Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Macijevskim divi vārti uzvarā pār Esbjergas klubu

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Dānijas "AL-Bank Ligaen" spēlē ar diviem precīziem raidījumiem atzīmējies Aleksandrs Macijevskis, palīdzot Olborgas klubam "AaB Ishockey" izbraukumā ar 4:2 pārspēt Aigara Ciprusa pārstāvēto vienību "EfB Ishockey".

Līdz ar 1. perioda noslēgumu rezultāta tablo vēstīja 2:0 par labu Esbjergas klubam. Tomēr nākamo 20 minūšu laikā viesiem izdevās vienus vārtus atspēlēt, kad pēc Ronija Larsena un Aleksandra Semjonova piespēlēm rezultāta starpību līdz vieniem vārtiem samazināja Bo Nordbijs-Andersens. Savukārt 3. perioda sākumā rezultātu līdzsvaroja Macijevskis, bet vēl nedaudz vēlāk Tobias Holms jau izvirzīja vadībā Olborgas vienību. Neilgi pirms perioda beigām Macijevskis guva savus otros vārtus, uzstādot spēles galarezultātu – 4:2 par labu "AaB Ishockey".

No Latvijas hokejistiem šajā mačā bez punktiem palika tikai Igors Bondarevs; viņš spēles protokolā atzīmējās ar četrām soda minūtēm. Savukārt Aigars Cipruss joprojām turpina ārstēt savainojumu un spēlē nepiedalījās.

Pie uzvaras tika arī Agris Saviels un Herningas "Blue Fox", izbraukuma spēlē pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pārspējot Herlevas "Hornets". Saviela kontā divu minūšu noraidījums.

Ar rezultatīvu piespēli mačā pret Vojensas "SonderjyskE" atzīmējās Vjačeslavs Fanduļs, tomēr viņa pārstāvētais klubs Fredrikshavnas "White Hawks" savā laukumā bija spiests piekāpties pretiniekiem ar rezultātu 2:3.

Vēl vienā spēlē Sergeja Čubara pārstāvētā Hvidovres vienība "TOTEMPO HvIK" izbraukumā cieta sagrāvi pret Rodovres "Mighty Bulls" – 1:6. Čubara rēķinā divas soda minūtes.

Nākamās spēles mūsu hokejistu pārstāvētājiem klubiem paredzēts aizvadīt 23. oktobrī.

Izmantotie resursi:
www.al-bankligaen.dk

     [+] [-]

, 2007-10-20 01:25, pirms 17 gadiem
prieks par mociti

     [+] [-]

, 2007-10-20 01:53, pirms 17 gadiem
Es mīlu DK. Man ļoti patīk tā valsts... pat ļoti. Jūtos kā savējai... pamatoti! Heeeeeeeeeeej!

     [+] [-]

, 2007-10-20 03:50, pirms 17 gadiem
uuhhh cik daudz latvieshu Danijaa!!! taa pamazam visi aizbrauks.... :/

     [+] [-]

, 2007-10-20 10:58, pirms 17 gadiem
Tātad Saviels ir ticis komandā? 3dien tophokejā Toļiks klārēja ka 3dien beidzās pārbaudes laiks un notika runāšana...ja jau tagad spēlē tātad ir kontrakts parakstīts...