Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vācijas kausā mājinieki pieveic Krieviju, slovāki iemet septiņus vārtus Šveicei

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vācijas kausā mājinieki pieveic Krieviju, slovāki iemet septiņus vārtus Šveicei
Vācijas izlases hokejisti svin vārtu guvumu. Foto: imago images/osnapix/Scanpix

Vācijas kausa izcīņā hokejā laukuma saimnieki vācieši saspringtā cīņā ar 4:3 pieveica Krievijas otro izlasi, savukārt Latvijas valstsvienības pretiniece 2022. gada ziemas olimpiskajās spēlēs Pekinā Slovākija negaidīti ar 7:1 sagrāva Šveici.

# Krievi pirmajā periodā 40 sekunžu laikā ieguva 2:0 pārsvaru, taču Vācijas hokejisti līdz trešās trešdaļas ievadam atbildēja ar četriem precīziem metieniem pēc kārtas (4:2). Maksims Sorkins gan viesus pietuvināja līdz 3:4, taču tas bija arī viss. Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli vāciešu rindās produktīvākais bija Berlīnes "Eisbaren" uzbrucējs Leo Fēderls.

# Savukārt slovāku pārliecinošo panākumu pār Šveici ar četriem punktiem (1+3) kaldināja Mihals Krištofs, kamēr trīs punktus (2+1) sakrāja Dāvids Grigers. Jāatzīmē, ka pagājušajā sezonā prestižajā pārbaudes turnīrā pirmoreiz triumfēja Latvijas izlase.

Citās pārbaudes spēlēs

# Baltkrievijas izlase, pateicoties 21 gadu veco hokejisti Ivana Drozdova un Mihaila Kovaļova vārtu guvumiem un rezultatīvajām piespēlēm, ar 3:2 pagarinājumā pieveica Austriju. Identisks rezultāts tika fiksēts arī Slovēnijas un Francijas valstsvienību mačā, pārākiem izrādoties francūžiem. Turpretim pārliecinošāk izdevās uzvarēt Ungārijai, kas guva četrus vārtus pēdējos divos periodos, ar 4:1 sakaujot Itāliju.

     [+] [-]

, 2021-11-12 10:54, pirms 3 gadiem
Labāk izvēlas Krievijas 2. izlasi nevis Latvijas.
Kur tad pateicība par dalību kovidkausā?