Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Komandas uzvar, latvieši "tukšā"

Jānis Pārums

Komandas uzvar, latvieši "tukšā"
Artūrs Kulda
Foto: Viesturs Zariņš

Ontario Hokeja līgas (OHL) čempionātā aizvadītajā naktī uzvaru izcīnīja Kaspara Daugaviņa, Andra Džeriņa un Artūra Kuldas pārstāvētie klubi, taču latvieši šoreiz ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Kaspara Daugaviņa Misisogas "St. Michaels Majors" savā laukumā ar 4:2 pieveica Guelfas "Storm". Daugaviņš bija laukumā, kad komanda ielaida pirmos un guva otros vārtus, tādejādi nopelnot neitrālu lietderības koeficientu.

Andra Džeriņa Kingstonas "Frontenacs" savā laukumā ar 4:1 apspēlēja Ošavas "Generals". Arī Džeriņa lietderības koeficients neitrāls.

Savukārt Artūra Kuldas klubs Pīterboro "Petes" svinēja uzvaru izbraukumā, ar 5:3 pieveicot Ovensaundas "Attack". Kulda nopelnīja divas soda minūtes, kuras "atsēžot" viņa komandas biedri prata gūt vārtus mazākumā. Hokejista lietderības koeficients – neitrāls.

Izmantotie resursi:
www.ontariohockeyleague.com

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 09:19, pirms 17 gadiem
nebijis gadījums

     [+] [-]

, 2008-02-14 09:27, pirms 17 gadiem
es to nodeeveetu par sensaaciju!!!

  -1 [+] [-]

, 2008-02-14 09:53, pirms 17 gadiem
zel ka daugavins sacis bremzet

     [+] [-]

, 2008-02-14 11:40, pirms 17 gadiem
playthegame

neko vinsh nav sācis bremzēt

     [+] [-]

, 2008-02-14 12:00, pirms 17 gadiem
nu ja no cetriem vaartiem viens no komandas liideriem neatziimeejas pat ar pliku assistu tad ir gan saacis bremzeet - truukst abiem diviem(andrim un kasparam) veel pagaidaam taa stabilitaate par kuru starp citu lauris daarzins intervijaa peedeejaa runaa!

  +1 [+] [-]

, 2008-02-14 12:34, pirms 17 gadiem
Nu jā, taisnība.. Hītlijs, Speca un Alfredsons ar sākuši bremzēt, nemaz nerunājot par, piemēram, Vermeti.. Ja nekļūdos, tad pēdējās spēlēs nav guvuši punktus.. Ko nu? Labrīt, taču domājam, ko runājam vai arī klusējam un ejam aukstā dušā vai arī kārtīgi izguļamies..

     [+] [-]

, 2008-02-14 13:00, pirms 17 gadiem
GSH --> jaa auksta dusa tev tiesaam buus kaa reizi! un tagad paskaties hitlija drafta nr, biografiju - vinja junioru statistikas nemaz nerunajot par limenja salidzinasanu( OHL UN NHL),turklaat veciit tiesaam pats tomer domaa ko runaa - kad pedejo reizi ir bijusi ottavai speele kad ir bijusi iemesti 4 vaarti un neviens no supermainjas nebuutu guvusi punktu?! labrit!

     [+] [-]

, 2008-02-14 13:18, pirms 17 gadiem
Kāda atšķirība draftiem, numuriem, kāju izmēram? Katrs tagad spēlē savā līmenī un katrs skaitās komandas vilcējs. Nav svarīgi cik vārti iemesti spēlē un kas tos iemetis, svarīgākais ir, lai komanda uzvar. Nevienu mirkli nedomāju kritizēt ne Hītliju ne kādu citu, jo katru spēli gūt punktus nav reāli. Kā pēc vienas spēles var runāt, ka spēlētāji sāk bremzēt? Tā ir sausākā domāšana un spriešana, kādu esmu redzējis. Un galu galā, kā var šādi runāt par spēlētājiem, neredzot spēli (neticu, ka būsi to skatījies).

     [+] [-]

, 2008-02-14 13:53, pirms 17 gadiem
idejiski tev ir taisniiba - tehniski es to varu mierigi apstridet - piedavaju neizskjirtu!

     [+] [-]

, 2008-02-14 14:15, pirms 17 gadiem
Saproti, mans mērķis nav strīdēties, es vnk nesaprotu tādus apgalvojumus un noteikti nekad nesapratīšu. Jo, ja arī tā būtu taisnība (piemēram 10 spēles bez punktiem), tad es nevis kritizētu, bet drīzāk uzrakstītu uzmundrinājuma frāzes, pieņemot, ka tomēr lielākā daļa šo sportistu šo portālu apmeklē. Tur tā lielākā atšķirība, manuprāt, mūsu domāšanā.

