Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tralmakam ''hat-trick'' ECHL, Gavaram vārti USHL, Ziemiņam piespēle WHL

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tralmakam ''hat-trick'' ECHL, Gavaram vārti USHL, Ziemiņam piespēle WHL
Eduards Tralmaks. Foto: University of Maine

Latvijas jaunie hokejisti naktī uz sestdienu aizvadīja spēles Ziemeļamerikas dažādās līgās. Eduards Tralmaks Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) ar ''hat-trick'' sekmēja ''Mariners'' uzvaru ar 6:3 pār Vorčesteras ''Railers''. Rietumu hokeja līgā (WHL) ar piespēli izcēlās Kaspars Ziemiņš, bet ASV studentu līgā (USHL) ar vārtu guvumu Fēlikss Gavars.

Amerikas hokeja līga (AHL)

# Artūra Šilova pārstāvētais Vankūveras ''Canucks'' fārmklubs Abotsfordas ''Canucks'' AHL spēlē naktī uz sestdienu ar 3:2 papildlaikā pārspēja Hendersonas ''Silver Knights''. Šilovs palika rezervē, vārtus uzticot sargāt Maiklam Dipjetro, kurš atvairīja 22 no pretinieku izdarītajiem 24 metieniem.

# Citā spēlē rezervē palika vārtsargs Mareks Mitens, bet viņa komanda Utikas ''Comets'' ar 2:1 papildlaikā pārspēja Providensas ''Bruins''. ''Comets'' vārtus sargāja Akira Šmids, kurš atvairīja 25 no pretinieku izdarītajiem 26 metieniem.

Ontārio hokeja līga (OHL)

# Ar rezultatīvu piespēli izcēlās Kaspars Ziemiņš, taču viņa pārstāvētā komanda Pīterboro ''Petes'' ar 1:6 cieta sakāvi pret Kingstonas ''Frontenacs''. Vienīgos vārtus ''Petes'' guva pirmā perioda 14. minūtē. Ziemiņš bez izdarītās piespēles vienu reizi meta uz vārtiem un spēli pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu pluss viens.

Rietumu hokeja līga (WHL)

# Bogdana Hodasa ''Medicine Hat Tigers'' ar 6:2 pārliecinoši apspēlēja ''Prince Albert Raiders''. Hodass bija aktīvs, piecas reizes metot uz vārtiem, taču rezultativitātes punktus hokejists nenopelnīja. Spēlētājs nopelnīja divu minūšu noraidījumu un cīņu pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss divi.

Kvebekas junioru hokeja līga (QMJHL)

# Harija Branta ''Titans'' izbraukumā ar 0:3 piekāpās ''Huskies'' komandai. Brants divas reizes meta uz pretinieku vārtiem, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu, izdarīja vienu spēka paņēmienu un noslēdza cīņu ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss divi.

# Anri Ravinska ''Armada'' savā laukumā piedzīvoja neveiksmi ar 2:6 pret Kvebekas ''Remparts''. Ravinskis izdarīja divus metienus uz pretinieku vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

# Zaudējumu piedzīvoja arī Nika Feņenko ''Drakkar'', kura savā laukumā ar 1:3 piekāpās ''Cataractes'' komandai. Feņenko spēlē izdarīja trīs metienus uz vārtiem, nopelnīja divu minūšu noraidījumu, izdarīja divus spēka paņēmienus, taču noslēdza to ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss divi.

Austrumkrasta hokeja līga (ECHL)

# Lieliska spēle ECHL ''Mariners'' komandā padevās Eduardam Tralmakam, kurš ar ''hat-trick'' veicināja komandas uzvaru ar 6:3 pār Vorčesteras ''Railers''. Tralmaks guva vārtus pirmajā periodā, bet divus pievienoja noslēdzošajā trešajā. Kopumā latvietis uz vārtiem meta četras reizes, kā arī nopelnīja vienu noraidījumu, spēli noslēdzot ar pozitīvu lietderības koeficientu pluss divi.

ASV hokeja līga (USHL)

# Bruno Brūvera, Martina Laviņa un Daniela Mūrnieka ''Cedar Rapids'' ar 3:2 pēcspēles metienos apspēlēja ''Youngstown Phantoms''. Laviņš ar rezultativitātes punktiem spēlē neizcēlās, to noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens, ar tādu pašu statistiku spēli noslēdzot arī Mūrniekam. Brūveris tikmēr stājās vārtos un bija viens no uzvaras kaldinātājiem, atvairot 24 no pretinieku izdarītajiem 26 metieniem.

# Vienīgos Fargo ''Force'' vārtus zaudējumā ar 1:4 pret Omahas ''Lancers'' guva Fēlikss Gavars, izceļoties pirmajā periodā. Gavars kopumā divas reizes meta uz vārtiem, nopelnīja vienu divu minūšu noraidījumu un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens.

# Uzvaru ar 6:4 pār ''Storm'' komandu izcīnīja Pētera Purmaļa un Ralfa Bergmaņa pārstāvētā Sūsitijas ''Musketeers''. Purmalis palika bez ierakstiem statistikas ailēs, bet Bergmanis nopelnīja divus divu minūšu noraidījumus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnuss viens.

Izmantotie resursi:
https://www.ushl.com/view/#/game-su...
https://www.echl.com/#tab_standings...
https://whl.ca/
https://ontariohockeyleague.com/
https://theqmjhl.ca/
https://theahl.com/

1 2 44 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 09:40, pirms 3 gadiem
Ievads

  +3 [+] [-]

, 2021-10-23 09:51, pirms 3 gadiem
Ja izlases treneris būtu Hārtlijs,tad Tralmaks brauktu uz OS ,bet pie Hara var netikt izlasē.Un netiekot OS kvalī izlasē Tralmaks bija uzmetis lūpu un teica ,ka diemžēl izlasē ir dažs blatņiks ticis.

  -1 [+] [-]

, 2021-10-23 10:17, pirms 3 gadiem
Laviņš USHL baigi nevelk, overrated spēlētājs

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 10:27, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Ja izlases treneris būtu Hārtlijs,tad Tralmaks brauktu uz OS ,bet pie Hara var netikt izlasē.Un netiekot OS kvalī izlasē Tralmaks bija uzmetis lūpu un teica ,ka diemžēl izlasē ir dažs blatņiks ticis.
Ar to vienkārši ir jārēķinās, ejot NCAA un Ziemeļamerikas ceļu, ka no Eiropas raugoties tu esi nezināma vērtība, kamēr sevi neesi pierādījis pro hokejā.

8 spēles AHL nav sevis pierādīšana. 1 spēle ECHL nav sevis pierādīšana.

Esmu pārliecināts, ka Tralmaks būs viens no izlases līderiem nākotnē un varbūt pat izdosies veiksmīgāks ceļš nekā Bļugeram, bet vajag piepildīt tās statistikas ailes vispirms.

Šis ir ļoti labs sākums.

  -2 [+] [-]

, 2021-10-23 10:30, pirms 3 gadiem
MachimoI rakstīja: Ar to vienkārši ir jārēķinās, ejot NCAA un Ziemeļamerikas ceļu, ka no Eiropas raugoties tu esi nezināma vērtība, kamēr sevi neesi pierādījis pro hokejā.

8 spēles AHL nav sevis pierādīšana. 1 spēle ECHL nav sevis pierādīšana.

Esmu pārliecināts, ka Tralmaks būs viens no izlases līderiem nākotnē un varbūt pat izdosies veiksmīgāks ceļš nekā Bļugeram, bet vajag piepildīt tās statistikas ailes vispirms.

Šis ir ļoti labs sākums.
Kurš NHL spēlētājs(laukuma spēlētājs) ir sācis no ECHL un ielauzies veiksmīgi mekā uz palikšanu?

  +3 [+] [-]

, 2021-10-23 10:35, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Kurš NHL spēlētājs(laukuma spēlētājs) ir sācis no ECHL un ielauzies veiksmīgi mekā uz palikšanu?
pats čeko to garo listi, gan jau ne vienu vien atradīsi, kas NHL ripu tagad dauza patstāvīgi

https://res.cloudinary.com/echl-pro...

