Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Video: Hokeja Kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" piemiņai!

Ar Latvijas Hokeja Federācijas atbalstu tapis, mūzikas klips bojāgājušai Jaroslavļas "Lokomotiv" komandas piemiņai, tās bija sāpes, kuras pārdzīvoja visā pasaulē, par godu Mūsu "Dzelzs Vīram" un pārejai "Loko" komandai, izrādām savu cieņu, un mūžīgās sāpes.P.S. Visiem Nezinātājiem, paskaidrošu šis klips tapis, lai izrādītu cieņu un ne vairāk, gluži popularitātes pēc arī neviens neizvietos ko līdzīgu jo klipa budžets bija tiešām mazs, klipā filmējās izpildītāja draugi, un pāris sponsori piešķīra nelielu naudas summu lai vismaz klipa filmētājam un montierim spētu samaksāt par padarīto darbu! Esiet iecietīgāki pret izpildītāju! Cieniet vnk cilvēku darbu!
Vērtējums:
Slēpts komentārs: jancis105

 +17 [+] [-]

, 2012-01-12 16:17, pirms 12 gadiem
Jāsaka atklāti. Lai arī kāds būtu dziesmas saturs, šāda tipa mūzika ir pilnīgi nekorekta lai taisītu piemiņas video. Varbūt pēc gadiem 10 vai 20, kad tiešam tuviniekiem un p'ārējiem šis viss jau būs daudz vai maz pārgājis un varēs ar smaidu viņus atcerēties, bet domāju ka ne man vienīgajam riebjas skatīties kadrus kuriem fonā kaut kāds (atvainojos) ''krievelis'' spļauj pār lūpu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-01-12 17:56, pirms 12 gadiem
Man šķiet nepiemēroti un neadekvāti kko tādu likt par piemiņu..Vajadzēja(ja vispār vajadzēja kko tādu taisīt , jo pēc manām domām,tā ir tikai mākslinieka popularitātes celšana,kas šķiet nožēlojami uz tāda traģiska fona) mierīgu mūziku , nevis kkādu Repa pārstāvi ar piedziedājumu ,kuram jēgu neredzu un lirikas samērā prastas,uzlikt samontētu video un gatavs..
Manuprāt pilnīgi nepiemēroti,jo šķiet,ka tie vīri bija ir pelnījuši lielāku cieņu..

  +5 [+] [-]

, 2012-01-12 19:20, pirms 12 gadiem
pilnīgs idiotisms!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-12 20:02, pirms 12 gadiem
A kāds lētam krievu repam ir sakars ar LHF?

  -1 [+] [-]

, 2012-01-12 20:21, pirms 12 gadiem
Poish rakstīja: A kāds lētam krievu repam ir sakars ar LHF?
gan jau kaut ko sastiķēja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-12 21:48, pirms 12 gadiem
Cilvēki ļoti atvainojos par neizlikto aprakstu pilnībā, Jums jāsaprot, ka šis video ir veidots, nevis tāpēc ka krievelis, kaut ko spļauj pār lūpu bet gan cieņas izrādīšana attiecīgajai komandai!!! Es Gribētu piebilst, ka šis nav sevis popularizēšanas mērķis, bet gan cieņas izrādīšana un smaguma sajūta šeit Latvijā, šajā gadijumā es varu pateikt no sevis, ka klipa budžets ir gaužām niecīgs cilvēks, kura sajūtas ir tādas, kā attēlotas klipā, negrib slēpt un grib pastāstīt visai pasaulei!
Ja jūs to uztverat kā komerciālu pasākumu tad tas ir gaužām aplami.
Latvija pierāda atkal to ka šeit mīl hokeju, jautājums kāpēc Jaroslavļa neko nav darījusi, lai pierādītu, ka tas bija 2011. gada sāpīgākais moments...
Un kāpēc Jūs neaizskarat Dinamo Rīga dziesmu ko šis "krievelis" ir sarakstījis?
Viņa skan starplaikos spēļu laikā un pats izpildītājs Jūsu klātienē ir dzīvajā kāpis uz ledus un viņu izpildījis!!
Es vēlreiz gribu pateikt, ka nebūt nav komerciāls pasākums.

  -2 [+] [-]

, 2012-01-12 21:54, pirms 12 gadiem
Poish rakstīja: A kāds lētam krievu repam ir sakars ar LHF?
Varu pateikt, ka LHF šim krievu repam bija atvēlējis savu svētību, bet Tev kā LATVIETIM laikam ir mazliet patālāk ar LHF ne?
Dziesma tiks rakstīta arī Latviešu valodā!!!

  +4 [+] [-]

, 2012-01-12 22:02, pirms 12 gadiem
Brilliancez rakstīja: Varu pateikt, ka LHF šim krievu repam bija atvēlējis savu svētību, bet Tev kā LATVIETIM laikam ir mazliet patālāk ar LHF ne?
Dziesma tiks rakstīta arī Latviešu valodā!!!
Tiesa, ar Kiru šņabi kopā kapājuši neesam!
Vecīt, nenodarbojies ar nacionālā naida kurināšanu, tādam nolūkam Latvijā ir politiķi!

  +2 [+] [-]

, 2012-01-12 23:22, pirms 12 gadiem
Poish rakstīja: Tiesa, ar Kiru šņabi kopā kapājuši neesam!
Vecīt, nenodarbojies ar nacionālā naida kurināšanu, tādam nolūkam Latvijā ir politiķi!
Teorētiski tas nav naida kurināšana, ja nešaubos jau pirms manis pāris komentāri tika kā stabils uzbrauciens krievu valodā, ja jautāsi konkrētā gadījumā tad skaidri varu atbildēt, ka KHL ir krievu Līga un dziesma tieši tāpēc tika ierakstīta krievu valodā, negribu skriet notikumiem pa priekšu, bet Tas tiesa, ka latviešu valodā jau top vēl viens materiāls un 100% ne tāpēc, lai pelnītu naudu, vai popularitātes pēc, bet gan hobija pēc un attiecīgi pagājušā gada 07.09. mūs visus satricināja, pat vairāk visu pasauli, lūk kāpēc mēs kā Mazie Latvijas iedzīvotāji, un gan Latvieši gan krievi esan vienoti šajā klipā...
Piedod ja mani pārprati, es veinozzimīgi nebiju domājis kaut kādā veidā pateikt ko tādu, kas liek domāt par nacionālā naida kurināšanu!

  -3 [+] [-]

, 2012-01-13 00:05, pirms 12 gadiem
njā....es ļoti stipri šaubos vai šis video kādu aizkustinās...bet laikam video autora un dziesmas izpildītāja mērķis tāds nebija! dziesma ir izgāztuve....un kam tie brāļu kapi beigās?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-13 11:52, pirms 12 gadiem
Stīvens Sigals rakstīja: njā....es ļoti stipri šaubos vai šis video kādu aizkustinās...bet laikam video autora un dziesmas izpildītāja mērķis tāds nebija! dziesma ir izgāztuve....un kam tie brāļu kapi beigās?
Varbūt, varbūt...
Brāļu kapos tika apglabāti it kā kara varoņi un tā ir piemiņas vieta + arī skaista, gribēja izpildītājs filmēt pat pie Kārļa kapa bet, vai tas būtu labāk? Nez nez...

  +2 [+] [-]

, 2012-01-13 16:40, pirms 12 gadiem
Interesanti kurs raksta no juusu vaarda - dziesmu dinamo riigai nesarakstiija sis autors un izpildiitaajs bet klips ir labs un dziesma ir no sirds, un taisniiba ir tur, ka katrs paraada liidzjuutiibu taa kaa speej un maak - manu prat labi!

  -4 [+] [-]

, 2012-01-14 21:14, pirms 12 gadiem
Mans viedoklis - Jaroslavļas komanda ir pelnījusi ko labāku nekā šis urliskais video ... Tas, ka ir notikusi šī traģēdija vel nenozīmē, ka uz tās rēķina katrs amatieris (šajā gadījumā - LOHS) tagad var taisīt lētus video klipus ar tik pat lētiem tekstiem un mūzikas ritmu, kas atbilst 5. klases līmenim ...

p.s. cieņu reizēm labāk ir izrādīt paklusējot ...

     [+] [-]

, 2012-01-16 10:01, pirms 12 gadiem
Neredzu pilnigi neko sliktu shaja klipa un dziesma.Vnk.dazhi ir tik pretigi naida kurinataji,kas nevar pardzivot sho cienas izradishanu.Vismaz zem shadiem raxtiem un klipiem butu izturejushies cienigak.Man zhel ka ir tadi latvieshi!!!

     [+] [-]

, 2012-01-18 13:22, pirms 12 gadiem
chilli rakstīja: Mans viedoklis - Jaroslavļas komanda ir pelnījusi ko labāku nekā šis urliskais video ... Tas, ka ir notikusi šī traģēdija vel nenozīmē, ka uz tās rēķina katrs amatieris (šajā gadījumā - LOHS) tagad var taisīt lētus video klipus ar tik pat lētiem tekstiem un mūzikas ritmu, kas atbilst 5. klases līmenim ...

p.s. cieņu reizēm labāk ir izrādīt paklusējot ...
Vispār tu māki kaut ko novērtēt pozitīvi vai tu to vien tikai dari kā redzi
melnu bildi skaitoties jebkuru video ! Izdari kaut ko pats un redzēsi vai tas ir maz tik viegli!

     [+] [-]

, 2012-01-18 16:12, pirms 12 gadiem
mcblessed rakstīja: Interesanti kurs raksta no juusu vaarda - dziesmu dinamo riigai nesarakstiija sis autors un izpildiitaajs bet klips ir labs un dziesma ir no sirds, un taisniiba ir tur, ka katrs paraada liidzjuutiibu taa kaa speej un maak - manu prat labi!
Ja Raimond, sho augstakmineto dziesmu izpildi Tu, bet vai tad Tu neskaities Monocrystal komandas daliibnieks?
Vai tad shajaa dziesmaa nav nelielas izmainjas?
Tu jau noteikti zini par ko ir runa un tapec atsaucoties uz ari Juusu varda mees veelreiz pieraadam tikai to ka Monocrystal ir tuvu hokejam.
Paldies Jums par labajiem vardiem.
Paldies visiem kas domaa liidzigi..
Paldies ari "heiteriem", jo bez Jums neviens izpildiitaajs nebuus izpildiitaajs...
Paldies visiem kas Juut liidzi mums, un varbut nekad neviens lidz galam nesapratiis iisto meerki kapec ir tapusi shi dziesma...
Arii tiem paldies!!!