     [+] [-]

, 2008-02-14 15:07, pirms 17 gadiem
Njaa, zheel, ka nekas nav uzrakstiits par Misisogas "St. Michaels Majors" Paint The Rink Pink pasaacienu :/ Vismaz kāds video..

     [+] [-]

, 2008-02-14 15:13, pirms 17 gadiem
tavs uzmundrinaajums ir laba lieta - tomer ar laba vaarda pateiksanu par speletaju kuram 10 speles nav punkti pienjemot ka tas ir uzbruceejs, diezvai bus kas liidzeets - ja njem veeraa vel arii to ka mums tomer nav ZA skola kur viss notiek bez stresa un speletaaji tiek motiveeti krietni savaadaak...pats esi gan jau dzirdeejis uz LSPA speeleem kaadus vaardus znaroks baarsta lai "uzmundrinaatu" speletaajus tu tomer esi teoretikjis! seit karnegi psihologija diezvai palidzes
Un attieciibaa uz to ka so portaalu lasa arii pasi raxtu varonji - mans uzskats tomer ir tads ka lielaakaa dalja so censonju ir ar maksimaaliem meerkjiem - un pasakot ka tu esi malacis, rakstaa kur visi raadiitaaji ir pa nulleem ir diezgan neizteiksmiigi - turklaat var veel vairaak atslaabinaat varoni! pie mums tas adrenalins tiek iedziits ar paatagu - nekur taalu neesam tikusi no PSRS skolas - ja nu vieniigi lejupsliidee...
Un ja konkretizeejam diskusiju tomer atpakalj pie varonjiem - atzisti ka daugavinjs tomer pedejaas dazaas speelees izskataas mazliet relakseejies?

     [+] [-]

, 2008-02-14 15:30, pirms 17 gadiem
Es piekrītu, ka katram ir savas metodes un katram savi paņēmieni. Un noteikti katrai metodei ir savi plusi un savi mīnusi. Ja es būtu treneris, Znaroka taktiku nepielietotu nekad mūžā, jo uzskatu, ka ir citi - labāki veidi, kā motivēt spēlētājus vai likt viņiem kaut ko darīt. Tai pašā laikā, protams, par treneri liecina rezultāti.
Kas attiecas uz 'kāds Tu esi malacis', tā rakstu diezgan reti, lai neteiktu, ka nerakstu vispār. Tas taču nav uzmundrinājums!
Kas attiecas par pēdējām spēlēm, nepiekrītu. Tāpēc, ka iepriekšējā zuadējumā viņš guva vienīgos (2) vārtus (lai arī tikai pielika nūju, bija jābūt īstajā laikā un vietā). Tāpat spēlēs ir diezgan aktīvs, atdod izcilas piespēles, diemžēl ne vienmēr komandas biedri tās spēj izmantot. (Atšķirībā no daudziem citiem, es pārsvarā skatos lielāko daļu spēļu online). Kas attiecas uz vakardienas spēli - nezinu kāpēc bez punktiem un grūti spriest, jo nevarēja spēli skatīties, kaut kas bija nobrucis.

     [+] [-]

, 2008-02-14 15:58, pirms 17 gadiem
jaa par tiem diviem vaartiem piekriitu - ari tur bija jaabut reakcijai lai normaali uztvertu ripu un ievirziitu vaartos. starp citu man patika video par dzerinja triis vaartiem - peedeejie ar ljoti labu slidojumu atraavaas no diviem aizsargiem pa korpusu kautgan saaka slidot kad tie bija krietni tuvaak vaartiem! Saadus vaartus gribeetos vairaak no daugavinja ari sagaidit - agresiivi, vienkaarsi cauri slidojot aizsargiem...
Attieciibaa par treneriem tur nav daudz ko diskuteet - nevar taa vienaa dienaa paarmainiit visu sisteemu no melna uz baltu - jo PSRS skolas audzinasanas panjeemieni un ZA, vai zviedrijas ir vienkaarsi pilniigi preteeji...diemzeel mums lielakaa dalja treneru veeljoprojaam ir visu zinosie un gudrie PSRS skolas kopeetaaji...dranjkjiigaakais ka tikai retumis kam ir vispaar kautkaada puslidz limenii taktiskaa sertifikaacija...pagasgad bija treneru seminaars - soliijaas tradiciju turpinaat arii sogad un aicinat no ZA vai citus strptautiska limenja specialistus - cik saprotu tad taadaa liimenii tas ari ir palicis...labi man apnika raxtiit un suudzeeties... tapat visa sitaa putra ir sen zinama!

