-1), kamēr Bergmanis nopelnīja vienu noraidījumu, taču to pabeidza ar pozitīvu lietderību (+2).

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League
WHL Network
USHL

  +1 [+] [-]

, 2022-02-26 09:56, pirms 3 gadiem
...un autors Toms turpina ignorēt NCAA...

  +1 [+] [-]

, 2022-02-26 10:16, pirms 3 gadiem
Tralmaks straujiem soļiem tuvojās NHL līgumam!

  +1 [+] [-]

, 2022-02-26 11:16, pirms 3 gadiem
Vītoliņš - Tralmaks? Nē, neesmu par tādu dzirdējis. Sējēji, Smirnovs, Puide
un Smons - jā, tie ir baigie lielmeistari

  -1 [+] [-]

, 2022-02-26 15:36, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Vītoliņš - Tralmaks? Nē, neesmu par tādu dzirdējis. Sējēji, Smirnovs, Puide
un Smons - jā, tie ir baigie lielmeistari
Es ceru, ka Tu taču saproti, ka Sējējs un Smons ir aizsargi, savukārt Tralmaks ir uzbrucējs? Vai arī Tev visi, kam slidas kājās un nūja rokās ir vienkārši hokejisti?

     [+] [-]

, 2022-02-26 16:29, pirms 3 gadiem
playthegame rakstīja: Es ceru, ka Tu taču saproti, ka Sējējs un Smons ir aizsargi, savukārt Tralmaks ir uzbrucējs? Vai arī Tev visi, kam slidas kājās un nūja rokās ir vienkārši hokejisti?
Nils Sejejs, Smirnovs, Puide - uzbrucēji