Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākie spēlētāji - Laco, Antipins, Skorohodovs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

KHL nedēļas labākie spēlētāji - Laco, Antipins, Skorohodovs
Viktors Antipins
Foto: metallurg.ru

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) trīspadsmitās spēļu nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti Jans Laco, Viktors Antipins un Igors Skorohodovs.

Par aizvadītās nedēļas labāko līgas vārtsargu atzīts Doņeckas „Donbass” slovāks Jans Laco. Latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa komandas biedrs sekmēja trīs uzvaras izbraukumā, atvairot vidēji 93,2 % metienu.

Par nedēļas labāko aizsargu un arī par labāko jauno spēlētāju nosaukts Magņitogorskas „Metallurg” spēlētājs Viktors Antipins. Trijos mačos Urālu talants sakrāja četrus rezultativitātes punktus (2+2), nopelnot pozitīvu lietderības koeficentu +3.

Par trīspadsmitās nedēļas labāko uzbrucēju atzīts Hantimansijskas „Yugra” spēlētājs Igors Skorohodovs. Latviešu vārtsarga Edgara Masaļska komandas biedrs trijās spēlēs izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem un izdarīja arī vienu rezultatīvu piespēli.

Interesanti - atšķirībā no citām nedēļām, šoreiz viens spēlētājs (Antipins) saņēmis divas atzinības. Iepriekšējās divās nedēļās labāko vidū bija arī Latvijas hokejisti - Sandis Ozoliņš un Edgars Masaļskis, savukārt sezonas pārējās vienpadsmit nedēļās mūsējie nav izpelnījušies līgas atzinību.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-10 19:02, pirms 12 gadiem
irbiiite rakstīja: Hahaa.. Tu tieshaam esi 17 gadiigs pumpains, siiks tirlinsh..
Bet viņš, savos 17 gados, raksta gramatiski pareizi, nevis kā Tu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja