Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pečuram pret "Khimik" divas piespēles

Pečuram pret "Khimik" divas piespēles
Sergejs Pečura
Foto: www.xk-kc.ru

Sergejs Pečura, kurš tagad pārstāv Krievijas hokeja līgas klubu ''Krylya Sovetov'', aizvadījis pirmās divas spēles, kurās nopelnījis divas rezultatīvas piespēles.

Atgādināsim, ka Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo'' augusta sākumā veica maiņas darījumu ar Krievijas hokeja līgas klubu ''Krylya Sovetov'', kā rezultātā Rīgā turpmāk spēlēs uzbrucējs Roberts Bukarts, bet pretējā virzienā devās Sergejs Pečura.

Pirmajā spēlē ''Krylya Sovetov'' tikās ar Voskresenskas "Khimik". Lai arī komanda bija vadībā ar 1:0 un 3:2, uzvaru spēles pamatlaikā ''Krylya Sovetov'' neizdevās izcīnīt. "Khimik" tika uzveikti tikai pēcspēles soda metienu sērijā. Pečura šajā spēlē 50.minūtē atdeva rezultatīvu piespēli Mironovam, kurš panāca izlīdzinājumu 2:2, taču jau pēc piecām minūtēm Fedulovs pēc Pečuras un Berņikova piespēlēm panāca 3:2.

Jau nākamajā dienā abas komandas tikās vēlreiz, kur šoreiz sīvā cīņa uzvaru ar 3:2 izcīnīja "Khimik" hokejisti. Šajā spēlē mūsu uzbrucējs palika bez rezultativitātes punktiem.

Izmantotie resursi:
xk-kc.ru

  +1 [+] [-]

, 2009-09-14 10:33, pirms 15 gadiem
Tā turēt

     [+] [-]

, 2009-09-14 11:27, pirms 15 gadiem
Bet tiesības uz Pečuru taču tik un tā paliek Rīgas "Dinamo", vai ne?

     [+] [-]

, 2009-09-14 12:25, pirms 15 gadiem
Iļja Poļakovs rakstīja: Bet tiesības uz Pečuru taču tik un tā paliek Rīgas "Dinamo", vai ne?
nē, viņu apainīja pret Bukartu, kautkas būs jādod/jāmaksā viņiem ja gribēs atpakaļ Pečuru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja