Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latviešu klubiem mainīgas sekmes

Aizvadītajā naktī kārtējās spēles Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā aizvadīja Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Pie kārotās uzvaras tika Sanda Ozoliņa Sanhosē "Sharks" un Kārļa Skrastiņa (attēlā) Kolorādo "Avalanche", bet neveiksmi cieta Raita Ivanāna Losandželosas "Kings".

Sanda Ozoliņa klubs "Sharks" savā laukumā uzņēma Vankūveras "Canucks" vienību un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 5:2. Ozoliņš laukumā pavadīja 16 minūtes un 44 sekundes, šajā laikā bloķēdams vienu sāncenšu metienu un maču beigdams ar pozitīvu +1 lietderības koeficentu.

Savukārt Kārļa Skrastiņa komanda Kolorādo "Avalanche" izbraukumā ar 2:1 sīvā cīņā pārspēja Nešvilas "Predators" hokejistus. Latviešu "dzelzs aizsargs" spēlēja 18 minūtes un 39 sekundes, divas reizes metot pa oponentu vārtu "cietoksni", kā arī divas reizes bloķējot pretinieku raidījumus. Skrastiņa kontā arī negatīvs -1 lietderības koeficents.

Ne tik labi sekmējās Raita Ivanāna Losandželosas "Kings", kas Dalasā ar 1:4 atzina vietējo "Stars" pārākumu. Ivanāns cīņā pavadīja gandrīz 12 minūtes (11:43), spēles protokolā atzīmēdamies ar sešiem izdarītiem spēka paņēmieniem. Tāpat latviešu hokejists izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficentu.

NHL regulārā čempionāta spēļu rezultāti
Bostonas "Bruins" - Ņūdžersijas "Devils" 3:1
Ņujorkas "Islanders" - Fīniksas "Coyotes" 3:2
Filadelfijas "Flyers" - Monreālas "Canadiens" 1:4
Pitsburgas "Penguins" - Otavas "Senators" 1:4
Tampabejas "Lightning" - Kalgari "Flames" 6:9
Detroitas "Red Wings" - Edmontonas "Oilers" 3:4 (pēcspēles metienu sērijā)
Nešvilas "Predators" - Kolorādo "Avalanche" 1:2
Sentluisas "Blues" - Floridas "Panthers" 0:1
Dalasas "Stars" - Losandželosas "Kings" 4:1
Sanhosē "Sharks" - Vankūveras "Canucks" 5:2


Izmantotie resursi:
www.nhl.com

1 2 46 komentāri

     [+] [-]

, 2007-12-14 08:11, pirms 17 gadiem
Skaista speele, itseviskki pirmie divi goli. Ozo laukumaa svariigaakajos momentos 3.periodaa-ko veel var veeleeties!

  +2 [+] [-]

, 2007-12-14 08:16, pirms 17 gadiem
Diena sākusies labi, tur nav ko teikt. Edmontona uzvar Detroitu šutautā !! Kas var būt vēl labāks !!
Daži jaunumi, - Kalgari - Tampas spēlē Kalgari spēlētāji tā krietnāk uzlabojuši savu gūto vārtu statistiku, - piem., Fanefs 0+5 ; Iginla 3+1, Huseliuss 3+2 utt. Tik Lekavaljē aprobežojies ar nieka 1+2...

Interesentiem varu pavēstīt, ka Flyers noslēguši līgumu ar Ričardsu uz 12 gadiem ( ! ). Līguma cipars 68 ar kapeikām miljoni... Lūdzu komentārus...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-14 08:39, pirms 17 gadiem
lieliski!
Karlim loti normaals speeles laiks!

     [+] [-]

, 2007-12-14 08:44, pirms 17 gadiem
"Kings" problēmas ar vārtsargiem - LaBarbera trauma, Aubin arī nav īsti vesels, bet 21 gadīgais Quick vēl nav tik labs NHL mačiem.

Prieks ka "Avalanche" saņēmās un uzvarēja smagu maču pret "Predators" izbraukumā, kas pie tam bija 2 spēle 2 dienās. Tagad jābūt 1 vieta divīzijā, jo "Canucks" šonakt zaudēja. Raiens Smits beidzot atvēries un gūst punktus gandrīz katrā spēlē. Kaža kā vienmēr aizsardzībā labs, un īsti nebija vainīgs pie zaudētajiem vārtiem.

"Sharks" aizsardzība + Nabokovs kastē rullē un nešaubos, ka viņi tiks play off. Sandis smagi strādā, jo komandā ir tiešām liela konkurence starp aizsargiem.

Izskatās ka "Senators" ir atpakaļ pēc 7 spēļu zaudējumu sērijas un tagad sekos uzvaru sērija

     [+] [-]

, 2007-12-14 08:48, pirms 17 gadiem
--ice4beer--

Kolorādo nav pirmā vieta Divīzijā, viņus no Vankūveras šķir 2 punkti un turpat ir arī Minesota.
Sanhosē , - tiem gan , ja ņem vērā, ka viņiem mazāks spēļu skaits nekā Dallasai. Bet tā jau ir cita Divīzija...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2007-12-14 08:49, pirms 17 gadiem
=Leflērs=

Ričardss ir "Flyers" jaunā cerība, nākošais Bobijs Klārks un Eriks Lindross (spēles ziņā) vienā personā, tāpēc arī viņi cenšas noturēt jauno talantu.

Pr "Flames" runājot, jāsaka, ka šoreiz viņi tiešām uzlaboja savu statistiku, jo priepriekš spēlēja tikai viens vienīgs Iginla.

Labāka par EDM-DET uzvaru pēcsspēles metienos var būt uzvara pamatlaikā!

     [+] [-]

, 2007-12-14 08:56, pirms 17 gadiem
--JM--

Ak atmodies gan ?Kā sesija ?
Mazliet ne pa tēmu, - uz hoķi vakar biji ?
Es skatījos pa televizoru, īstenībā bēdu ieleja...

     [+] [-]

, 2007-12-14 09:01, pirms 17 gadiem
Sanhosē aizsargs Semjonovs rokas savainojuma dēļ nenospēlēja spēli līdz galam.

     [+] [-]

, 2007-12-14 09:34, pirms 17 gadiem
>Leflērs
Viņi tur(Philly) gadienā nav NYI "Gen Menu" pārvilinājuši....?! Tam bija "talants" uz tādiem līgumiem.... Ir jau labs protams tas Richards (pagaidām), bet maz kas... domāju tādi 5-6 gadi ir maksimums normālam līgumam ar iespējamo svaigzni... paskat pat Pingvīni ar Sidu šitādu mega līgumu neslēdz... ok, varbūt jau slēgtu, bet droši vien, tad salary cap diezgan palielās auzās ieietu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-14 09:37, pirms 17 gadiem
Tā jau laikam ir norma- katru dienu viens megarezultāts. Ja pēc vakardienas jau liekās skaidrs aptuveni kuri būs nedeļas labākie, tad šodien Huseliuss, Iginla jau mazliet rada intrigu.

     [+] [-]

, 2007-12-14 09:40, pirms 17 gadiem
--als--

Tu domā Snovu ? Nu, es arī no rīta iedomājos šādu hītu...
Izlēmuši, ka MR būs komandā t.s. atslēgas spēlētājs , ap kuru viss centrēsies. Nu ir jau viņš diezgan labs, nav ko teikt...Vispār Filadelfija šogad spēlē diezgan vareni, gan tiešā gan pārnestā nozīmē.

Vē par spēli Pitsburga- Otava, - Speca ( 2+2 ) ar Hītliju ( 2+0 ) gandrīz vai divatā uzvar ļoti nevienmērīgi šosezon spēlējošos Pingvīnus, Krosbis 2-reiz izskrien 1 pret 1 ar Gerberu un nespēj trāpīt starp kājām. Vispār jau žēl, bet puikām kkā neiet tik labi kā gribētos...

     [+] [-]

, 2007-12-14 09:43, pirms 17 gadiem
--Straka--

Un kas tad būtu bijuši Tavuprāt šie nedēļas spēlētāji ?

     [+] [-]

, 2007-12-14 09:43, pirms 17 gadiem
=Leflērs=
Nē nebiju gan, rīt taisos doties.
Bēdu ieleja ta nebija, vnk izskatījās mūsējie sadomājās, ka ja Franciju salika, tad slovēņus ar tāpat saliks...tagad vnk vajag vinnēt visas spēles un Belariem ir jāsaliek slovēņi (arī uz šo spēli iešu)

riebeklis
Tu manu postu ta izlasi... : "nākošais Bobijs Klārks un Eriks Lindross (spēles ziņā) vienā personā"

     [+] [-]

, 2007-12-14 09:44, pirms 17 gadiem
Kas notiek ar Pitsburgas uzbrukumu ? Labi - Krosbijs ar Malkinu tur taisa statistiku, bet tālāk ... Salīdzinot ar pagājušo sezonu uzbrukuma potenciāls drausmīgi krities Jordanam Staalam ( varbūt pie vainas pārāk lielais spēles laiks mazākumā ), vēl nesen tas bija Jordana trumpis (((:
Bet čalis baigi jaunais un sezona gara - cerības, cerības ...

  -1 [+] [-]

, 2007-12-14 09:47, pirms 17 gadiem
>Leflērs
Bet vispār, ja par U-20 un vakardienas spēli runājam, tad šitas gads (pāris gadi) slovēņiem ir atkal labs varbūt pat labāks(kopumā kā komanda) pat kā ar Kopitaru... pirms pusotra gada, kad mūsējie U-18 paņēma pirmo vietu (praktiski ar šitiem pašiem kadriem) otrā grupā SLO(arī praktiski ar šitiem kadriem) tik Šveicei minimāli (1:0) pagrūda, bet vinnēja visus pārējos iekaitot austriešus un kazahus (pēdējie tagad Elites divīzijā pēc neilga laika kapās)... ta ka nevarētu teikt, ka mēs sliktai komandai vakar pagrūdām... Kaut kur viņi bija biš ātrāki precīzāki pasos aktīvāki cīnoties pie borta... citiem vārdiem sakot bišķi, bet praktiski visur (nu varbūt izņemot mudīšanos... ) un tapēc rezultāts bija arī likumsakarīgs...

  +2 [+] [-]

, 2007-12-14 09:50, pirms 17 gadiem
Skatījos spēli. Sharki izskatās, ka atraduši savu spēles stilu, kur galvenā uzmanība ir ātrumam un aizsardzībai. Ozo kopējā bildē ne izceļas, ne krīt ārā - labi iederas. Žel veinīgi, ka Ozo tiek izmantost kā 7-tais aizsargs... kā rezultātā viņam tāda saraustīta rotācija sanāk un mazāks spēles laiks, ja nav daudz vairākumi. kā arī Ozo tikai epizodiski vienādos sastāvos ir laukumā ar Torntona vai Marlo maiņām... vairāk viņam tas spēles laiks sanāk ar pārējiem. Šoreiz šķiet reāli tikai viens vairākums bija... un Ozo, lai arī pēc statistikas bija laukumā, kad iesita golu, labi, ja kādu sekundi apspēja uzkāpt laukumā Jo tad kad nopelnīja vairākumu, Ozo jau nesen bija uz laukuma, attiecīgi citi aizsargi nospēlēja un teiši nomainījās, kad Torntons izvirzīja Michaleku.

Aizsardzība Sharkiem labi strādā, Canuciem gandrīz vispār nebija variantu. Abi gūtie vārti ar lielu daļu veiksmes - pirmajā golā Ozo nobloķēja aizsarga metienu, bet ripa neveiksmīgi tieši uz Sedina nūjas atlēca un otrajā gola Nabijs jau bija atvairījis Lindena metienu, bet neredzēja ripu, izkustināja kājas un pats ievirzīja vārtos.

