Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pitsburga uzvar arī trešajā spēlē

Pitsburga uzvar arī trešajā spēlē
Raiens Melons pārspēj
"Flyers" vārtsargu.
Foto: AFP

Šonakt Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences fināla trešajā spēlē uzvaru pār Filadelfijas "Flyers" hokejistiem guva Pitsburgas "Penguins" 4:1, nonākot tikai vienas uzvaras attālumā no Stenlija kausa fināla.

Jau spēles pirmā trešdaļa liecināja, ka mājinekiem Filadelfijas hokejistiem klāsies grūti, jo sestajā minūtē viesus vairākumā vadībā izvirzīja Raians Vitnejs, bet pēc nedaudz vairāk kā pusotras minūtes Marians Hosa jau panāca 2:0 viesu labā. 11. minūtē R. J. Ambergers vienus vārtus atguva. Spēles otrajā trešadaļā Filadelfijas hokejistiem nebija ko likt pretī viesu spiedienam: astoņi metieni "pingvīniem" pret trim(!) "lidotājiem", bet pati trešdaļa beidzās bez vārtu guvumiem.

Spēles trešajā periodā saņēmušies izskatījās mājineki, kas izdarīja desmit metienus pa viesu vārtiem (Pitsburga pretī lika astoņus), bet šinī mirklī izšķirošo lomu nospēlēja Marks – Andrē Flerī Pitsburgas vārtos, tiekot galā ar visiem viņu metieniem, savukārt pitsburgieši tikai nostiprināja savu pārsvaru: desmitajā minūtē stabilāku rezultātu sasniedza Raians Melons, bet pēdējā minūtē ar metienu tukšos vārtos gala rezultātu uzstādīja Marians Hosa. Interesanti, ka visi noraidījumi (Pitsburgai četri un Filadelfijai divi) tika piešķirti spēles pirmajā pusē (līdz 30. minūtei). Par spēles zvaigznēm tika atzīti Sidnijs Krosbijs, Flerī un Ambergers.

Nākamā sērijas spēle notiks naktī no 15. uz 16. maiju Filadelfijā.

NHL Izslēgšanas spēles
Austrumu konferences fināls
13. maijs

Flyers – Penguins 1:4, sērijā 0:3

Izmantotie resursi
nhl.com

  +3 [+] [-]

, 2008-05-14 07:39, pirms 16 gadiem
Detroita - Pitsburga, verētu būt ļoti interesants fināls, abas ir ļoti pievilcīgas komandas! Detroitā veterāni, pitsburgā jaunie censoņi!

  +3 [+] [-]

, 2008-05-14 07:43, pirms 16 gadiem
es par Kosbija & CO komandu, ceru ka vini klus par cempioniem

  +5 [+] [-]

, 2008-05-14 07:48, pirms 16 gadiem
Reti kad Stenlija kausā finālā nonāk komandas,kuras tur lielākā skatītāju daļa arī gribētu redzēt ,izskatās šogad tā būs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-05-14 08:00, pirms 16 gadiem
es par Wings un par ineteresantu finalu. Skiet , ka Wings vairs nekas neapturees un Pitsburgu !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2008-05-14 09:00, pirms 16 gadiem
Wings panjems kausu! GO Wings!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-05-14 10:14, pirms 16 gadiem
Ja PHI uzverees naakamo speeli,tad vini vareetu arii sagaadaat paarsteigumu, respektiivi, uzvareet seeriju. Atgrieziisies Coburn...trenerim vajadzeetu nemt atpakal Toresenu, Downie reaali nevelk.... un arii mainas vajadzeetu pamainiit, pavarieet... vairaakumaa buutu jaaliek kopaa Carter ar Richards...vai veel labaak - Richards-Lupul-Briere kaa 1. triecienmaina - aatra,tehniska ... Prospal-Knuble-Hartnell - leeneeka, speeka maina, Carter, Upshall, Umburger.. tur viss oki. respektiivi, PHI vajag izjust uzvaras garshu,tad viss mainiitos. es jau loti baidiijos par sho vairaaku dienu paartraukumu peec 2. kaartas... prognozeju,ka iestaasies bedre, un diemzheel, taa arii notika. Bet nu, speele (seerija) beidzas tad, kad taa beidzas... un uzvareetaajs veel nav noteikts

