Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"LSPA/Rīgai" pirmā uzvara

Šodien Latvijas Atklātajā hokeja čempionāta pirmajā kārtā uzvaru izcīnīja "LSPA/Rīga", ar 3:1 pārspējot Elektrēnu "Energija" vienību.

Rīgā notikušajā spēlē rezultātu atklāja "LSPA/Rīgas" uzbrucējs Juris Upītis, komandas biedram Mārtiņam Gipteram divas minūtes vēlāk palielinot pārsvaru līdz diviem vārtiem. Spēles turpinājuma komandas apmainījās vartu guvumiem, un spēle noslēdzās ar rezultātu 3:1 "LSPA/Rīga" labā.

Atgādinām, "LSPA/Rīga" un Elektrēnu "Energija" šobrīd ir vienīgās komandas, kuras Latvijas Atklātajā čempionātā spēlēja arī pagājušajā sezonā.

Latvijas Atklātajā čempionātā šodien tika aizvadītas vēl trīs spēles, par tām ziņosim vēlāk.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-13 19:00, pirms 16 gadiem
kautkāds stulbums atkal esport.lv!! 1 vārtus guva Juris Upītis no Rolanda Vīgnera piespēles!! Otos guva Martiņs Gipters un tresos Rolands Vīgners no Elvja Biezā piespēles! tak uz spēlēm jāiet vairāk!! raksta te muļķības!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-13 19:26, pirms 16 gadiem
LV123456 rakstīja: kautkāds stulbums atkal esport.lv!! 1 vārtus guva Juris Upītis no Rolanda Vīgnera piespēles!! Otos guva Martiņs Gipters un tresos Rolands Vīgners no Elvja Biezā piespēles! tak uz spēlēm jāiet vairāk!! raksta te muļķības!

nja - autorei rakstu rakstot, tomēr derētu pačekot, kas kurā komandā spēlē - kaut vai tepat eSportā: Sestdien sāksies Latvijas Atklātais čempionāts...
Cik man zināms, vecais Vegners nav LSPA komandā...

     [+] [-]

, 2008-09-14 18:36, pirms 16 gadiem
Nav gan Vegnera LSPA komandā, bet trešie vārti bija hokeja gardēžiem!