Ozo no mīnusa izbēga pēdējās minūtes, kad Torntons izmantoja vienu Canuku kļudu un Bernjē otru...palaimējās, ka bija laukumā, bet nu šajā spēlē nebija nevienas epizodes, kad Ozo būtu tā tīri skaistu piespēli uzbrukumā atdevis un radījis vārtu gūšanas momentu, vai arī pats būtu saņēmis ripu labā situācijā. Bet kopumā komanda uzvar, Ozo ir savs spēles laiks un loma komandā - attiecīgi, viss OK.

     [+] [-]

, 2007-12-14 09:53, pirms 17 gadiem
>Leflērs
Yap! To pašu "sniega veci" vien domāju! A par Sidu runājot... moš viņam aizkavējies "otrgadnieka sindroms"....?!

     [+] [-]

, 2007-12-14 10:09, pirms 17 gadiem
Leflēr,
Biju parliecināts par Lupul ar 3+3 un Umberger 3+2. Bet nu šonakt šie abi klusē un Huseliuss un citi spridzina. Par vārtsargiem nesekoju tik ļoti līdz.

  +1 [+] [-]

, 2007-12-14 10:22, pirms 17 gadiem
--als--

Mēs pagrūdām nevis sliktai komandai, bet gan zaudējām komandai , kura spēlēja labāk par mums. Pēc tam, kad rezultāts kļuva 2:2, spēlē ievirzījās tādā gultnē, ka tikai brīnums varēja glābt mūsējos no zaudējuma. Brīnums nenotika, zaudējām vārtus un beigās zaudējām spēli.Slovēņi bija labāki , vispār par to nav diskusiju. Jā , atsevišķās epizodēs mūsējie spēlēja diezgan tehniski, bet ar to nevar uzvarēt spēli.
Negribu izsaukt uguni uz sevi, bet ar šādu spēli mums Augstākajā līgā vispār nav ko bāzt degunu...
Tas tā, par U-20. Žēl tikai, ka skatoties uz tiem pašiem slovēņiem, var redzēt, ka mēs savā attīstībā stāvam uz vietas ( visā hokeja saimniecībā kopumā ), bet slovēņi priogresē...
Protams, vēl nekas nav beidzies, jācer, ka viņi vēl kādu spēli zaudēs, ,mēs savukārt visas atlikušās uzvarēsim, tad sāksies matemātika...

     [+] [-]

, 2007-12-14 10:26, pirms 17 gadiem
=Leflērs=

A Tev tas bija brīnums, ka mēs stāvam uz vietas (un tas labākajā gadījumā)?
Par matemātiku runājot, tad viss ir vienkārši - mums jāuzvar visi (ar pēc iespējas lielāku pārsvaru), bet baltkrieviem jāapspēlē slovēņi.

     [+] [-]

, 2007-12-14 10:41, pirms 17 gadiem
= Juris Miņins =

pārsvaram nav pilnīgi nekādas nozīmes. Galvenais ir visus vinnēt un lai belari vinnē slovēņus - i visa tā matemātika.

     [+] [-]

, 2007-12-14 10:42, pirms 17 gadiem
Par U-20. Vienīgais pozitīvais vakar bija Daugaviņa tiešam fantastiskā laukuma redzēšana un piespēlēs, diemžēl vakar nebija, kas tās izmanto, kamēr pašām Daugaviņam neviens tā lāga neiespēlēja... sevišķi grēkoja Ozoliņš, kas vairākās labās epizodēs nevis iespēlēja Daugavam, bet nospēlēja individuāli... Kopumā, prieks, ka vismaz viens spēlētājs vakar laukumā izcelās uz abu komadu fona un bija kā no citas pasaules

Bet SLO kopumā bija daudz stabilāki un organizētaki un arī meistarīgāki... musu veinīgā iespēja bija, ja izmantojam to, ka mums ir Daugava... un vārtusargs paņem visu, kas jāpaņem un kādu reizi izglābj... nepiepildījās neviens, ne otrs. Kaut par veiskmes trūkumu Džeriņa golā mēs diezin vai, ka varam runāt. Nu nekas, varbūt džeki nolaidīsies bišku un sapratīs, ka nav nekādi baigie favorīti, kas visiem pa 9 ripām lādēs.. nāksies vien pacīnīties un pacerēt, ka ar to pietiks.

