Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Igors Pavlovs varētu trenēt Hamburgas "Freezers"

Igors Pavlovs varētu trenēt Hamburgas "Freezers"
Igors Pavlovs

Latvijas hokeja speciālists Igors Pavlovs varētu kļūt par Vācijas augstākās līgas (DEL) kluba Hamburgas "Freezers" galveno treneri.

Iepriekš Pavlovs trenēja citu Vācijas klubu Krēfeldes "Pinguine", kurā spēlē Herberts Vasiļjevs, un viņa vadībā komanda iekļuva playoff ceturtdaļfinālā. Pēc sezonas beigām Pavlovs atstāja amatu, jo saņēma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" piedāvājumu. Acīmredzot abas puses nespēja vienoties, un Pavlovs atgriezās Vācijā. Tomēr pa šo laiku uz "Pinguine" trenera amatu jau bija citi kandidāti, un tuvāko dienu laikā Krēfeldes kluba vadība solījusies atklāt jaunā trenera vārdu.

Šobrīd runā, ka viens no trenera pretendentiem "Freezers" komandā ir arī Pavlovs. "Jauna trenera apstiprināšana pašlaik ir prioritāte," teica "Freezers" menedžeris Boriss Kapla. "Ar līdzšinējo treneri Polu Gardneru runāsim vispirms, taču esam ieinteresēti arī citos kandidātos, lai nepieļautu pagātnes kļūdas."

Kā vēsta vācu mediji, Gardners, kurš šobrīd atrodas atvaļinājumā ASV, nav piekritis "Freezers" iepriekšējam piedāvājumam.

Izmantotie resursi:
bild.de
rp-online.de

  +2 [+] [-]

, 2009-04-22 15:47, pirms 15 gadiem
Hmmm.... es lasiiju pavisam citu trakteejumu: Kreefelde esot piedaavaajusi shim liigumu, tachu Pavlovs pats atteicies un veel ieteicis vairaakus kandidaatus, kas vareetu naakt vinja vietaa...

  +2 [+] [-]

, 2009-04-22 15:51, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: Hmmm.... es lasiiju pavisam citu trakteejumu: Kreefelde esot piedaavaajusi shim liigumu, tachu Pavlovs pats atteicies un veel ieteicis vairaakus kandidaatus, kas vareetu naakt vinja vietaa...
Pirmajā vai otrajā reizē?

  +1 [+] [-]

, 2009-04-22 16:00, pirms 15 gadiem
Evita Skuja rakstīja: Pirmajā vai otrajā reizē?
to kautkur lasiiju pirms paaris dienaam. Ja nemaldos, allhockey.ru Pieljauju gan, ka bild.de ir objektiivaaka info

     [+] [-]

, 2009-04-22 16:01, pirms 15 gadiem
lai tik turpuina

     [+] [-]

, 2009-04-22 16:06, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: to kautkur lasiiju pirms paaris dienaam. Ja nemaldos, allhockey.ru Pieljauju gan, ka bild.de ir objektiivaaka info
Nerakstīju pilnu notikumu hronoloģiju, bet gan par to periodu, kad viņš atgriezās no Krievijas bez līguma. Gan jau, ka ieteica kandidātus, ja sākotnēji bija pārliecināts par jaunu darbavietu.

     [+] [-]

, 2009-04-22 16:08, pirms 15 gadiem
Evita Skuja rakstīja: Nerakstīju pilnu notikumu hronoloģiju, bet gan par to periodu, kad viņš atgriezās no Krievijas bez līguma. Gan jau, ka ieteica kandidātus, ja sākotnēji bija pārliecināts par jaunu darbavietu.
reku, vakardienas raksts: allhockey.ru: Хоккей на AllHockey.Ru - Германия: Павлов...

     [+] [-]

, 2009-04-22 16:20, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: reku, vakardienas raksts: http://www.allhockey.ru/news/51328/
Viss ir pareizi, vienreiz piedāvāja, otrreiz vairs nē
rp-online.de: Krefeld Pinguine: Schulz: "Wir sind nicht Igor...
wz-newsline.de
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja