Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Douns: "Bija svarīgi uzvarēt"

Douns: "Bija svarīgi uzvarēt"
Šeins Doans

Pēc vakardienas spēles pasaules čempionātā hokejā Kanādā starp Somijas un Kanādas valstsvienībām, Kanādas izlases kapteinis Šeins Douns atzina, ka bija nepieciešama pārliecinoša uzvara.

"Mēs zinājām to, ka amerikāņiem ir stirpa komanda un negribējām spēlēt pret viņiem vēlreiz, tāpēc darījām visu, lai šovakar uzvarētu," teica Šeins Douns par iespējamo ceturtdaļfināla spēli pret ASV hokejistiem. "Tāpat arī zinājām, ka Somijas hokejisti vēlas mūs sagraut un tas bija vēl viens iemesls kāpēc bija svarīgi uzvarēto šo spēli ar lielu pārsvaru."

"Es domāju, ka šī spēle bija labs treniņš," komentēja Patriks Šarps. "Somijas hokeja izlase spēlēja ļoti līdzīgi komandām, kuras spēlē Nacionālajā hokeja līgā. Mēs gribējām šodien vinnēt un būt grupas līderi, tāpēc mēs spēli pret Somijas hokeja valstsvienību nosaucām uzvari vai mirsti."

Izmantoties resursi:
iihf.com

Piedalies spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”

Prognozē sekmīgākos Latvijas izlases spēlētājus ikvienā mūsējo spēlē un laimē vērtīgas balvas. Lai piedalītos spēlē „Labākā Latvijas hokeja izlase”, spied šeit

     [+] [-]

, 2008-05-13 02:48, pirms 16 gadiem
"Es domāju, ka šī spēle bija labs treniņš," -neko jau...
Sherpi teikts...nu,bet ko tu stipram padariisi...

     [+] [-]

, 2008-05-13 02:49, pirms 16 gadiem
Ha ha, Driizaak buutu zaudeejushi, jo tagad pretim naaks LatvijaUn vinjiem buus jaamirst

     [+] [-]

, 2008-05-13 02:53, pirms 16 gadiem
somiem liidz ar to buus atkaartojums ar USA

  -1 [+] [-]

, 2008-05-13 07:16, pirms 16 gadiem
viesiic28 rakstīja: Ha ha, Driizaak buutu zaudeejushi, jo tagad pretim naaks LatvijaUn vinjiem buus jaamirst