Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Štāls: "Pietrūka koncentrēšanās"

Štāls: "Pietrūka koncentrēšanās"
Juris Štāls
foto: www.riga2000.lv

Piedāvājam interviju ar „HK Rīga2000” uzbrucēju Juri Štālu, kurā hokejists stāsta par nesen aizvadīto izlašu turnīru Polijā, par to kādēļ šosezon neizdevās nostiprināties Čehijā, Balkrievijā un kā viņš nonāca Rīgā.

"Visiem bija zināms, ka turnīrā bija izvirzīts mērķis izcīnīt trīs uzvaras, ko mēs arī izdarījām. Bija doma, ka uzvarēt vajadzēja pārliecinošāk, jo Austriju un Itāliju pieveicām tikai pagarinājumā. Tas nedaudz sarūgtināja. Pats esmu apmierināts kā aizvadīju pirmo spēli, tālāk man tika dots mazāks spēles laiks līdz ar to grūti dot kādu vērtējumu par pēdējiem diviem mačiem. Es pat nezinu kādēļ tā, jo treneri neko nepaskaidroja. Grūti pateikt," par sniegumu izlašu turnīrā Polijā, savās pārdomās dalās Štāls.

"Lai arī daudz dzīvojāmies pa pretinieku zonu, bija slikta momentu realizācija. Divi trīs momenti, kur bija jāmet tukšos vārtos, pēkšņi notiek kaut kas neizskaidrojams, neiemetam un pēdējā puslaikā vienmēr nedaudz kut kur pietrūka spēka un pretinieki to izmantoja. Iespējams, ka pietrūka arī koncentrācijas," atbildes uz neizmantotajām iespējam meklē hokejists.

"Iepriekšējās sezonas beigas aizvadīju Triņecas „Ocelari”, viņi bija apmierināti un piedāvāja jaunu līgumu. Vasarā pievienojoties klubam, ieradās arī Lauris Dārziņš, vēlāk arī Armands Bērziņš ar Jāni Andersonu. Tālāk sanāca tā, ka klubs nesaprata, ko darīt ar mums un arī paši vairs labi nejutāmies. Viņi gribēja mūs sūtīt uz savu fārmklubu Projestovā, kas nozīmē arī algas samazināšanu un mēs uzreiz pateicām, ka neesam ieradušies, lai spēlētu tur. Tas, ko man solīja vasarā, krasi mainījās pat nesākoties sezonai. Notika garas pārrunas ar kluba vadību līdz nolēmu šķirties ar labu, lai gan kādu laiku vēl tur pavadīju. Sekoja variants Baltkrievijā, Grodņas „Neman” klubā. Mani jau iepriekš brīdināja, bet nepaklausīju - vajadzēja aizbraukt tikai uz nedēļu apskatīties. Arī Grodņā nebija tas, ko man solīja, un jau pēc divām dienām es sapratu, ka palikt nevēlos. Lai arī aizvadīju deviņas spēles, nedēļu pirms izlases mačiem, brīdināju klubu, ka nepalikšu. Un, tad zvanīja Normunds Sējējs un jautāja vai nevēlos spēlēt Rīgā, solot daudz spēles laika. Ņemot vērā, ka citu variantu nebija – piekritu," hokeja kluba "Rīga 2000" interneta mājas lapā citēts Štāls.

"Pagaidām ar visu esmu apmierināts. Lai gan gribas spēlēt kādā no vadošajām Eiropas hokeja līgām, šobrīd par to nedomāju, jo spēlēju „Rīga 2000” klubā, un cenšos palīdzēt, cik varu. Par nākamo sezonu vēl nedomāju, jānospēlē šī," interviju noslēdz Štāls.

Izmantotie resursi:

www.riga2000.lv

  +2 [+] [-]

, 2008-02-14 00:45, pirms 17 gadiem
viens klubs gribēja, tad nesaprata ko ar visiem darīt, tad Grodņā nebija tas ko solīja...Karoče pierakstīta puslapa, bet nekā konkrēta...Paldies par interviju, man gan gribas vairāk konkrētības

     [+] [-]

, 2008-02-14 01:08, pirms 17 gadiem
bija baigais talats..
zel ka ta sanacis...
vnk vajag vairak treneties..

  +2 [+] [-]

, 2008-02-14 01:11, pirms 17 gadiem
mesjee nokljuudiijaas tikai mazliet - jo atskiriiba starp NYR un R2K nav nemaz tik liela abas ir hokeja komandas

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 01:37, pirms 17 gadiem
ir ok, Riga200 arii labi

     [+] [-]

, 2008-02-14 02:59, pirms 17 gadiem
Būs jau labi...

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 10:14, pirms 17 gadiem
Katru R2T speeli skatoties parazhajus par shito chaliiti...Vinjam ieksha un attieksme pret hokeju ir vienkaarshi apskauzhama un tieshaam rihtiiga shpiilera liimenii...Plosaas kaa traks,bet nu jaa,kaut kas vienmeer nesaliimeejaas sezonas saakumaa ar klubiem...

     [+] [-]

, 2008-02-14 10:15, pirms 17 gadiem
Ar sadu speli kadu vins rada augstak par riga 2000 ari netikt,cilveks itkaa skrien ,cinas,bet tas viss notiek beztolka izskatas ka vins cinas pats ar sevi,mocas chalis.

     [+] [-]

, 2008-02-14 11:54, pirms 17 gadiem
Jaa ciiniitaajs vins ir konkreets! nezinu vai vinjs to dara - bet noteikti vajadzeetu piestraadaat pie metiena precizitaates - jo tas ir ari vinja galvenais klupsanas akmens - iespejams protams vewl ari mainjas partneir - bet nu tas otraa plaanaa - jo nevar but ka piecaas komandaas pec kaartas vinjam neder mainju partneri... izlasee vinjs ir deriigs tomeer - checking line - pretinieka nokauseesana - to vinji abi ar lauri un skjiet sirokovu vai redlihu ari veiksmigi dariija...

     [+] [-]

, 2008-02-14 13:15, pirms 17 gadiem
henrijz.
kaut ko jauc. polijā bija ierastais trijnieks - dārziņš, bērziņš, m.rēdlihs.
un ne širokovs, ne redlihs ne dārziņš nav nekādi checking, bet gan vairāk scoring line. paskaties sanokas turnīra statistiku

     [+] [-]

, 2008-02-14 13:34, pirms 17 gadiem
ja Daarzinju un Shirokovu Latvijas valstvieniibaa var atljauties likt checking line, tad kas tad mums buus scoring line?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 13:52, pirms 17 gadiem
nu, redz, ja vinjam neizdevaas tikt NYR, tad vinjsh jau tiek norakstiits kaa nederiigs. latvieshu nacionaalaas hokeja iipatniibas.

     [+] [-]

, 2008-02-15 11:55, pirms 17 gadiem
Es arī esmu talants, tikai žēl, ka lēni slidoju