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 10:45, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Kurš NHL spēlētājs(laukuma spēlētājs) ir sācis no ECHL un ielauzies veiksmīgi mekā uz palikšanu?
Alex Burrows - sāka zemajā līgā un nospēlēja pietiekami veiksmīgu un garu (spēļu ziņā garāku kā Ozo) karjeru NHL.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 10:46, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Kurš NHL spēlētājs(laukuma spēlētājs) ir sācis no ECHL un ielauzies veiksmīgi mekā uz palikšanu?
Ko nozīmē sācis? ECHL ir īsa pieturvieta, kur ir iespēja spēlēt pirmajās maiņās/vairākumā, esot gandrīz svaigam no koledžu hokeja.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 11:09, pirms 3 gadiem
Tralmakam hokeja čuijs uz goliem ir ,gan USHL, gan NCAA, gan AHL, tagad arī ECHL. , Tikai latvijas treneri negrib viņam uzticēties! Os diez vai Vītoliņš ņems, jo uz trešo maiņu ir savi Šveices mīluļi

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 11:09, pirms 3 gadiem
Tralmaks ir talantigs dzeks, shaubu nav. Nezinu cik biezhi ari kads no musejiem ir dabujushi hattrick shajaa ligaa. Bus jau driz ahl un tad tik jaturpina vakt punktus.

     [+] [-]

, 2021-10-23 11:15, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Tralmaks ir talantigs dzeks, shaubu nav. Nezinu cik biezhi ari kads no musejiem ir dabujushi hattrick shajaa ligaa. Bus jau driz ahl un tad tik jaturpina vakt punktus.
globāli domājot a nafig viņam to AHL tagad vajag?
tur citi pirmajās maiņās ripu dauza , kam ir NHL līgumi.
labāk lai turpina klapēt ECHL un tad jau uz pavasari atkal sevi pierādīt un dabūt NHL līgumu.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 11:17, pirms 3 gadiem
MachimoI rakstīja: Ko nozīmē sācis? ECHL ir īsa pieturvieta, kur ir iespēja spēlēt pirmajās maiņās/vairākumā, esot gandrīz svaigam no koledžu hokeja.
Pēc NCAA džeks paraksta ATO ar AHL klubu, nospēlē diezgan solīdi atvēlētajā laikā un tur nav pēdējais puika ciemā, pēc offseason puisi nosūta uz ECHL. Tas pats attiecas arī uz Mitenu. Mitens izlasē bija labāks par Šilovu , bet otrais ir stabili AHL, kamēr pirmajam jāplēšas pa ECHL.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 11:19, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: pats čeko to garo listi, gan jau ne vienu vien atradīsi, kas NHL ripu tagad dauza patstāvīgi

https://res.cloudinary.com/echl-production/image/upload/v1634319300/echl-prod/assets/ECHL_Alumni.pdf
Paldies

  +3 [+] [-]

, 2021-10-23 11:20, pirms 3 gadiem
Girgijs rakstīja: Tralmakam hokeja čuijs uz goliem ir ,gan USHL, gan NCAA, gan AHL, tagad arī ECHL. , Tikai latvijas treneri negrib viņam uzticēties! Os diez vai Vītoliņš ņems, jo uz trešo maiņu ir savi Šveices mīluļi
Tralmakam pat ar īso laika nogriezni AHL ir vairāk spēļu kā tagad izlases stabilajiem spēlētājiem - Dzierkalam, Freibergam un Ri. Bukartam

  -1 [+] [-]

, 2021-10-23 11:22, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: globāli domājot a nafig viņam to AHL tagad vajag?
tur citi pirmajās maiņās ripu dauza , kam ir NHL līgumi.
labāk lai turpina klapēt ECHL un tad jau uz pavasari atkal sevi pierādīt un dabūt NHL līgumu.
Vai drošāk nebūtu atgriezties Eiropā , tikt top līgā un no šejienes tikt pie NHL līguma

  +5 [+] [-]

, 2021-10-23 11:31, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Pēc NCAA džeks paraksta ATO ar AHL klubu, nospēlē diezgan solīdi atvēlētajā laikā un tur nav pēdējais puika ciemā, pēc offseason puisi nosūta uz ECHL. Tas pats attiecas arī uz Mitenu. Mitens izlasē bija labāks par Šilovu , bet otrais ir stabili AHL, kamēr pirmajam jāplēšas pa ECHL.
Tev jau paskaidroja, ka AHL pirmajās maiņās spēlē citi cilvēki.

Scenārijs "AHL" Tralmakam sezonas sākumā nozīmētu 3./4. maiņu ar ierobežotu spēles laiku. Tas nekādu profitu nedod.

