Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Šovakar "Hokeja diēta" ar Kasparu Daugaviņu – Latvija pret Somiju

Latvijas hokeja izlasei atceltajā pasaules čempionātā Šveicē šovakar būtu bijis jāaizvada turnīra ceturtā spēle, tiekoties ar Somijas izlasi. Jau pllkst. 21.00 “Hokeja diētas” tiešraidē pie Jāņa Celmiņa un Edgars Lūsiņa viesosies Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš.

Pirmajā šī pavasara “Hokeja diētā” piedalījās Rihards Bukarts. Improvizētajā spēlē pret norvēģiem, kas bija Latvijas izlases debijas cīņa turnīrā, tika izcīnīta uzvaru ar rezultātu 4:2. Dienu vēlāk ar Robertu Bukartu priekšgalā Latvijas izlase ar rezultātu 6:3 pieveica Kazahstānas izlasi, bet trešajā čempionāta mačā ar 7:1 sagrāva Itāliju.

“Hokeja diētas” tiešraide norisināsies sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālā un būs pieejama arī portālā Sportacentrs.com. Tiešraides sākums plkst. 21.00. Tās laikā Kaspars Daugaviņš atcerēsies savas līdzšinējās spēles pasaules čempionātos, raksturos Somijas izlases stiprās un vājās vietas, kā arī atklās, ko pirms spēlēm ar somiem parasti ģērbtuvēs teikuši treneri. Tāpat hokejists būs gatavs rubrikai “Lūša nagos”, kā arī atbildēs uz skatītāju jautājumiem. Uzdod savu jautājumu arī tu!

Abonē (SUBSCRIBE) sporta sarunu šova “eXi” YouTube.com kanālu un nenokavē: https://ej.uz/eXiSportsYouTube

”Hokeja diētu” ar Kasparu Daugaviņu plkst. 21:00 skaties šeit:


Hanness Bjerninens. Foto: IIHF

Somijai trešajā trešdaļā svarīga uzvara, ceļazīmes liktenis izšķirsies pēdējā dienā

Pasaules hokeja čempionātā divu zaudējumu sēriju pārtraukusi Somija, kas Prāgā ar rezultātu 3:1 pārspēja Dāniju, atņemot tai pēdējās matemātiskās cerības uz ceturtdaļfinālu un pašai pakāpjoties uz ceturto vietu grupā.
Ņikitas Mihaiļisa vārtu guvuma mirklis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
5

Kazahstāna uzvar ar pieredzi, noslēdzot Polijas viesošanos augstākajā līgā

Ceturtajās pasaules hokeja meistarsacīkstēs pēc kārtas no palikšanas pēdējā vietā grupā izvairījās Kazahstānas valstsvienība, atspēlējoties un ar 3:1 pieveicot Poliju, kurai elite jāpamet.
Norvēģijas valstsvienības "vecā gvarde". No kreisās: Matss Dzukarello, Andreass Martinsens un Patriks Tūresens. Foto: IIHF
1

Norvēģi pārliecinoši apliecina piederību augstākajai divīzijai, briti atkal kāpj zemāk

Pasaules hokeja meistarsacīkšu elites divīzijas sacensībās nākamgad 19. reizi pēc kārtas piedalīsies Norvēģijas valstsvienība, kura šodien ar 5:2 pārspēja Lielbritānijas komandu, kurai otro reizi pēdējo triju gadu laikā nāksies šo komandu sabiedrību pamest.