Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Girgensonam četri metieni, "Americans" zaudē AHL līderei

Jānis Pārums

Girgensonam četri metieni, "Americans" zaudē AHL līderei
Zemgus Girgensons
Foto: amerks.com

Aizvadītajā naktī Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionāta spēlē zaudējumu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētais klubs Ročesteras "Americans", kas viesos ar 1:2 atzina AHL līdervienības Teksasas "Stars" pārākumu.

Teksasas hokejisti mača rezultātu atklāja ceturtajā minūtē, kad precīzs bija Skots Glīnijs. "Americans" izdevās atspēlēties pirmās trešdaļas izskaņā, turklāt mazākumā – sešas minūtes līdz perioda beigām Ročesteras kluba līderis Marks Mankari izmantoja mājinieku kļūdu un guva savus 20.vārtus sezonā, panākot 1:1. Otrā perioda vidū "Stars" tomēr atjaunoja vadību un nosargāja to līdz pat mača beigām.

Zemgus Girgensons "Americans" rindās bija viens no aktīvākajiem, izdarot četrus metienus pa pretinieku vārtiem, tomēr pie rezultativitātes punktiem šoreiz netika. Girgensons nopelnīja arī divas soda minūtes par klupināšanu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon 47 spēlēs latviešu uzbrucējs nopelnījis 13 (4+9) punktus.

"Americans" AHL Rietumu konferencē ar 70 punktiem ieņem sesto vietu, bet konferences un visas līgas līdere ir "Stars", kas nopelnījusi 85 punktus.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | Home...

  +3 [+] [-]

, 2013-03-23 09:39, pirms 12 gadiem
Kuldam divas piespēles, Lipsbergam vārti un divas piespēles un Bjorkstrands ar Draisaitlu tukšā

     [+] [-]

, 2013-03-23 11:20, pirms 12 gadiem
Gambols rakstīja: Kuldam divas piespēles, Lipsbergam vārti un divas piespēles un Bjorkstrands ar Draisaitlu tukšā
Pričom tur Bjorkstrands un Draizaitls?