Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Arī ''Ambri-Piotta'' nespēlēs Špenglera kausā, vietu ieņems Gudļevska ''Slovan''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī ''Ambri-Piotta'' nespēlēs Špenglera kausā, vietu ieņems Gudļevska ''Slovan''
Kristers Gudļevskis. Foto: hcslovan.sk

Špenglera kausa rīkotāji pavēstījuši, ka arī Šveices komanda ''Ambri-Piotta'' turnīrā nespēlēs, jo pēc pozitīviem Covid-19 gadījumiem tā nonākusi karantīnā. Tās vietu ieņems Kristera Gudļevska Bratislavas ''Slovan'', bet sesto komandu organizatori vēl meklē.

Ikgadējais Špenglera kauss Šveices pilsētā Davosā notiek kopš 1923. gada un pēdējos gados tajā piedalās sešas komandas. Šogad plānots bija, ka tās būs Kanādas izlase, ''Davos'', Prāgas ''Sparta'', Šveices ''Ambri-Piotta'', ''Frolunda'' un ''Kalpa Kuopio''.

Jau ziņots, ka nepiedalīties lēma Kanādas izlase, to argumentējot ar ceļošanas ierobežojumiem. Špenglera kausa rīkotāji oficiāli pavēstījuši, ka arī Šveices komanda ''Ambri-Piotta'' turnīrā nestartēs. Vairākiem hokejistiem konstatēts Covid-19, kas licis visai vienībai doties desmit dienu karantīnā.

Ātri vien organizatoriem izdevies atrast vismaz vienu jaunu komandu, kas piedalīsies Špenglera kausā - Kristera Gudļevska pārstāvēto Bratislavas ''Slovan''. Kā norāda organizatori, tad tiek strādāts pie sestās komandas atrašanas, bet neizdošanas gadījumā piecas esošās vienības izspēlēs katra ar katru, labākajām vēlāk tiekoties finālā.

Bratislavas ''Slovan'' ar 60 punktiem 26 spēlēs ir Slovākijas čempionāta līdere. Kristers Gudļevskis laukumā devies 16 spēlēs, kuru laikā atvairījis 91.4 % pretinieku metienus un vidēji ielaidis 2.42 ripas.

Izmantotie resursi:
https://www.spenglercup.ch/de/news/...

     [+] [-]

, 2021-12-20 16:44, pirms 3 gadiem
Olimp sestā komanda

  -2 [+] [-]

, 2021-12-20 16:50, pirms 3 gadiem
Es domāju ka pēc 2-3 nedēļām visa sporta pasaulē apstāsies atkal. OS spēles visticamāk nenotiks un visu nogrūdis uz omikronu

  +1 [+] [-]

, 2021-12-20 17:06, pirms 3 gadiem
Ja OS atcels,tad kā zelta ordas spēki iebruks dziļāk Ukrainā.

  -4 [+] [-]

, 2021-12-20 18:44, pirms 3 gadiem
Sporta Karalis rakstīja: Es domāju ka pēc 2-3 nedēļām visa sporta pasaulē apstāsies atkal. OS spēles visticamāk nenotiks un visu nogrūdis uz omikronu
Tu .dumaaks,vai,pec 3nedelam jau visi buus noshpirdoti ar boosteriem pret okrombuby,tad jau bus kombikorms ,jeb ugaveshikorms..

  +1 [+] [-]

, 2021-12-20 18:56, pirms 3 gadiem
fagcentrs rakstīja: Olimp sestā komanda
Koziola stilā

  +1 [+] [-]

, 2021-12-20 18:57, pirms 3 gadiem
Ja, kas tad Šveice arī ievieš ierobežojumus. Te gan tas no kantona atkarīgs.

     [+] [-]

, 2021-12-20 23:08, pirms 3 gadiem
Gan jau dumjšs komentārs daudzi teiks. Bet, ņemot vērā ka Ivars nevelk komandu tik labi Šveicē, Izlasē pārbaudenēs arī neizskatījās labi. Varbūt tomēr uzmest aci Gudļevska virzienā. Nu švaki mums būs ar ķīperiem OS būs.

Ceru, ka Kalniņam vis būs oki. Bet otrā kīpera nav kuram vairāk uzticētos un tas šobrīd nebūtu Ivars vairāk svērtos Kristera virzienā.

Esam reāli, tas kas notiek šobrīd NHL ar komandu protestiem apturot sezonu, kādu brīdi, nu neļaus NHL spēlētājiem braukt uz OS, tas ir skaidrs, to jau teikuši ir Kreipāns ziņās utt.

  -1 [+] [-]

, 2021-12-20 23:47, pirms 3 gadiem
vozā rakstīja: Gan jau dumjšs komentārs daudzi teiks. Bet, ņemot vērā ka Ivars nevelk komandu tik labi Šveicē, Izlasē pārbaudenēs arī neizskatījās labi. Varbūt tomēr uzmest aci Gudļevska virzienā. Nu švaki mums būs ar ķīperiem OS būs.

Ceru, ka Kalniņam vis būs oki. Bet otrā kīpera nav kuram vairāk uzticētos un tas šobrīd nebūtu Ivars vairāk svērtos Kristera virzienā.

Esam reāli, tas kas notiek šobrīd NHL ar komandu protestiem apturot sezonu, kādu brīdi, nu neļaus NHL spēlētājiem braukt uz OS, tas ir skaidrs, to jau teikuši ir Kreipāns ziņās utt.
kāpēc švaki?? Reāli jau vārtos vieta viena. Kalniņs vai Punnenovs, dvielīšus padot var arī Vītols vai Ančs (da vienalga kas)

     [+] [-]

, 2021-12-21 08:21, pirms 3 gadiem
(O_O) rakstīja: Koziola stilā
Mēs aizsūtīsim Latvijas C izlasi

     [+] [-]

, 2021-12-21 12:16, pirms 3 gadiem
Abrags rakstīja: kāpēc švaki?? Reāli jau vārtos vieta viena. Kalniņs vai Punnenovs, dvielīšus padot var arī Vītols vai Ančs (da vienalga kas)
Es kā trešo tomēr arī ņemtu pēc iespējas labāko, ko var dabūt. Turnīra gaitā visādi var gadīties un lai nav tā kā pēkšņi dvielīsu padevējam jāstājas vārtos uz kādu periodu pret Kanādu. OS nav pārbaudes spēļu turnīrs. Arī trešajam būt komandā ir gods.