Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' pagarina līgumu ar Kesleru

''Canucks'' pagarina līgumu ar Kesleru
Raiens Keslers
Foto: Getty Images/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras ''Canucks'' ir pagarinājusi līgumu ar vienu no komandas rezultatīvākajiem hokejistiem, Raienu Kesleru uz sešiem gadiem par aptuveni 30 miljoniem dolāru.

Vankūveras ''Canucks'' 2003.gadā nodraftēja Raienu Kesleru. Pēdējās trīs sezonās hokejists guvis vairāk kā 20 vārtus. Līdz šim šajā sezonā Raiens Keslers ir guvis 21 vārtus un izdarījis 45 rezultatīvas piespēles, būdams viens no komandas rezultatīvākajiem hokejistiem.

Kļuvis zināms, ka ''Canucks'' panākusi vienošanos ar hokejistu par līguma pagarināšanu uz vēl sešiem gadiem par aptuveni 30 miljoniem dolāru. Tiek ziņots, ka ik sezonu Keslers saņems piecus miljonus dolāru.

Komandas ģenerālmenedžeris un prezidents Maiks Džiliss atzina, ka ir priecīgi par to, ka izdevās panākt vienošanos ar Kesleru: ''Šī ir lieliska diena ''Canucks'' komandai. Raiens Keslers ir viens no komandas labākajiem hokejistiem. Viņš ir parādījis, ka spēj nospēlēt ļoti labi visas sezonas gaitā un mēs turpināsim ar viņu strādāt, lai Keslers kļūtu par vienu no labākajiem NHL hokejistiem.''

Vankūveras ''Canucks'' šobrīd Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 3.vietā, 71 spēlē izcīnīdama 91 punktu.

Izmantotie resursi:
tsn.ca

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-20 16:05, pirms 15 gadiem
Šogad "Canucks" ir diezgan reāli pretendenti uz SC...

     [+] [-]

, 2010-03-20 22:18, pirms 15 gadiem
matrix773 rakstīja: Šogad "Canucks" ir diezgan reāli pretendenti uz SC...
Tākā esmu "Canucks" fans es tev nevaru nepiekrist!