Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Olundam sezona beigusies

Olundam sezona beigusies
Matiass Olunds

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vankūveras "Canucks" līdz šīs sezonas beigām zaudējis vienu no komandas galvenajiem aizsargiem Matiasu Olundu, kuram ceturtdien veikta ceļgala operācija.

Operācijas laikā 31 gadu vecajam Olundam tika novērsts ceļgala kaula plīsums, kas hokejistam izraisīja pietūkumu un sāpes, kuras apslāpēt varēja tikai ar pretsāpju līdzekļiem.

Līdzīgs savainojums Olundam bija arī 2002./2003. gada sezonā. Toreiz zviedru aizsargs izlaida 22 spēles, taču atgriezās ierindā un aizvadīja 13 play-off izcīņas mačus, kuros guva trīs vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles (7 punkti).

Šosezon Olunds piedalījies 53 spēles, gūstot deviņus vārtus un atdodot arī 15 rezultatīvas piespēles (24 punkti). Tāpat viņa rēķinā 79 soda minūtes un negatīvs lietderības koeficients -1.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Canucks" pašlaik ieņem astoto vietu. Par diviem punktiem mazāk ir Nešvilas "Predators" vienībai.

Izmantotie resursi:
tsn.ca