Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

MHL-B grupā ''Juniors'' svin uzvaru pār ''Prizma/Rīga''

MHL-B grupā ''Juniors'' svin uzvaru pār ''Prizma/Rīga''
Hokeja klubs ''Juniors''.
Foto: Vladislavs Proškins

Šodien kārtējo spēli MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijā aizvadīja hokeja komandas ‘’Prizma/Rīga’’ un ‘’Juniors’’, kuras savstarpējā derbijā tikās Rīgas ‘’VOLVO’’ ledus hallē. Ar rezultātu 3:2 trešo uzvaru šo komandu derbijā svinēja hokeja klubs ‘’Juniors’’.

Abas komandas pirms šīsdienas spēles šosezon jau ir aizvadījušas divas savstarpējās tikšanās, un tajās kā mājinieki skaitījās ‘’Juniors’’ hokejisti, kas savas mājas spēles aizvada Piņķu ‘’Inbox’’ ledus hallē. Juniori abās mājas spēlēs svinēja uzvaras (6:2 un 6:5 OT), un tāpēc šodien bija paredzama sīva cīņa, jo prizmieši noteikti savu skatītāju priekšā vēlējās revanšēties.

‘’Prizma/Rīga’’ pirms šodienas spēles MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijā pēc aizvadītām 28 spēlēm ar 36 punktu ieņēma 7. vietu (visā MHL-B-21. vietu), bet ‘’Juniors’’ pēc aizvadītām 24 spēlēm bija izcīnījuši 30 punktus, kas viņiem šai pašā divīzijā deva 9. vietu (visā MHL-B-22. vietu). Abām komandām jāsāk uzlabot savs sniegums, ja tās vēlās iekļūt MHL-B grupas Play Off jeb izslēgšanas spēlēs, jo no Ziemeļu-Rietumu divīzijas tajās iekļūs labākās sešas komandas.

Par cik hokeja klubiem ‘’ Juniors’’ un ‘’Rīga’’ ir viens saimnieks, tad ir gluži saprotams, ka MHL-A grupas pārtraukumā (sakarā ar gatavošanās un starts U-20 Pasaules čempionātā) junioru sastāvu ir papildinājuši vairāki augstākās grupas spēlētāji. Ieskaitot vārtsargu K. Gudļevski.

Spēles rezultāts tika atklāts tikai pirmā perioda 11. minūtē, kad mājinieku vārtsargu K. Zakrevski pārspēja junioriem no HK ‘’Rīga’’ piekomandētais A. Ševčenko. Perioda 17. minūtē R. Pētersons dubultoja junioru pārsvaru. Tomēr vel līdz perioda beigām mājinieki vienus vārtus atspēlēja, kad izmantojot vairākumu 18. minūtē precīzs bija A. Brikainis.

Otrā periodā abām komandām daudz bija jāspēlē nevienādos sastāvos, tomēr tika gūti tikai vieni vārti, un tie paši komandām spēlējot vienādos sastāvos. Junioriem trešos vārtus divas sekundes līdz perioda beigām guva D. Straupe.

Trešā perioda otrajā minūtē, mājiniekiem spēlējot mazākumā, S. Virkstenis samazināja līdz minimumam, un tādējādi atgrieza savas komandas cerības. Tomēr neviena no komandām vairāk vārtus nespēja gūt, un hokeja klubs ‘’Juniors’’ svinēja trešo uzvaru par ‘’Prizma/Rīga’’ MHL-B grupas spēlēs šajā sezonā.

Abas komandas rīt pulksten 14:00 aizvadīs otro savstarpējo tikšanos. Arī šī spēle notiks ‘’VOLVO’’ ledus hallē.

MHL-B grupas regulārais čempionāts
_____________________________________________________________________
‘’Prizma/Rīga’’ - ‘’Juniors’’ 2:3 (1:2,0:1,1:0)

Vārti: 10:28 0:1 Ševčenko (Birzītis; Straupe), 16:05 0:2 Pētersons (Burcevs), 17:54 1:2 Brikainis (vairākumā) (Baškatovs; Lans), 39:58 1:3 Straupe (Karelis; Birzītis), 41:01 2:3 Virkstenis (mazākumā) (Freimanis)

Vārtsargi: Kārlis Zakrevskis – Kristers Gudļevskis

Soda minūtes: 14:33

Izmantotais resurss: Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт
Турнирная таблица : Лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-12-15 23:11, pirms 12 gadiem
Ir jau redzets ka viņi uzvelk Junioru
Rit prizma ierīs -5 vismaz
simeks2 rakstīja: Juniors bez HK Rīgas desanta tiktu uzvilkti uz desas!