Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Mūsējie rezultatīvi Ziemeļamerikas junioru līgās

Juris Miņins
Juris Miņins

Mūsējie rezultatīvi Ziemeļamerikas junioru līgās
Zemgus Girgensons
Foto: Dubuque Fighting Saints, flickr.com

Visai veiksmīga spēļu diena Ziemeļamerikas vadošajās junioru hokeja līgās padevās Latvijas spēlētājiem, jo Kristiāns Pelšs izcēlās ar vārtu guvumu, Ralfs Freibergs rezultatīvi asistēja, bet Zemgus Grigensons realizēja "bullīti".

Rietumu hokeja līgā (WHL) zaudējumu piedzīvoja Edmontonas "Oil Kings", kuri ar 3:4, spēles papildlaikā, atzina Kemlūpas "Blazers" pārākumu. Kristiāns Pelšs bija tieši tas hokejists, kurš nodrošināja savai vienībai iespēju spēlēt papildlaiku, trešā perioda 17. sekundē gūstot savus devītos vārtus šajā sezonā.

Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) pie uzvaras ar 1:0 tika Dabjūkas "Fighting Saints" vienība, kura izrādījās pārāka par Desmoinas "Buccaneers". Jāpiebilst, ka spēles pamatlaiks un papildlaiks beidzās ar bezvārtu neizšķirtu, tāpēc mača iznākumu noteica pēcspēles metienu sērija, kurā dabjūkieši prata realizēt trīs no četriem "bullīšiem", bet desmoinieši tikai vienu, kuru iemeta NHL zvaigznes Anžes Kopitara jaunākais brālis Gaspers. Zemgus Girgensons arī bija viens no tiem, kurš izpildīja veiksmīgu pēcspēles metienu, bet kopumā viņa kontā bija pieci metieni pa vārtiem un divas soda minūtes.

Visbeidzot Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL) Teksasas "Tornado" visai rupjā spēlē (kopā nopelnītas 132 soda minūtes) ar 3:1 uzveica Vičitafalas "Wildcats". Ralfs Freibergs šajā spēle atdeva vienu rezultatīvu piespēli, vienreiz meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu – plus viens.

Savukārt Venatčī "Wild" vienība ar 4:1 uzveica Davsonkrīkas "Rage" hokejistus. Pie spēlēšanas tika arī Ričards Bērziņš, kurš spēli noslēdza ar divām soda minūtēm un neitrālu lietderības rādītāju.

Jāpiebilst, ka šajā spēļu dienā uz laukuma neizgāja Nils Semjonovs, bet viņa pārstāvētā Aberdīnas "Wings" ar 5:4 uzveica Ovatūnas "Express".

Izmantotie resursi:
North American Hockey League (NAHL)
United States Hockey League | USHL
WHL Network

  +1 [+] [-]

, 2011-02-19 11:20, pirms 13 gadiem
labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-02-19 13:45, pirms 13 gadiem