Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"LSPA/Rīga" pārspēj dimantus

Samsung premjerlīgā hokejā uzvaru trešdien izcīnīja Latvijas izlases galvenā trenera Oļega Znaroka vadītais "LSPA/Rīga" klubs, kas Akadēmijas ledus hallē ar 4:3 pārspēja Igaunijas "Big Diamonds".

Jau 38. sekundē laukuma saimnieki atklāja spēles rezultātu – vārtus guva Mārcis Zembergs. Pēc desmit minūtēm bijušā Latvijas izlases galvenā trenera Leonīda Beresņeva padotie "Big Diamonds" spēlētāji panāca izlīdzinājumu. Pirmā trešdaļa tā arī noslēdzās – 1:1.

Otrajā trešdaļā vārtus guva tikai "LSPA". Vispirms Mārtiņš Gipters savu klubu izvirzīja vadībā (2:1), bet pēc vēl četrām minūtēm Eduards Bullītis dubultoja laukuma saimnieku pārsvaru – 3:1. Igaunijas klubs nepadevās un trešajā trešdaļā panāca izlīdzinājumu. Tomēr pēdējais vārds šajā mačā piederēja "LSPA" hokejistiem, kuri piecas minūtes pirms pamatlaika beigām guva uzvaras vārtus. To paveica Mārcis Zembergs, kuram šie bija otrie vārti spēlē.

Samsung premjerlīga hokejā.
24. oktobris.
LSPA/Rīga - Big Diamonds 4:3 (1:1, 2:0, 1:2)

Vārti: 0:38 Zembergs (Skuška) 1:0, 10:03 Brandiss (Puzanovs, Konoševs) 1:1, 24:04 Gipters (Jekimovs, Straupe) 2:1, 28:30 Bullītis (Bajaruns) 3:1, 42:15 Mleko (Krauss, Sorokins) 3:2, 51:12 Krauss (Mleko, Sorokins, vair.) 3:3, 54:35 Zembergs (Gričinskis, Apelis, vair.) 4:3
Vārtsargi: Enkuzens - Terentjevs

Izmantotie resursi:
www.samsungliga.lv
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-10-24 20:20, pirms 17 gadiem
loti labi, Igauņus aizsutija maajaas

  -2 [+] [-]

, 2007-10-24 20:27, pirms 17 gadiem
LSPA Noteikti tēmē uz medaļām ja vinnē metalurgu un Ogri tas jau ir liels pieteikums medaļām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-24 20:44, pirms 17 gadiem
@fudzix

uz kādām vēl medaļām.. Aizej apskaties kaut 1x šo hokeju!

Spēle kā jau starp LSPA un Diamonds. Kā pa viļņiem. Beigās tomēr jāatzīst, ka tiesneši piepalīdzēja kaldināt LSPA uzvaru. Bet turpmāk gribētos atgādināt spēlētājiem, ka spēle beidzas pēc 60. minūtēm (tas par ielaistajiem trešajiem vārtiem).

     [+] [-]

, 2007-10-24 20:57, pirms 17 gadiem
nu nevar cinities par medaljam jo visu sezonu vini nenospeles sada limeni kad var uzvaret LM un ASK!
bet nu dievs dod ka es kludos

  +1 [+] [-]

, 2007-10-24 21:29, pirms 17 gadiem
Arī biju uz šo spēli - godīgi sakot, dikti acīs iekrita treneru darbs: pēc šīs spēles izskatās Beresņevs ir vismaz galvas tiesu pārāks par Znaroku. Ar individuāli vājāku sastāvu spēlēt līdzīgi pret LSPA/Rīga, kur spēlētāji individuāli tomēr ir labāki. Arī kombinācijas Dimantu izpildījumā bija daudzveidīgākas nekā znarokiešu "met-un-skrien" primitīvi spēlētais hokejs. Līdz ar to pirmajos 2 periodos bīja maz vārtu momentu: jo vieniem pietrūka tehnikas, bet otri joņoja pa laikumu cenšoties izlauzties līdz vārtiem. Būtu Lielajiem Dimantiem individuāli meistarīgāki hokejisti, LSPA tiktu samazgāti vienā setā.
Toties 3. periods bija baigi skatāms - milzīga vēlme uzvarēt bij abiem. LSPA beigās vinnēja vairāk pateicoties veiksmei: noraidījumiem.

     [+] [-]

, 2007-10-24 21:33, pirms 17 gadiem
redzes ka vinjiem veiksies EST !!!

