Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Avalanche" viesosies Edmontonā

"Avalanche" viesosies Edmontonā
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP

Šonakt 3:00 Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēli aizvadīs Kārļa Skrastiņa Kolorādo "Avalanche", kas viesosies Edmontonā, kur tiksies ar vietējo "Oilers" vienību.

Principiālu cīņu šodien aizvadīs abas šis vienības, jo pārstāv Ziemeļrietumu divīziju, kur attiecīgi ierindojas, Kolorādo – 4, Edmontona – 5 (pēdējie). Rietumu konferences kopvērtējumā šīs nakts sāncenši ir trīspadsmitie, kas nav spīdošs rezultāts, taču "Avalanche" ir devītie, kas nozīmē, ka par iekļūšanu play-off spēlēs vēl jācīnās.

Jebkura gūtā uzvara un punkts Kolorādo vienībai ir ļoti īpašs atzinis arī komandas galvenais treneris Džoels Kvenvils. Pēdējās sešas savstarpējās cīņās starp šiem klubiem labāk veicies Kārļa Skrastiņa vienībai, jo piecās no tām izcīnītas uzvaras. Tomēr, Kvenvila diriģētajā komandā vēl joprojām ir vairākas problēmas un lielākā no tām – uzbrukums. Saprotams, ka klubam klājas grūti bez Džo Sakika, taču atgriezies apritē ir Raiens Smits un arī pārējie uzbrucēji ir veseli, tādēļ problēmas atrisinājums ir vienkāršāks.

Edmontonas "Oilers" komandā rezultatīvākie ir Alešs Hemskijs un Šons Horkofs, kuriem attiecīgi, 51 un 50 rezultativitātes punkti. Noteikti jāpiemin arī Dastins Peners un Sems Gaņjērs, kā arī aizsargs Toms Gilberts. Vārtos vietu dala veterāns Dveins Rolosons un Metjū Garons.

Kārlis Skrastiņš šosezon aizvadījis 43 cīņas, kuru laikā atzīmējies ar četriem rezultativitātes punktiem, vieniem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm. Aizsarga +/- koeficents negatīvs, -2. Noteikti jāpiemin, ka spēles pret "Oilers" Kārlim bijušas ļoti produktīvas, savas karjeras laikā latviešu hokejists pret Edmontonas klubu aizvadījis 36 mačus, kuru laikā atzīmējies ar deviņiem punktiem (2 vārti, 7 piespēles), kā arī pozitīvu lietderības koeficentu, +12.

Austrumu un Rietumu konferenču kopvērtējuma tabulas.

Izmantotie resursi:
www.nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 16:38, pirms 17 gadiem
Pret Edmontonu priekš Kažas labi stati!
Cerams arī šonakt parādīs, ko labu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-24 18:36, pirms 17 gadiem
18 gadīgajam Debitnatam Ganjēram vismaz 1 punkts jau 8 spēles pēc kārtas.