Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: Bluks: ''Mums viss sanāks, ja turpināsim spēlēt kā komanda''

Latvijas hokeja Virslīgas pusfināla sērijas ceturtajā mačā ''Kurbads'' savā laukumā ar 4:1 pārspēja ''Mogo'', izcīnot trešo panākumu un iekļūstot finālā, kur būs jāspēlē pret ''Liepāju''. Pēc mača Sportacentrs.com aprunājās ar ''Kurbada'' kapteini Tomu Bluku.

Ņikita Zadorovs un Teodors Bļugers pēc vārtu guvuma. Foto: Ethan Cairns/AP/Scanpix
48

"Canucks" iespaidīgi maina cīņas ritējumu un uzvar, Bļugers izkārto vārtu guvumu

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfinālā sēriju ar panākumu iesāka Vankūveras "Canucks", savā laukumā atspēlējoties no 1:4 un ar 5:4 pieveicot Edmontonas "Oilers". Artūrs Šilovs šorīt atvairīja 14 no 18 metieniem, bet Teodors Bļugers tiešā veidā piedalījās ceturtajā vārtu guvumā.
Stīvens Lorencs ("Panthers") pret Džastinu Brazo ("Bruins"). Foto: Wilfredo Lee/AP/Scanpix
2

Panteras plosa un kaujas pret lāčiem, sērijā neizšķirts

Stenlija kausa Austrumu konferences pusfināla sērijā līdzsvaru atguva bez aizsarga Uvja Jāņa Balinska spēlējošā Floridas "Panthers", kura, zaudējot pirmajā, bet dominējot nākamajās divās trešdaļās, ar 6:1 pārspēja Bostonas "Bruins".
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix
1

"Predators" kapteinis Jozi pēc izstāšanās no Stenlija kausa dodas palīgā Šveices izlasei

Šveices valstsvienībai jau rīt pievienosies Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Nešvilas "Predators" kapteinis Romāns Jozi. Stenlija kausa pirmajā kārtā viņš piekāpās Artūram Šilovam, Teodoram Bļugeram un Vankūveras "Canucks".