     [+] [-]

, 2007-10-24 21:59, pirms 17 gadiem
Abrags --> nu par tiem noraidiijumiem tresajaa periodaa bija visai striidiigi - peedeejais abpuseejais noraidijums bija noteikti apsaubaams, jo tiesi tajaa briidii skatiijos uz to paari kur dimantu speletaajs gruuda, bet es tiesaam neredzeeju simulaaciju no LSPA speletaja... individuali LSPA pirmie divi piecinieki noteikti ir labaaki - gandriz visiem sameeraa labs temps, bet par tehniku gan nepiekriitu un taktiskaas kljuudas jaunajiem soreiz bija krietni vairaak - deva pasus pat aiz saviem vaartiem...diemzeel...un tomeer tas pats jekimovs, straupe, gricinskis un cibulskis un veel bija Nr.3 bez uzvaarda( man patika divas vinja piespeeles - ljoti labi, partnerim uz laapstinjas) visi sie ciiniijaas ar lielu degsmi - mazaakumaa jaunie arii pietiekosi labi speeleeja, pret ja Tev patiik, taktiski prasmiigaakiem beresnjeviesiem...enkuzens gan vienaa briidii gandriiz noraava uudenjus, izejot no vaartiem labajaa stuurii, kad ripa jau aizgaaja centraa - daudz netruuka... kopumaa teiksu taa - speele bija neslikta - tauta vareeja gan buut krietni aktiivaaka - naakosreiz noteikti njemsu kaadu svilpiiti - vajag lielaaku atbalstu - un taisiit troksni kad ripa pretiniekam! priekaa!

     [+] [-]

, 2007-10-24 22:19, pirms 17 gadiem
A Tu pamēģini atbalstīt ar balsi, nevis ar svilpīti

     [+] [-]

, 2007-10-24 22:22, pirms 17 gadiem
es jau meeginaaju - tikai visi paareejie taadi pliekani...

     [+] [-]

, 2007-10-24 23:26, pirms 17 gadiem
Eu tada sajuta ka man vienigajam patika R20 spele(izņemot 3per)kurā brīdī Beresnevs ir labāks treneris?Murgs!Protams Zaroks nav pasaules labākais treneris taču neviens nedzimst par prezidentu par tadu kļūst!A par medaļām-gribu lai atceraties šo diskusiju sezonas beigās!Acīmredzami ka motivācija džekiem ir vislielākā no visām komandām varēšana nāks ar laiku!Piemērs pagājšgada R20 kā jūs domājat vai viņi būtu šogad čempioni?Domāju ka jā!Abrag savas personiskās antipātijas iebāz sev dziļi!

     [+] [-]

, 2007-10-24 23:29, pirms 17 gadiem
Citēju-ar individuāli vājāku sastāvu-citāta beigas!
Atbilde-ar lielāku budžetu spēj cīnīties līdzīgi tikai vienu periodu!
Ja nepatīk tad neejat skatīties tās spēles iesim mēs kam tā spēle patīk!

  +1 [+] [-]

, 2007-10-24 23:41, pirms 17 gadiem
Riga20,

Tu tā arī nekā nesaprati. ja jau man nepatiktu LSPA/Rīga, tad uz hoķi es tur nevilktos. Taču, es gribu saturīgāku hokeju no viņu puses. Jā, man nepatika R'20 spēle šodien, jo viņiem bij Dimanti bez problēmām jāņem. Man nepatika, ka tik nevarīgi spēlē 5 pret 3, man nepatika, ka nevar normālas piespēles iedot. Un es kā R'20 spēļu apmklētājs vēlos skatāmāku hokeju no viņu puses.
Kāpēc Beresņevs labāks - redzi, viņš šo komandu ir izveidojis no igauņu pusamatieriem, kamēr Znarokam jau tika gatavs materiāls (man domāt, man nav jāstāsta, kādā līmenī ir igauņu jauniešu hokejs un kādā mūsējais). Taču, ja es redzu, ka Dimanti spēlē gudru kombinacionālu hokeju, bet R'20 primitīvi - tad man atliek vien secināt, ka Beresņevs ir labāks treneris (kas ir arī loģiski, jo pieredzējušāks treneris - atceries, ka Bresņevs bij tas, kas Latviju ieveda Elitē un tas, kas uzvinnēja belarus OS'2006 kvalifikācijā).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-25 00:08, pirms 17 gadiem
Abrags, Riga20 --> jaa nu par 5 pret 3 vairaakumu nav ko piebilst tur tiktiesaam nospeeleeja cik vien nemanaami vareeja...piespeelees braakji ir milziigi... un veel, atseviskji speeleetaji ir apdaliiti ar visu tikai ne ar vaartu guusanu - piemeram nr.4 - manupraat bija sodien viens no labakajiem slidotaajiem - paveeroju vinju kaa darbojas laukumaa - nu cepuri nost - redz situaciju, slidojums ljoti labs uz paareejo fona - bet nu saakaas jau muuziigaa slimiiba - pasoja situaacijaas kur pasam jaamet! igaunjiem starp citu 17 un 19 numuri bija gana aatri!

