Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Forums: Bobs Hārtlijs atgriezies "Avangard" klubā

Forums: Bobs Hārtlijs atgriezies "Avangard" klubā
Bobs Hārtlijs. Foto: Sergei Fadeichev/TASS/Scanpix

Kādreizējais Latvijas hokeja izlases galvenais treneris atgriezies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Omskas "Avangard", vēsta vienība.Tiek ziņots, ka Hārtlijs atgriezies, lai palīdzētu attīstīt bērnu un jauniešu sportu Omskas apgabalā. Tāpat viņš piesaistīts kā "Avangard" akadēmijas konsultants.

Kādreizējais Latvijas hokeja izlases galvenais treneris atgriezies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Omskas "Avangard", vēsta vienība.

Tiek ziņots, ka Hārtlijs atgriezies, lai palīdzētu attīstīt bērnu un jauniešu sportu Omskas apgabalā. Tāpat viņš piesaistīts kā "Avangard" akadēmijas konsultants.

Hārtlijs Omskā arī piedalīšoties 1. oktobrī "G-Drive Arena" atklāšanas pasākumā.

     [+] [-]

, 2022-09-14 14:09, pirms 2 gadiem
No shit!

     [+] [-]

, 2022-09-20 19:07, pirms 2 gadiem
paradijusies zina,ka hartlija radi bijusi tirie vankas.vinam patik kultura,valoda,bet vienu vardu gan vins jauc- mak vieta vins lieto- jebak- nu kartigs sapogs...