  -1 [+] [-]

, 2008-05-14 10:16, pirms 16 gadiem
Pitsburg tiešām spēle tehnisku hokeju, man bišku pārsteigums, ka šie ar tādu hokeju tik tālu ir tikuši. Domāju jau, ka 2. raundā šie izlidos ārā

     [+] [-]

, 2008-05-14 10:29, pirms 16 gadiem
Yzerman_19 rakstīja: Ja PHI uzverees naakamo speeli,tad vini vareetu arii sagaadaat paarsteigumu, respektiivi, uzvareet seeriju. Atgrieziisies Coburn...trenerim vajadzeetu nemt atpakal Toresenu, Downie reaali nevelk.... un arii mainas vajadzeetu pamainiit, pavarieet... vairaakumaa buutu jaaliek kopaa Carter ar Richards...vai veel labaak - Richards-Lupul-Briere kaa 1. triecienmaina - aatra,tehniska ... Prospal-Knuble-Hartnell - leeneeka, speeka maina, Carter, Upshall, Umburger.. tur viss oki. respektiivi, PHI vajag izjust uzvaras garshu,tad viss mainiitos. es jau loti baidiijos par sho vairaaku dienu paartraukumu peec 2. kaartas... prognozeju,ka iestaasies bedre, un diemzheel, taa arii notika. Bet nu, speele (seerija) beidzas tad, kad taa beidzas... un uzvareetaajs veel nav noteikts

Tas viss ir ļoti pareizi, ko Tu saki, bet jau pirms šīs sērijas manī radās šaubas, vai ar trim pamatsastāva aizsargiem viņi varēs kko izdarīt. Timonens traumēts, Kobērns traumēts, tie tomēr ir ļoti būtiski zaudējumi. Bet neko teikt, Pitsburga šogad ir ļoti labi, tas patiesībā ir vairāku gadu darba rezultāts, šis 3 :0 Konferences finālā.Arī Hossa ,izskatās beidzot dabūjis labu maiņas partneri...
Patiesībā viņiem vajadzēja uzvarēt jau šo spēli, tad būtu intriga. Diez vai Flyers būs spējīgi uz baigo brīnumu.Nekas, lai kā arī būtu , Filadelfijai šis gads ir ar pamatīgu plus zīmi. Par Pingvīniem to pašu es teicu pērn, kad viņi iekļuva PO.

  -1 [+] [-]

, 2008-05-14 11:00, pirms 16 gadiem
Nu finālisti principā jau ir skaidri - Detroita pret Pitsburgu. Finālam jābūt ļoti interesantam un aizraujošam,iespējams,ka būs 7 spēles!

  -1 [+] [-]

, 2008-05-14 12:06, pirms 16 gadiem
jā forši, fināls izskatās būs baigi interesants! es protams par pingvīniem, viņi malači, pelnījuši uzvarēt - lai veicas Krosbijam, Malkinam, Hosam & co! lai gan protams wingi visu sezonu bijuši un līdz šim playoff arī monstrozi spēlē

  -2 [+] [-]

, 2008-05-14 15:57, pirms 16 gadiem
Šonakt Nacionālās Hokeja līgas (NHL) Austrumu konferences pusfināla trešajā spēlē uzvaru pār Filadelfijas "Flyers" hokejistiem guva Pitsburgas "Penguins" 4:1, nonākot tikai vienas uzvaras attālumā no Stenlija kausa fināla.

Saprotu,ka nevar pa taisno no austrumu konferences pusfinaala iekluut stenlija kausa finaalaa...tad kaa tur buus austrumu konferences pusfinaals jeb finaals???

     [+] [-]

, 2008-05-14 15:57, pirms 16 gadiem
Mala4i!!!

     [+] [-]

, 2008-05-14 16:26, pirms 16 gadiem
Interesanti, ko gan Hosa dara kopā ar tik smalkām "dāmām"?
jociņš

     [+] [-]

, 2008-05-14 18:06, pirms 16 gadiem
Domaaju, ka shajaa seerijaa viss jau pusliidz izshkjirts, izskataas, ka buus finaals Pitsburga - Detroita, lai Pitsburgai veicas.