Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mūsējie rezultatīvi, Žlobinas ''Metallurg'' uzvar

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

Mūsējie rezultatīvi, Žlobinas ''Metallurg'' uzvar
Agris Saviels
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien Baltkrievijas Atklātā čempionāta (BAČ) Ekstralīgas spēlē Viktora Bļinova, Agra Saviela un Sergeja Durdina pārstāvētais Žlobinas ''Metallurg'' savā laukumā papildlaikā ar rezultātu 3:2 pieveica Kijevas ''Sokol'' hokejistus. Liels nopelns šajā panākumā arī latviešu hokejistiem.

Spēles pirmajā trešdaļā abas komandas apmainījās ar diviem divu minūšu noraidījumiem katra, taču vairākumā vārtus spēja gūt tikai Žlobinas hokejisti, noslēdzot trešdaļu ar rezultātu 1:0 savā labā. Vārtus mājinieku labā spēles 13. minūtē guva Pāvels Volčeks, kuram asistēja latviešu aizsargs Agris Saviels.

Otrās trešdaļas sestajā minūtē Romāns Romeņenko mājinieku pārsvaru dubultoja (2:0), taču jau pēc trīs minūtēm Kijevas klubam vienus vārtus atguva Vitālijs Ļitviņenko. Otrajā trešdaļā vārti vairs netika gūti, un tā noslēdzās ar minimālu mājinieki pārsvaru – 2:1

Trešās trešdaļas otrajā minūtē tika nozīmēts soda metiens uz ''Metallurg'' komandas vārtiem, kuru veiksmīgi realizēja Vadims Averkins, panākdams 2:2. Pamatlaikā vārti vairs netika gūti, un tas noslēdzās neizšķirti, bet papildlaikā, pateicoties Viktora Bļinova gūtajiem vārtiem, uzvaru izcīnīja mājinieki – 3:2.

Agris Saviels bez jau pieminētās rezultatīvās piespēles nopelnīja arī pozitīvu lietderības koeficentu +1. Pozitīvs šajā uzvarā bija ar Sergejs Durdins, kuram arī +1, bet Viktors Bļinovs vārtu guvumam pievienoja divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficentu +2.

Izmantotie resursi:
hockey.by

  -1 [+] [-]

, 2010-02-22 22:53, pirms 14 gadiem
kadel uz OS nevareja panemt Savielu vins taks agrak speleja Latvijas izlase ja nemaldos tad kopa ar Reki viena pari