Ar šādu spēli ECHL viņš tur ilgāk par pussezonu neatradīsies jebkurā gadījumā. Atgriezties Eiropā viņš var tikai tādā pašā līmenī, kas ir ECHL, ja nevēlas izbojāt karjeru. Nav nekādas jēgas vai iemesla to šobrīd darīt. Jauns, talantīgs kadrs ar skaidru ceļu uz NHL.

Ja šosezon netiek pie iespējas pierādīt sevi AHL, tad var runāt par Eiropu. Tagad viņam ir tikai pirmā īstā iespēja Ziemeļamerikā.

  +3 [+] [-]

, 2021-10-23 11:50, pirms 3 gadiem
MachimoI rakstīja: Tev jau paskaidroja, ka AHL pirmajās maiņās spēlē citi cilvēki.

Scenārijs "AHL" Tralmakam sezonas sākumā nozīmētu 3./4. maiņu ar ierobežotu spēles laiku. Tas nekādu profitu nedod.

Ar šādu spēli ECHL viņš tur ilgāk par pussezonu neatradīsies jebkurā gadījumā. Atgriezties Eiropā viņš var tikai tādā pašā līmenī, kas ir ECHL, ja nevēlas izbojāt karjeru. Nav nekādas jēgas vai iemesla to šobrīd darīt. Jauns, talantīgs kadrs ar skaidru ceļu uz NHL.

Ja šosezon netiek pie iespējas pierādīt sevi AHL, tad var runāt par Eiropu. Tagad viņam ir tikai pirmā īstā iespēja Ziemeļamerikā.
3-4 maiņa tas jau būtu labi, bet paskatoties uz viņa kolēģi Haraldu Egli, kas pat netiek sastāvā, lai padeldētu AHL beņķi, tad Tralmakam tagad ir labs variants klapēt ECHL, ko viņš sācis izcili.
p.s. Haraldam ar nebūtu slikti ECHL paslidot un parādīt uz ko spējīgs. savādāk viņam točna labāk braukt uz Eiropu jau, ja ir kāds labs robs!

     [+] [-]

, 2021-10-23 11:51, pirms 3 gadiem
Girgijs rakstīja: Tralmakam hokeja čuijs uz goliem ir ,gan USHL, gan NCAA, gan AHL, tagad arī ECHL. , Tikai latvijas treneri negrib viņam uzticēties! Os diez vai Vītoliņš ņems, jo uz trešo maiņu ir savi Šveices mīluļi
Precīzi es tā sakot politkorekti negribēju nosaukt to blatņiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2021-10-23 12:22, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Pēc NCAA džeks paraksta ATO ar AHL klubu, nospēlē diezgan solīdi atvēlētajā laikā un tur nav pēdējais puika ciemā, pēc offseason puisi nosūta uz ECHL. Tas pats attiecas arī uz Mitenu. Mitens izlasē bija labāks par Šilovu , bet otrais ir stabili AHL, kamēr pirmajam jāplēšas pa ECHL.
Paskaties cik vārtsargu ir katrā sistēmā un sapratīsi, kāpēc Šilovs mauc AHL un Mitens ECHL. Turklāt - 1 spēle izlasē ir rādītājs?

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 14:31, pirms 3 gadiem
Autoram!, jo tā ir pie katra raksta - lietderības koeficients mīnus un plus ar vienu S, nevis mīnuss 2, pluss 3.
Lūdzu.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 14:36, pirms 3 gadiem
MachimoI rakstīja: Tev jau paskaidroja, ka AHL pirmajās maiņās spēlē citi cilvēki.

Scenārijs "AHL" Tralmakam sezonas sākumā nozīmētu 3./4. maiņu ar ierobežotu spēles laiku. Tas nekādu profitu nedod.

Ar šādu spēli ECHL viņš tur ilgāk par pussezonu neatradīsies jebkurā gadījumā. Atgriezties Eiropā viņš var tikai tādā pašā līmenī, kas ir ECHL, ja nevēlas izbojāt karjeru. Nav nekādas jēgas vai iemesla to šobrīd darīt. Jauns, talantīgs kadrs ar skaidru ceļu uz NHL.