     [+] [-]

, 2007-12-14 10:44, pirms 17 gadiem
>Leflērs
Nekāda lielā matemātika nav vajadzīga, ja.... 1) mēs visas atlikušās spēles vinnējam (iekaitot belarus... vēlams pamatlaikā) ;
2) SLO pagrūž belariem (nav nereāli un vēlams pamatlaikā)... un esam pirmie grupā!

     [+] [-]

, 2007-12-14 11:04, pirms 17 gadiem
--JM--

Nē, Juri, man tas nav brīnums, ka mēs savā attīstībā ejam uz atpakaļu. Saucot lietas īstajos vārdos. Skumji gan... Bet tas jau ir cits stāsts, cita saruna, to nevar izrunāt tikai tā, šeit sēžot...Vismaz es nē.

Runājot par matemātiku, - labi , ka mēs zaudējām ar 1 vārtu starpību... Ja tas kko līdzēs.

     [+] [-]

, 2007-12-14 11:10, pirms 17 gadiem
--Packa--

Tev taisnība par abām rindkopām. Negribās jau baigi to mūsu Enkuzenu kritizēt, bet redzams, ka 18-gadīgam čalim vēl daudz jāstrādā, lai sasniegtu kkādu līmeni.Ja viņš to gribēs, protams.

     [+] [-]

, 2007-12-14 12:14, pirms 17 gadiem
Juri Miņin un pārējie autori:kā var kļūt par autoru www.esports.lv?Es arī gribētu rakstīt rakstus!

     [+] [-]

, 2007-12-14 12:38, pirms 17 gadiem
pingviini atkal dabuja pa dirs*u...

     [+] [-]

, 2007-12-14 12:46, pirms 17 gadiem
--Javier--

Raksti droši, es lasīšu !

     [+] [-]

, 2007-12-14 12:49, pirms 17 gadiem
Es jau nevaru rakstīt, ja neesmu autors...Leflērs!
Varu rakstīt tikai forumā, bet foruma ziņas(ko raksta parastie lietotaji) neparādās galvenajā lapā!

     [+] [-]

, 2007-12-14 12:57, pirms 17 gadiem
Jā es ar reiz forumā pamēģināju kko uzrakstīt, bet kā ziņa tas neparādijās, kaut vēlāk kāds cits AUTORS to pašu ziņu ielika kā rakstu...

     [+] [-]

, 2007-12-14 13:33, pirms 17 gadiem
--Javier--

Es jau tik pajokoju, - bet , ja nopietni, prasi Jurim ( šobrīd gan viņš neatbildēs, jo sēž lekcijās !! ... )

     [+] [-]

, 2007-12-14 14:10, pirms 17 gadiem
nedaudz statistikas par U20 pēc pirmajām 2 spēlēm(no stats.iihf.com :

Scoring Efficiency - mūsējie ir pirmajā vietā, taču redzam, ka slovēņi, baltkrievi un arī angļi ir metuši krietni(!) vairāk pa vārtiem.

Power Play - ļoti daudz spēlējam vairākumos, taču realizāciju vēlētos augstāku: par mums švakāk klājas tikai frančiem un ungāriem

Penalty Killing - krietni mazāk par pārejiem komanda spēlējusi mazākumā, taču šai rādītājā esam pēdējā vietā. Praktiski katru trešo Latvijas mazākumu izmanto pretinieks. Visdrošāk mazākumā spēlē angļi

Goalkeeping - par mums vājāki ir tikai franči. kaut pārējām komandām līdzvērtīgi rezultāti, tomēr esam tikai piektie.

FACE-OFF LEADERS (no stats.iihf.com - starp pirmajiem 10 ir tikai slovēņi, angļi un belari. Kas, mums nav neviena, kas pārliecinoši iemetienos spēlētu???
1 2 46 komentāri