Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Ņujorkas klubu duelī uzvar "Islanders"

Šorīt Nacionālās Hokeja līgas laukumos tika aizvadītas kārtējās pārbaudes spēles. Trijās no piecām cīņām pārāki bija mājinieki, bet divreiz uzvarēja viesu komandas.

Viena no spraigākajām cīņām norisinājās starp Ņujorkas klubiem "Islanders" un "Rangers". Pēc nerezultatīvās pirmās trešdaļas, otrajā abas komandas parūpējās par vārtu birumu, kopā gūstot septiņus vārtus, bet periodu ar 4:3 noslēdza "Rangers" (perioda gaitā bija arī 4:1 – aut.). Trešajā trešdaļā "Islanders" panāca izlīdzinājumu, bet pagarinājumā uzvaras vārtus guva lieliski spēlējošais Maiks Komrijs (attēlā), kurš šajā spēlē izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Komandas, kas izcīnīja panākumus izbraukumā bija Ņūdžersijas "Devils" un Otavas "Senators", kas pārspēja, attiecīgi, Filadelfijas "Flyers" (3:1) un Toronto "Maple Leafs" (4:3).

NHL.
Pārbaudes spēles.
24. septembris:

Ņūdžersijas "Devils" - Filadelfijas "Flyers" 3:1
Ņujorkas "Rangers" – Ņujorkas "Islanders" 4:5 (pag.)
Detroitas "Red Wings" – Tampabejas "Lightning" 3:4
Otavas "Senators" - Toronto "Maple Leafs" 4:3 (pag.)
Bufalo "Sabres" – Minesotas "Wild" 1:2


Izmantotie resursi:
www.nhl.com
Foto: AP


, 2007-09-25 10:23, pirms 17 gadiem
Leta:

Ņujorka, 25.sept., LETA--AP. Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē starp diviem Ņujorkas klubiem "Rangers" un "Islanders" pirmdien otrā perioda vidū izcēlās masveida kautiņš, kurā iesaistījās arī abu komandu vārtsargi.

Mačā ar 5:4 pagarinājumā uzvarēja "Islanders", taču šoreiz rezultātu nomelnoja rupjā spēle abu komandu hokejistu izpildījumā. Toni rupjajai spēlei noteica tas, ka šī bija pirmā cīņa pēc šī gada 8.marta, kad "Islanders" hokejists Kriss Saimons ar nūju iesita "Rangers" spēlētājam Raianam Holvegam.

Par šo pārkāpumu Saimons nopelnīja 25 spēļu diskvalifikāciju, bet pagājušās nakts spēlē pirmās sadursmes sākās jau pirmajā minūtē, kad Endijs Satons ar elkoni nogāza zemē "Rangers" uzbrucēju Raianu Kalahenu.

Otrā perioda sākumā Holvegs atriebās Saimonam, iesitot viņam aiz vārtiem. Saimons metās virsū Holvegam. Taču Holvegu aizstāvēt metās Koltons Ors, kurš nometa cimdus un sāka kauties ar Saimonu.

Taču kulmināciju emocijas sasniedza otrā perioda vidū. Holvegs aiz "Islanders" vārtiem izdarīja rupju spēka paņēmienu pret "Islanders" aizsargu Frediju Meijeru, un šajā brīdī arī sākās masveida kautiņš. Holvegam no muguras virsū metās Saimons, bet Ors sakāvās ar Kipu Brennanu. Saimonam no muguras centās uzbrukt "Rangers" uzbrucējs Džeisons Stradviks, pēc tam kautiņā iesaistījās "Islanders" uzbrucēji Džeremijs Kolitons un Endijs Hilberts.

Tad "Islanders" vārtsargs Riks Di Pjetro pāris reizes iesita Stradvikam, kurš ar Hilbertu nokrita zemē. Tad arī sekoja līdzjutēju "saldais ēdiens" - Di Pjetro ieraudzīja, ka no pretējiem vārtiem izslido "Rangers" vārtsargs Els Montoja, un ar roku žestiem izaicināja pretinieku vārtsargu uz kautiņu.

Kopumā spēles laikā kautiņi izcēlās sešas reizes. Visā spēlē "Islanders" hokejisti nopelnīja 71 soda minūti, bet "Rangers" hokejisti - 94 soda minūtes.
, 2007-09-25 10:30, pirms 17 gadiem
Te dažām epizodēm būs arī video-
www.dropyourgloves.com
, 2007-09-25 16:02, pirms 17 gadiem
Pamatiiga klope bijusi, izklausaas, ka dzheki jau pirms speeles gatavojushies... Njurjorkas derbijs kaa neka, + veel Saimons pret Hollvegu, njaa un tas viss tikai paarbaudes speelee. Thrasheram buuus, ko teikt shajaa sakaraa...
, 2007-09-25 16:02, pirms 17 gadiem
P.S. Paldies par info un video.
, 2007-09-25 22:11, pirms 17 gadiem
Beidzot kaut kas no vecā, labā Islanders un Rangers dueļiem.
Spēli ''nomelnoja'' rupjības?? Hahaha! Tieši tas piešķīra spēlei intrigu.
Breidijs Tkačaks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

"Senators" kapteinis pārstāvēs Latvijas pretinieci ASV pasaules čempionātā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" kapteinis Breidijs Tkačaks apstiprinājis, ka pārstāvēs Amerikas Savienotās Valstis pasaules čempionātā, kas sāksies 10. maijā Čehijā.
Aleksandrs Ņiživijs, Armands Simsons un Rodrigo Laviņš. Foto: LHF
6

Ankipāns un Ābols vienā maiņā: Laviņš un Ņiživijs draftē Latvijas leģendas

4. maijā Latvijas Hokeja federācija "Arēnā Rīga" rīkos Latvijas hokeja leģendu spēli. Komandu kapteiņi būs divi spēlēm bagātākie valstsvienības dalībnieki – Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs. Īpašā drafta ceremonijā viņi paši izvēlējušies sastāvus.
Andris Džeriņš. Foto: IIHF
37

Izlasei pievienojas bronzas veterāni Džeriņš un Cibuļskis, trīs spēlētājus atskaita

Latvijas vīriešu izlases rindas šodien papildināja 36 gadus vecie Herningas "Blue Fox" spēlētāji Oskars Cibuļskis un Andris Džeriņš, bet treniņnometni neturpinās aizsargs Patriks Ozols un uzbrucēji Rihards Melnalksnis un Jānis Vizbelis, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.