Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Zedniks atveseļosies mājās

Juris Miņins
Juris Miņins

Zedniks atveseļosies mājās
Ričards Zedniks (vidū) pēc gūtā kakla
savainojuma tiek nogādāts uz ģerbtuvēm
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komandas Floridas "Panthers" spēlētājs Ričards Zedniks, kurš 11. februāra spēlē pret Bufalo "Sabres" guva nopietnu kakla savainojumu, jau tuvākajā laikā tiks izrakstīts no slimnīcas un rehabilitācijas procesu turpinās mājās.

Atgādināsim ka 11. februāra spēlē pret Bufalo "Sabres" floridiešu kapteinis Olli Jokinens neveiksmīgi nokrita uz ledus un aiz viņa aizķērās Zedniks un krītot sagrieza kaklu tieši pret Jokinena slidu.

"Vēlētos pateikties ikvienam kurš mani atbalstīja šajā laikā - Bufalo un Floridas komandas vadībai, komandas biedriem, Bufalo līdzjutējiem un daudziem citiem", ziņu aģentūrai "Ticker" sacīja pats Zedniks, "taču īpašu paldies ir pelnījuši Bufalo Galvenās slimnīcas ārsti, kuri veica man operāciju".

Pašlaik ārsti prognozē, ka Zednika rehabilitācijas process varētu aizņemt sešas līdz 8 nedēļas. Tāpat ārsti prognozē, ka slovāku uzbrucējs varēs atgriezies komandā jau nākošsezon.

Līdzšinējā sezonā Ričards Zedniks aizvadīja 54 spēles, kurās guva 15 vārtus, izdarīja 11 rezultatīvas piespēles (kopā 26 punkti) un tika pie negatīva lietderības koeficietne - mīnus pieci.

Izmantotie resursi:
www.sport-express.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-02-16 13:45, pirms 17 gadiem
vai tad vinjsh aizkjeraas aiz Jokkinena??
man liekas Jokkinens krita un pargriez tad kaklu...

  -1 [+] [-]

, 2008-02-16 14:19, pirms 17 gadiem
būtu viņš nedaudz ilgāk pavadījis laiku uz ledus pēc tā trieciena, dies vien zin, kas būtu noticis...

labi, ka viss nokārtojās. brīnumi arī notiek

  -1 [+] [-]

, 2008-02-16 14:41, pirms 17 gadiem
x_slepotajs

Viņš aizķērās aiz jokinena un krītot sagriezās

  -1 [+] [-]

, 2008-02-16 14:57, pirms 17 gadiem
jokinens pec pret vinja versta speka panemiena zaudeja lidzsvaru un kritot ar savas slidas asmeni traapija pa kaklu zednikam kas slidoja no muguras.
ja gribat paris rakstus atpakal ir iemests video vai arii ieejat youtubaa un apskataties.
prieks ka zednikam viss stabili ----. uzslava arstiem baigi operativi visu izdarija

  -1 [+] [-]

, 2008-02-16 15:23, pirms 17 gadiem
Var jau teikt, ka Zedniks sagrieza kaklu, var teikt, ka Jokinens vinjam sagrieza kaklu, lietas buutiibu tas nemaina, neviens to speciaali nedariija, vienkaarshi nelaimes gadiijums, un prieks, ka Zednikam viss kaartiibaa.

     [+] [-]

, 2008-02-17 14:01, pirms 17 gadiem
lai cinas , veiksmi