Ja šosezon netiek pie iespējas pierādīt sevi AHL, tad var runāt par Eiropu. Tagad viņam ir tikai pirmā īstā iespēja Ziemeļamerikā.
Tikai neaizmirsīsim, ka čalim pēc dažiem mēnešiem paliek jau 25... Es nedomāju, ka Tralmaks īsti ir NHL kalibra talants. Bet laba karjera Eiropā, jā, kāpēc gan ne.

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 14:43, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Tralmakam pat ar īso laika nogriezni AHL ir vairāk spēļu kā tagad izlases stabilajiem spēlētājiem - Dzierkalam, Freibergam un Ri. Bukartam
Bukijs un Dzierkals gan bija krietni jaunāki, kad tika iemesti AHL gaļmašīnā. Tas tā, lai būtu līdz galam korekti salīdzinājumi.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 14:44, pirms 3 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Tikai neaizmirsīsim, ka čalim pēc dažiem mēnešiem paliek jau 25... Es nedomāju, ka Tralmaks īsti ir NHL kalibra talants. Bet laba karjera Eiropā, jā, kāpēc gan ne.
Ja netiks stabili AHL, tad visticamāk nākamsezon būs čehos vai RD ( ja tāds vēl būs)

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 14:46, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Ja netiks stabili AHL, tad visticamāk nākamsezon būs čehos vai RD ( ja tāds vēl būs)
Man jau arī kkā tas NHL galīgi neredzas. Vangoju - rezultatīva sezona ECHL, kāda spēle AHL pa vidam, vai pat vairākas, un tad - aidā, mājas Eiropa, teiksim, DEL. Līdzīgi arī varētu izvērsties Haralda ceļš. Nu nekas, arī nav peļami, arī tuvāk izlasei...

  -1 [+] [-]

, 2021-10-23 15:00, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Paskaties cik vārtsargu ir katrā sistēmā un sapratīsi, kāpēc Šilovs mauc AHL un Mitens ECHL. Turklāt - 1 spēle izlasē ir rādītājs?
netupī!

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 15:03, pirms 3 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Man jau arī kkā tas NHL galīgi neredzas. Vangoju - rezultatīva sezona ECHL, kāda spēle AHL pa vidam, vai pat vairākas, un tad - aidā, mājas Eiropa, teiksim, DEL. Līdzīgi arī varētu izvērsties Haralda ceļš. Nu nekas, arī nav peļami, arī tuvāk izlasei...
Visticamāk. Ja viņš šādā situācijā būtu pēc CHL tad protams viņš visticamāk paliktu uz 3 sezonām. Bet nu tagad nav varianti jāsāk pelnīt. Izlases kontekstā es gan LHF vietā paskatītos uz USHL mazais Knuble ir iekļauts paplašinātajā drafta rangā, bet nu nav tik augstu, lai būtu stabils ASV izlases kandidāts.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 15:05, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: tak protams. cik ir tikuši pie NHL līguma mūsdienās no jeņķu joberlīgām?
Rubīns. un viss
Un Rubīns būtu bijis stabili draftā, ja nebūtu bijušas traumas.

     [+] [-]

, 2021-10-23 15:05, pirms 3 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Man jau arī kkā tas NHL galīgi neredzas. Vangoju - rezultatīva sezona ECHL, kāda spēle AHL pa vidam, vai pat vairākas, un tad - aidā, mājas Eiropa, teiksim, DEL. Līdzīgi arī varētu izvērsties Haralda ceļš. Nu nekas, arī nav peļami, arī tuvāk izlasei...
tak protams. cik ir tikuši pie NHL līguma mūsdienās no jeņķu joberlīgām?
Rubīns. un viss.
kas nāk prātā no nesenajiem. Dzierkals, mazais Bukarts, Bindulis, Jevpalovs....

Buncis

aptirsos mazajam nebija un Dzierkalam ar NHL līguma

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 15:09, pirms 3 gadiem
Edgars rakstīja: Visticamāk. Ja viņš šādā situācijā būtu pēc CHL tad protams viņš visticamāk paliktu uz 3 sezonām. Bet nu tagad nav varianti jāsāk pelnīt. Izlases kontekstā es gan LHF vietā paskatītos uz USHL mazais Knuble ir iekļauts paplašinātajā drafta rangā, bet nu nav tik augstu, lai būtu stabils ASV izlases kandidāts.
+ turi buru par tiem ārzemju latviešiem, bet reāli viņi neviens nevar startēt par izlasi.
ne Knuble, ne Bīrmanis, ne Čuncukovs ne citi amerikāņi,
tāpat kā zviedri Semjonovi.
viņiem nav Latvijas hokeja pilsonības!!

