Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

MHL-B regulāro čempionātu ''Prizma/Rīga'' noslēdz ar uzvaru, ''Juniors'' ar zaudējumu

Šodien savu skatītāju priekšā pēdējās spēles MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijas regulārā čempionātā aizvadīja Latviju pārstāvošās komandas ’’Prizma/Rīga’’ un ‘’Juniors’’. ’’Prizma/Rīga’’ ar rezultātu 4:2 atkārti uzvarēja ‘’Belgorod’’ spēlētājus, bet ‘’Juniors’’ spēlētāji ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Odincovas ‘’OHI’’.

‘’Prizma/Rīga’’ atkārtoti uzvar hokeja klubu ‘’Belgorod’’
Kā pirmie šodien laukumā devās ‘’Prizma/Rīga’’ spēlētāji, kuri ar saviem šīsdienas oponentiem tikās jau vakar, un rīdzinieki svinēja uzvaru ar rezultātu 2:0. Mājiniekiem vārtus guva A. Šehsvatovs un D. Baškatovs. Abi klubi jau pasen bija zaudējuši cerības kvalificēties MHL-B grupas izslēgšanas spēlēm, un tāpēc abas spēles nesa tikai sportisko raksturu.

‘’Prizma/Rīga’’ pirms šīdienas spēles bija aizvadījuši 39 spēles, kurās izcīnījuši 53 punktus, kas viņiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā deva 7. vietu (visā MHL-B grupā 20. vietu 31 komandu konkurencē), ‘’Belgorod’’ komanda pirms šīsdienas spēles pēc aizvadītām 39 spēlēm ar izcīnītiem 44 punktiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā ieņēma 10. vietu (visā MHL-B grupā-25. vietu).

Spēli arī šodien veiksmīgāk sāka rīdzinieki, kuri pirmā periodā guva divus bezatbildes vārtus. Ar vārtu guvumiem izcēlās L. Lans un P. Vasiļjevs. Otrajā periodā komandas pie vārtu guvumiem netika. Trešajā periodā komandas apmainījās ar diviem vārtu guvumiem. Vārtus mājiniekiem guva S. Virkstenim un P. Vasiļjevs, kurš guva savus otros vārtus aizvadītajā spēlē, bet viesiem D. Kravčenko un A. Zorins.. Skanot spēles beigu signālam kļuva skaidrs, ka ‘’Prizma/Rīga’’ MHL-B grupas sezonu ir pabeiguši uz priecīgas nots ar rezultātu 4:2.

’’Juniors’’ atkārtoti piekāpjas Odincovas ‘’OHI’’ spēlētājiem

Nedaudz vēlāk laukumā devās arī ‘’Juniors’’ spēlētāji, kuri ar saviem šodienas pretiniekiem arī tikās vakar, un vakardienas spēles trešajā periodā ielaižot trīs bezatbildes vārtus, piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 2:5. Mājinieku labā vārtus guva M. Lavrovs un M. Osipovs. Arī šī spēle nesa tikai sportisko raksturu, jo ‘’Juniors’’ spēlētāji vietu MHL-B grupas izslēgšanas spēles nodrošināja pirms dažām kārtām, bet ‘’OHI’’ spēlētāji to izdarīja jau pirms vairākām nedēļām.

‘’Juniors’’ pirms šīsdienas spēles bija aizvadījuši 39 spēles, kurās izcīnījuši 63 punktus, kas viņiem Ziemeļu-Rietumu divīzijā deva 6. vietu (visā MHL-B grupā 16. vietu 31 komandu konkurencē), ‘’OHI’’ komanda pirms šīsdienas spēles pēc aizvadītām 39 spēlēm ar izcīnītu 76 punktu Ziemeļu-Rietumu divīzijā ieņēma 3. vietu (visā MHL-B grupā-9. vietu).

Šajā spēlē pirmie pie vārtu guvuma tika viesi, kad precīzs bija D. Puškarjovs. Tomēr mājinieki spēja ātri atspēlēties un pat izvirzīties vadībā pēc M. Lavrova un J. Samofalova vārtu guvumiem. Otrajā periodā pie vienīgā vārtu guvuma tika D. Vdovins, kas tādējādi panāca rezultāta izlīdzinājumu. D. Vdovins trešā perioda otrajā minūtē vadībā jau izvirzīja viesus. Četras minūtes pirms trešā perioda beigām M. Osipovs ar maiņas partneriem, izmantojot savas komandas vairākumu, izlīdzināja spēles rezultātu.
Spēles pamatlaikā komandas vairāk vārtus neguva, un līdz ar to bija spiestas aizvadīt papildlaiku. Arī papildlaikā uzvarētājs netika noskaidrots, un līdz ar to komandām bija jāmet pēcspēles metienu sērijas. Viesi izmantoja vienu no savām trijām iespējām, bet mājinieki nevienu, un līdz ar to ‘’Juniors piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērija ar rezultātu 3:4.

Līdz ar to hokeja klubam ‘’Prizma/Rīga’’ dalība MHL-B grupas 2012/2013 gadu sezonā ir beigusies, bet ‘’Juniors spēlētāji 23. februārī sāks startu izslēgšanās spēlēs. Junioru pretinieki MHL-B grupas izslēgšanas spēļu 1/8 finālā būs hokeja kluba ‘’Junior’’ spēlētāji no Krievijas pilsētas Kurganas, kuri ieņēma pirmo vietu šī čempionāta kopvērtējumā. Rīdzinieki startēs MHL-B grupas izslēgšanas spēļu pirmā atzarā, un ar ‘’Liepājas metalurgs-2’’ spēlētājiem tie veiksmes gadījumā varētu satikties tika finālā, vai spēlēs par 3. vietu.

Izmantotais resurss: Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт
Турнирная таблица : Лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-17 15:46, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Man jau izskats, ka abi tiksies pirmaja Po karta, taka paliks tikai viens
Netiksies. Uz doto brīdi LM - 3, Juniors laikam paliks 16./

     [+] [-]

, 2013-02-17 15:51, pirms 11 gadiem
purva_velns rakstīja: Netiksies. Uz doto brīdi LM - 3, Juniors laikam paliks 16./
Netiksies,jo jau ir skaidrs, ka Juniori paliek 16. vietā, un katra komanda aizies pa savu PO atzaru. Līdz ar to iespēja tikties tikai finālā, vai spēlē par 3. vietu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-17 16:28, pirms 11 gadiem
Volx rakstīja: Tagad vieni kratīsies uz Kurgānu un otri uz meteorītu nopostīto Čeļabu
Vel nav zināms, jo tik šobrīd viss iet uz to,ka LM kopvērtējumā varētu būt pat otrie, kas nozīmē, ka varētu būt jākratās uz Barnaulu.