Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sorokinam piespēle, "White Hawks" zaudē Vojensā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Sorokinam piespēle, "White Hawks" zaudē Vojensā
O. Sorokins, White Hawks
Foto: Soren Nielsen

Dānijas "AL-Bank Ligaen" play-off pusfinālsērijas piektajā spēlē Vojensā pret vietējo "Sonderjyske" vienību zaudējumu ar 2:4 piedzīvojis Oļega Sorokina un Vjačeslava Fanduļa pārstāvētais hokeja klubs Frederikshavnas "White Hawks". Sorokina rēķinā rezultatīva piespēle.

Jau pēc divām nospēlētām trešdaļām rezultāts bija 3:0 par labu mājiniekiem. 3. periodā "White Hawks" hokejistiem izdevās nedaudz pietuvoties rezultātā, taču neko vairāk.

Sorokins šajā spēlē atzīmējās ar rezultatīvu piespēli "White Hawks" pirmo vārtu guvumā, kā arī divām soda minūtēm. Pēc dažu spēļu izlaišanas Frederikshavnas kluba sastāvā atkal bija atgriezies Vjačeslavs Fanduļs. Ar rezultativitāti viņš neizcēlās, bet nopelnīja divas soda minūtes.

Spēļu sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts joprojām ir labvēlīgs "White Hawks" – 3:2. Nākamo spēli komandas aizvadīs 25. martā Frederikshavnā.

Dānijas "AL-Bank Ligaen".
Play-off – pusfināls.

"SonderjyskE" – "White Hawks" 4:2 (sērijā – 3:2 vadībā "White Hawks")
Sorokins 0+1, 2 min., Fanduļs 0 p., 2 min.

Izmantotie resursi:
www.al-bankliga.dk

     [+] [-]

, 2008-03-24 00:30, pirms 17 gadiem
priekss oljega +- pieklaajigi ,lai gan vairaak jau vnk gribeetos ! :]]

  +5 [+] [-]

, 2008-03-24 10:35, pirms 17 gadiem
uz Dinamo