     [+] [-]

, 2007-10-25 00:30, pirms 17 gadiem
Abrags --> par beresnjevu gan uzpuuti - ne jau vinjs izveda izlasi uz augstaako diviiziju, bet gan znaroks( tajaa laikaa speletaajs) un veel tajaa laikaa daudzi patreiz nu jau legendu statusaa esosie speeleetaaji - kercs, semjonovs, belavskis, vitolins, zoltoks, irbe, ozo, utt...pie taada sastaava pirmajaa diviizijaa pat lietuvas amatieru basketbola trenerim nebuutu paaraak jaapiepuulas lai tiktu augstaak!

     [+] [-]

, 2007-10-25 01:14, pirms 17 gadiem
Diamonds jau nu nav nekadi pusamatieri, tur spelee puse no Igaunijas izlases, kura pagajusogad B grupaa uzvareja francus un sitaas ar kazahiem un poliem. Runajot par taktiku, man tiesi otradi, patiik kaa spelee LSPA, diezgan nobriedusi. Nevajag aizmirst, ka dzekiem ir 18-19 gadi, tadi jau parasti tikai skrien un met. Sanaak Latvijas U20 izlase uzvar B grupas komandu, nu nav nemaz tik sudiigi. IMHO, ja uztaisitu SPL izlasi, taa varetu pretendet uz A grupu, taa kaa ejam skatities hokeju, limenis ir augstaks nekaa begemota bezdarbiba mums visiem liek par to domat

     [+] [-]

, 2007-10-25 06:05, pirms 17 gadiem
@ henrijz
Tā jau laikam vienmēr ir - kad komanda gūst panākumus, tad spēlētājiem galvenais nopelns. Kad komanda zaudē, tad vainīgs treneris.

@Abrags
Varētu Tev piekrist par Diamonds un tomēr, man likās, ka otrajā periodā (pirmo diemžēl neredzēju) vēlme uzvarēt bija daudz lielāka LSPA. Protams, jaunība darīja savu - skrēja kā traki, cīnījās par katru ripu. Tā gluži nebija, ka neko izkombinēt nevarēja, 2/3 divas reizes pēc skaistām izspēlēm Rīdzinieki izgāja 1:1, taču problēma, manuprāt, ir tur, ka individuālās kļūdas ir pārāk daudz. Piemēram, spēlētājs uzņem labu ātrumu, iziet ar partneri 2:1 un pie zilās līnijas nokrīt. Var jau teikt, ka gadīties var katram, tomēr tieši šī krišana R20 ir raksturīga. Un vēl - ļoti zema vārtu realizācija, jo iespējas bija.
Kas ir ļoti slikti izstrādāts R20 - spēle vairākumā. Absolūti nebaudāma un kārtējo reizi šķiet tāpat kā LV izlasei - vairākumu izmantojam nevis lai iemestu ripu, bet lai atpūstos. Ja salīdzinām Diamonds vairākumu, viens divi, esam nostājušies, ir metieni pa vārtiem un ļoti laba ripas kontrole.

     [+] [-]

, 2007-10-25 06:56, pirms 17 gadiem
Henrijz
Nu, vecīt, Tu gan pateici par to uzvaru pirmajā divīzijā... Laikam aizmirsi, ar kurām komandām mēs cīnījāmies par iekļūšanu Atgādināšu, ka izšķirošās spēles bija 1994.gadā ar Šveici (zaudējām), 1995.gadā ar Slovākiju (zaudējām) un 1996.gadā ar Šveici. Tevis pieminētais Ozo tajā laikā izlasē nespēlēja. Varētu sameklēt precīzu izlases sastāvu, ar kuru mēs 1996.gadā spēlējām, bet slinkums, atmiņā nāk tas, ka Ņiživijs tad bija pirmo gadu uz PČ, spēlēja vēl visādi Čunčukovi utt, tā ka es neteiktu, ka mēs tur bijām supergalvastiesu pārāki.

     [+] [-]

, 2007-10-25 08:38, pirms 17 gadiem
Tikai Beresņevs ar savām kombinācijām dažreiz iebrauc auzās...

     [+] [-]

, 2007-10-25 10:07, pirms 17 gadiem
kasagrande --> tam jau patreiz nav noziimes - jaa sastaavaa ozo laikam gan nebija, bet nu visi pantelejevi, tambas, utt bija - jebkuraa gadijumaa runa jau nebija gluzi par to...