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 15:39, pirms 3 gadiem
MachimoI rakstīja: Tev jau paskaidroja, ka AHL pirmajās maiņās spēlē citi cilvēki.

Scenārijs "AHL" Tralmakam sezonas sākumā nozīmētu 3./4. maiņu ar ierobežotu spēles laiku. Tas nekādu profitu nedod.

Ar šādu spēli ECHL viņš tur ilgāk par pussezonu neatradīsies jebkurā gadījumā. Atgriezties Eiropā viņš var tikai tādā pašā līmenī, kas ir ECHL, ja nevēlas izbojāt karjeru. Nav nekādas jēgas vai iemesla to šobrīd darīt. Jauns, talantīgs kadrs ar skaidru ceļu uz NHL.

Ja šosezon netiek pie iespējas pierādīt sevi AHL, tad var runāt par Eiropu. Tagad viņam ir tikai pirmā īstā iespēja Ziemeļamerikā.
Jā, baigā iespēja. Būs atpakaļ Eiropā tāpat kā Jaks, ja neatradīs jēdzīgu aģentu

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 15:45, pirms 3 gadiem
zaipis rakstīja: + turi buru par tiem ārzemju latviešiem, bet reāli viņi neviens nevar startēt par izlasi.
ne Knuble, ne Bīrmanis, ne Čuncukovs ne citi amerikāņi,
tāpat kā zviedri Semjonovi.
viņiem nav Latvijas hokeja pilsonības!!
Brīmanis man liekas ka var. lhf nolaidība , ka nesauc uz izlasēm trimdiniekus

  +1 [+] [-]

, 2021-10-23 15:49, pirms 3 gadiem
vai kāds zin, no kurienes brimanim šveices licence
vai vienkārši elites kosjaks?
https://www.eliteprospects.com/play...

  +2 [+] [-]

, 2021-10-23 15:54, pirms 3 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Tikai neaizmirsīsim, ka čalim pēc dažiem mēnešiem paliek jau 25... Es nedomāju, ka Tralmaks īsti ir NHL kalibra talants. Bet laba karjera Eiropā, jā, kāpēc gan ne.
Man lasot šādus komentārus rodas spontāna vēlme izlēkt pa logu.

Tas, ka Tralmakam ir 25 nozīmē ko? Padomājam uz sekundi ar galvu.

Tas nozīmē, ka viņš ir savā fiziskajā maksimumā, ir kārtīgs zirgs, kura kapacitāte jau ir izlases līmenī.

Paņemam Bļugeru salīdzinājumam. Kāda ir bijusi abu uzbrucēju produktivitāte NCAA? Bļugeram AHL debijā bija tuvu 20 spēles bez punktiem, ja atmiņa neviļ.

Tralmakam 4 punkti AHL pirmajās spēlēs profesionālā līgā un augsta rezultativitāte jau kā rukijam NCAA, kas ir ļoti reta parādība.

ECHL viņam ir 6 punkti 2 spēlēs, ja skaitām pārbaudes spēli. Vakar trāpīja arī pa pārliktni. Paskaties video fragmentus un viņa labākos momentus internetā. Ļoti veiklas rokas un ne jau ar Bukarta slidojumu un augumu.

Salīdzinājums: Krastenbergam ECHL bija vidēji 6 punkti 10 spēlēs.

Pagaidām visa pieejamā informācija liecina, ka viņam kā minimums vajadzētu nopelnīt līgumu Ziemeļamerikā un palikt tur vēl vismaz gadu. Un neatkarīgi no NHL mērķa sasniegšanas vai nesasniegšanas viņš ir nākotnes izlašnieks - es tev to garantēju un varam paviesoties šajos komentāros pēc pāris gadiem.

  -1 [+] [-]

, 2021-10-23 15:57, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Jā, baigā iespēja. Būs atpakaļ Eiropā tāpat kā Jaks, ja neatradīs jēdzīgu aģentu
Iespēja ir iespēja, nevis garantija. Garantija ir tas, ka muļķis paliek muļķis.
1 2 44 komentāri