     [+] [-]

, 2008-02-14 16:08, pirms 17 gadiem
Runājot par Džeriņa izgājienu - perfekti! Aizsargi pamatīgi nobālēja, bet Džeriņš visu izdarīja teicami un galvenais - tehniski precīzi. Daugaviņam, manuprāt, bieži vien šādās situācijās gribas nospēlēt 'uz publiku', ja saproti, ko ar to domāju (starpcitu, arī U-20 to varēja redzēt) Vēl daudz jāmācās.. Ātrus izrāvienus tiešām neesmu daudz redzējis, taču tā nav viņa specifika. Esmu pāris epizodes redzējis mazājumos, kur, pārtverot ripu netālu no zilās līnijas, izdodas izveidot 1:1 izgājienu.
Protams, par treneriem jāpiekrīt. Šķiet, ja šobrīd paskatās pēc papīra, tad augstākā kvalifikācija būtu Sējejam (palabojiet, ja kļūdos). Taču nez vai kas mainīsies PSRS cilvēku domāšanā - viņi tai skolai gājuši cauri un to arī uzskatīs par labāko. Ir jānāk jaunai paudzei, lai mainītos domāšana.

     [+] [-]

, 2008-02-14 17:07, pirms 17 gadiem
Sejejs, vitolins - tie jau arii ir tie jaunas paaudzes treneri, belavskis laikam bija par vienu sertifikaatu vairaak dabujis - bet varbut ari kljuudos - slinkums tagad liist LHF lapaa - tur jau viss tas saraksts bija.
Bet ja par dzerinja izgaajienu...zini - aatrums bija labs - bet uz beigaam man taa vien likaas ka ja vaarti butu bijusi kaut pa metru taalaak - butu palaidis ripu...bet nu kritizeet nav jeega - jo iemeta jau!

     [+] [-]

, 2008-02-14 17:20, pirms 17 gadiem
henrijz
piekrītu GHS,ka neredzot spēles,nevar mūsu čaļus kritizēt.Iespējams,ka šajās spēlēs viņi izdarīja pat vairāk nekā vārtu guvēji un ne jau vienmēr komandas līderis ir tikai tas,kuram ir visvairāk gūtie vārti.Nu nav viņi drafta pirmie numuri,lai varētu prasīt no viņiem punktus katrā spēlē.Paši (līdzjutēji)esam iedomājušies,ka mūsu jaunie hokejisti ir baigās zvaigznes,bet tādu spēlētāju Kanādā ir ļoti daudz.Tāpēc nepiekrītu kritikai par negūtajiem punktiem

     [+] [-]

, 2008-02-14 20:22, pirms 17 gadiem
jaa garpenter - vinji apslido visu laukumu, apved visus pretiniekus, visu izdara vieni pasi un tad izpilda kombinaaciju kur beigaas vinjiem netiek pat asists...citreiz pat ne pozitivs koef... esmu apmeeram 10 speles redzejis pa pusei no abiem...ir vinji labi speletaaji( kaa atskiriibaa tu domaa) un vinjiem ir labs potenciaals lai kljuutu par otro mainju zvaigzneem( daugavai NHL andrim - labaa eiropas liigaa), viss kas ir jaadara ir nopietni, meerkjtieciigi jaastraadaa! Un GSH starp citu!

     [+] [-]

, 2008-02-14 23:58, pirms 17 gadiem
henrijz
nekad neesmu teicis,ka viņi ir slikti spēlētāji.Tava un daudzu citu rakstītāju nelaime ir tā,ka jūs pārāk vienkāršoti uztverat ceļu uz(tikšanu) NHL."""viss kas ir jaadara ir nopietni, meerkjtieciigi jaastraadaa!"" ir tikai skaisti un pareizi vārdi,diemžēl realitāte ir daudz skarbāka-lai tiktu NHL ar meistarību vien nepietiek.Iesaku papētīt kurās komandās un līgās spēlē bijušās junioru zvaigznes un līderi,tici man,visi nespēlē NHL.Mums gan ir pierasts,ja kāds no mūsējiem iemet golu,tad tūlīt visi piesauc NHL.

     [+] [-]

, 2008-02-15 10:20, pirms 17 gadiem
kaut reizi esi lasijis kaadu manu komentaaru kur es kjeercu histeerijaa ka nu tik buus NHL? protams ka atkariigs ir no daudziem apstaakljiem - tas pats sprukts pagaasgad ja butu piemeram ST blues sisteemaa - domaju ka butu pabeidzis sezonu tur un arii saacis! Bet - viss saakas ar smagu darbu treninjos un meerkjtieciibu!