Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Uz KHL mani nepalaida"

Daugaviņš: "Uz KHL mani nepalaida"
Kaspars Daugaviņš
Foto: Viesturs Zariņš

"Kad netiku spēlēt vairākus mačus pēc kārtas AHL, jau runāju ar aģentu, lai mani izīrē uz KHL. Otavā to nevēlējās", intervijā eSports.lv stāsta Latvijas hokejists Kaspars Daugaviņš, kurš sezonu iesāka AHL, bet tagad spēlē OHL.

Sezonu iesāki AHL Binghemtonā, bet tagad esi atpakaļ OHL – "Majors" komandā. Kas tad īsti notika?
Binghemtonā maz dabūju spēlēt - treneris neuzticējās. Lielāko tiesu spēlēju ceturtajā maiņā vai nespēlēju vispār. Vajadzēja mainīt spēles stilu un punktus vairs neizdevās iekrāt tik daudz kā gribējās. Tāpēc prasīju, lai mani izīrē uz Kontinentālo Hokeja līgu (KHL). To viņi neatbalstīja, bet vēlāk piedāvāja spēlēt "Majors", lai atgūtos un nākamo gadu varētu turpināt Binghemtonā.

Kāpēc Binghemtonā Tev netika uzticēts ilgāks spēles laiks?
Pirmkārt, mums šogad bija diezgan solīda komanda. Pirmajās divās maiņās bija vecāki spēlētāji un arī tie, kuri draftēti pirmajā kārtā. Tie ir ļoti labi spēlētāji. Trešā maiņa bija vairāk kā spēka maiņa, spēka uzbrucēji vai mazākuma speciālisti. Ceturtajā maiņā pārsvarā spēlēja pirmo gadu spēlētāji vai "tough guys", kuri kaujas un, spēlējot ar viņiem, protams, nav interesanti. Ceturtajā maiņā tu maz tiec laukumā, tikai retās epizodēs un tad vēl bieži sanāk noskatīties kādu kautiņu. Uz trešo maiņu es gan pāris reizes izsitos un diezgan labi spēlēju, bet treneris labāk uzticējās vecākiem spēlētājiem, spēka uzbrucējiem. Es neesmu viens no tiem, kurš izsitīs sev ceļu laukumā. Es vairāk mēģinu kontrolēt ripu. Tas ir uzdevums pirmajām divām maiņām, bet tur ir ļoti grūti izsisties.

Bet pirms divām sezonām, kad Tevi izsauca sezonas beigās, bija citādi. Kas mainījās starplaikā?
Pirmajā gadā, kad mani izsauca un es nospēlēju divpadsmit spēles AHL, komanda bija vāja un nevarēja vairs iekļūt "play-offs". Tāpēc treneris Deivs Kamerons, kurš tagad divus gadus ir "Majors" treneris un bija Kanādas U20 palīgtreneris, man diezgan daudz uzticējās, un es spēlēju otrajā maiņā. Diezgan labi spēlēju, izveidoju daudz momentus un trenerim iepatikos. Iemetu arī pāris vārtus un pierādīju, ka varu spēlēt profesionālo hokeju.

Kāpēc nokļuvi tieši "Majors" nevis ECHL, kur daudz spēlētāju tiek sūtīti iegūt spēles laiku?
Tāpēc, ka "Majors" biju nospēlējis divus gadus un arī tas, ka Otavas kluba īpašnieks ir arī "Majors" īpašnieks. Man teica, ka es esmu viens no viņu cerībām un labāk ir atgriezties junioros, kur es varu būt viens no līderiem un hokejs ir diezgan augstā līmenī. "East Coast" līgā ir vairāk spēka spēle, un daudzi spēlētāji, kuri tur nosūtīti, tā arī neizsitās atpakaļ AHL.

Ar ko Tev bija sarunas?
Mums bija četras brīvās svētku dienas AHL un es atbraucu uz Toronto. Aizgāju paskatīties U20 pārbaudes spēli starp Kanādu un Somiju, bet pēc spēles Deivs Kamerons mani vēlējās satikt. Kad ierados uz tikšanos, tur satiku arī komandas īpašnieku. Diskutējām par manu nākotni un komandas īpašnieks palūdza gadu pabeigt pie junioriem, jo viņi šogad domā cīnīties par vienu no pirmajām vietām līgā. Viņi mani gribēja atpakaļ un teica, ka labāk te spēlēt daudz, nekā sēdēt uz soliņa AHL. Viņi zināja par manu situāciju AHL, ka treneris man neuzticas un teica, ka nākamgad viss var mainīties. Uzskatu, ka izdarīju pareizu lēmumu.

Bet vai Otava jau tagad nevarēja pateikt Binghemtonai, lai Tev vairāk dod spēlēt?
Pateikt jau viņi varētu, bet tik vienkārši viss nenotiek. Viņiem ir vēl desmit tādi paši spēlētāji kā es. Tur ir jāizcīna sava vieta. Pirmajā gadā izcīnīt vietu pirmajās maiņās ir nereāli, jo priekšā ir spēlētāji, kas AHL spēlē četrus, piecus gadus, un ir arī spēlējuši NHL.

Vai nevilināja KHL?
Kad netiku spēlēt kādas četras spēles pēc kārtas, runāju ar aģentu. Teicu - ja mani nelaidīs laukumā, tad lai mēģina sarunāt, ka tieku izīrēts, ka es būtu ieinteresēts pabeigt gadu pie Rīgas "Dinamo", lai atgūtu savu spēli un pēc tam brauktu atpakaļ. Bet Otava negribēja, ka es spēlēju KHL, jo hokejs tur esot ļoti atšķirīgs.

Tad no Dinamo bija kāda zaļā gaismiņa?
Protams, man būtu jāpierāda sevi un jācīnās, bet domāju, ka viņi man dotu iespēju sevi pierādīt spēlēs. Pagājušā vasarā man bija maza saruna ar "Dinamo", tomēr to īsti negribēju turpināt - bija jau līgums ar Otavu.

Tad no Tavas puses tas bija kā ultimāts?
No manas puses nebija nekāds ultimāts. Es vienkārši prasīju pareizāko lēmumu, lai es dabūtu spēlēt. Man teica, ka esmu viens no Otavas jaunajām cerībām, kurš varētu ar laiku spēlēt NHL. Viņi negribēja mani pazaudēt vai laist tālu prom. Gribēja, lai es būtu Otavas sistēmā, te turpinātu un izaugtu kā viņu organizācijas spēlētājs.

Ar kuru klubu un uz cik ilgu laiku Tev ir līgums?
Man ir līgums ar Otavu. Šis ir pirmspēdējais gads.

Kas OHL tiek sagaidīts no overage, t.i. vairāk nekā 20 gadus veciem hokejistiem?
Ir jābūt līderim hokejā un arī ārpus tā – jāvelk komanda gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, jābūt vienam no līderiem ģērbtuvē, palīdzot jaunajiem spēlētājiem iejusties komandā. Jāpalīdz savākt komandu un jābūt kā trenera palīgam ģērbtuvē. Treneri vairāk arī uzticas overeidžeriem un gaida no viņiem lielākus rezultātus.

Kā jūties Majors sastāvā?
Bija grūti pāriet atpakaļ no AHL uz junioriem, jo hokejs ir diezgan savādāks. Vienmēr ir grūtāk pāriet no augstāka līmeņa uz zemāku. Junioros vienmēr kādam būs jāizpalīdz spēles situācijā. Tāpēc ir daudz darba. Četrus mēnešus nebiju daudz spēlējis. Tagad jāspēlē vairākumā, mazākumā, jāmaina spēles stilu. Pirmajās spēlēs nebija viegli te spēlēt un iejusties, bet esmu attapies un ceru, ka viss būs kārtībā.

Un citas atšķirības starp OHL un AHL?
Nu, pirmkārt, OHL ir jaunāki spēlētāji. Ātruma ziņā varbūt nav liela atšķirība. Protams, AHL ir drusku ātrāks, bet vislielākā atšķirība ir spēka spēle. AHL ir līga, kur visi grib sevi pierādīt un sitās līdz pēdējai sekundei. Tā vienam var būt pēdējā iespēja tikt uz NHL, citam pirmā, tāpēc visi kārtīgi strādā. OHL vairāk ir tehniska spēle, spēlētāji zina savu lomu un cenšas sevi pierādīt, lai tiktu draftā.

Tagad esi viens no Latvijas aizjūras hokejistiem, kurš sezonas beigās ir devies pāri okeānam, lai palīdzētu Latvijas izlasei. Kā vērtē savu sniegumu?
U18 un U20 izlasēs no manis gaidīja lielus rezultātus. Protams, mēģināju darīt visu to labāko un būt komandas cilvēks. Teica, ka 88. gads ir viens no labākajiem, un mēs to gribējām pierādīt ne tikai runās, bet arī darbā. Domāju, ka mēs nospēlējam savu labāko spēli. Mēs vinnējām gan U18, gan U20 turnīru. Uzskatu, ka nebiju baigais vilcējs, bet noderēja mana palīdzība un es palīdzēju komandai uzvarēt. Par lielo izlasi grūti teikt. Pirmajā gadā nospēlēju trīs spēles un kā jauniņais cīnījos un darīju visu ko varēju. Otrajā gadā Maskavā dabūju trīs golus un piespēles. Paveicās. Šogad Halifaksā no manis gaidīja pasaules brīnumus, bet nu tā nenotiek. Pirmajās divās spēlēs neaizgāja spēle, dabūju mazu traumu, bet trešajā spēlē it kā darīju savu darbu un izcīnīju to bullīti, kas bija pagrieziens spēlē. Kopumā gan nenospēlēju savas labākās spēles un neizpildīju to, ko gaidīja no manis, tāpēc nolaida uz ceturto maiņu. To es pilnīgi saprotu. Centos darīt visu to labāko, bet nebija tas labākais gads. Es ceru, ka varēšu atkal palīdzēt un, ja mani uzaicinās, vienmēr būšu gatavs atbraukt un palīdzēt izlasei uzvarēt.

Vai tā saucamajiem amerikāņiem un kanādiešiem ir grūti sezonas beigās aizbraukt un iekļauties izlasē, kur dominē eiropieši un cits spēles stils?
Bija diezgan grūti pagājušajā gadā pirms čempionāta, jo man pat nesanāca aizbraukt uz Rīgu uz sagatavošanās posmu. Sanāca satikt izlasi tikai te un bija iespēja tikai pāris dienas sagatavoties čempionātam. Visgrūtākais ir tas, ka izlases hokejs ir pavisam savādāks. Te visi skrien, cīnās, bet Eiropā ir vairāk piespēļu meistarība. Ir vajadzīgs laiks, lai sagatavotos un pārietu atpakaļ uz Eiropas hokeju.

Kāpēc nespēlēji kvalifikācijas turnīrā?
Īstu atbildi nevaru dot. Pēc ne tik veiksmīgi iesāktas sezonas un ne pārāk labi aizvadīta čempionāta Halifaksā, varbūt nebiju vajadzīgs. Varbūt arī domāja, ka nesen mainot komandu mani neatlaidīs.

Vai Latvijas spēlētājiem vajadzētu braukt uz Ziemeļameriku?
Tas ir ļoti atkarīgs no katra spēlētāja. Man piemēram patīk spēlēt spēka spēli, kas te ir ierasti. Te tu arī esi tuvāk NHL, un mans sapnis ir tur kādu dienu nokļūt. Komanda, kas mani draftēja, grib, lai es te spēlēju, lai es te cīnos, un tāpēc te arī esmu. Ir jau spēlētāji, kas pazūd Amerikas hokejā un viņiem pēc tam ir grūti spēlēt Eiropā, arī spēlētāji, kuri nevar iejusties Amerikā. Bet es uzskatu, ka te spēlējot es sliktāks nekļūšu. Tieši otrādi, es būšu labāks, jo varēšu spēlēt gan Amerikā, gan Eiropā.

Nesen tu biji spēles pirmā zvaigzne, bet Tev nebija neviena rezultativitātes punkta. Viens otrs eSports.lv lasītājs par to brīnījās.
Ne vienmēr var spriest pēc punktiem. Katram spēlētājam ir savi pienākumi. Pirmajās maiņās ir vairāk golu metēji un veidotāji. Ir vairākuma un mazākuma maiņas. Ir pēdējās maiņas, kurām uzdevums ir skriet, izlīst, izsist, cīnīties stūros un mēģināt nopelnīt kādu vairākumu. Tur arī bieži ir komandas policists, kurš, ja vajag, ies aizstāvēt savu spēlētāju. Tātad viss atkarīgs no trenera uzliktiem pienākumiem. Es daru to, ko man treneris liek, un, ja tas ir vienīgais, ko varu darīt, tad to darīšu par visiem 100%. Bet tas ne vienmēr parādās spēles statistikā. Un jā, tajā spēlē bija tā. It kā es spēlēju labi, divas reizes trāpīju pa pārliktni, izveidoju daudzus momentus komandas biedriem, bet ripa vārtos nelīda un bez punktiem paliku. Galvenais ir nedomāt par punktiem, bet spēlēt labi. Ja tu labi spēlēsi, tad tevi vienmēr kāds pamanīs.

Kādi tagad ir tavi mērķi?
Pirmkārt, šeit atkopties un dabūt atpakaļ golu izjūtu, pabeigt gadu ļoti labā fiziskā formā un vasarā kārtīgi sagatavoties nākošai sezonai. Protams, arī ir mērķi ar "Majors" komandu – sasniegt "play-offs" un tad pēc iespējas tālu tikt. Ne velti mani uzaicināja te spēlēt, gribu pierādīt, ka es varu vēl daudz ko izdarīt komandas labā.

Par cik hokejistu ietekmē to, kas par viņu tiek rakstīts?
Man ļoti palīdz tas, ka māku pieņemt kritiku. Man tas dod uzmundrinājumu cīnīties tālāk. Pēc sliktas spēles, ja kaut kur palasu kritiku par savu spēli, tad mēģinu mācīties un izlabot savas kļūdas. Pieņemt kritiku ir jāmāk katram sportistam.

Ir eSports.lv lasītāji, kuri pārmet, ka Tev ir zvaigžņu slimība. Kā Tu uz to reaģē?
Cenšos īpaši nelasīt komentārus, jo grūti spriest par to, kas tur komentē un, cik viņi labi pazīst hokeju. Bieži komentētāji neredz spēli un apskatās tikai protokolā un re, punkti nav, tātad nekam neesi vajadzīgs. Bet kā jau teicu - kritika mani uzmundrina pierādīt sevi nākošajā spēlē, lai tā neatkārtotos. Gribās pierādīt un ielikt kloķi tam fanam, kurš teica, ka vairs neesi nekam derīgs.

Vai Tu ko īpašu vēlies pateikt Latvijas hokeja faniem?
Protams, faniem liels paldies par to, ka seko manām gaitām un atbalsta. Bez faniem nekur tālu netiks, jo viņi tevi atbalsta vienalga cik tālu prom tu esi. Un grūtā brīdī tevī ticēs. Tas vienmēr dod papildus enerģiju. Un paldies arī tiem, kas kritizē, arī tas dod papildus enerģiju.

1 2 62 komentāri
Slēpts komentārs: Straka

 +43 [+] [-]

, 2009-02-10 14:06, pirms 15 gadiem
Gribās pierādīt un ielikt kloķi tam fanam, kurš teica, ka vairs neesi nekam derīgs.
Labs! Tas ir Daugava!

 +31 [+] [-]

, 2009-02-10 14:07, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Gribās pierādīt un ielikt kloķi tam fanam, kurš teica, ka vairs neesi nekam derīgs.

Man ļoti palīdz tas, ka māku pieņemt kritiku. Man tas dod uzmundrinājumu cīnīties tālāk.


Daugaviņ, Tu neesi nekam derīgs!
UN kam tad tu esi derīgs!

  +2 [+] [-]

, 2009-02-10 14:09, pirms 15 gadiem
Apstājies izaugsmē

 +31 [+] [-]

, 2009-02-10 14:13, pirms 15 gadiem
Ir viegli paslepties aiz segvardiem un komentet ...

  +2 [+] [-]

, 2009-02-10 14:14, pirms 15 gadiem
Man liekas ka vajadziigas vinjam paarmainjas - lai brauc uz Eiropu speeleet peec sezonas beigaam, kaut vai paciinaas par iekluushanu RD.

  +7 [+] [-]

, 2009-02-10 14:15, pirms 15 gadiem
Viesturs Zariņš rakstīja: Ir viegli paslepties aiz segvardiem un komentet ...
Labi, ka mes tevi Viestur zinaam....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +22 [+] [-]

, 2009-02-10 14:16, pirms 15 gadiem
Domāju, ka bija daži, kuriem likās, skat, Daugaviņš dažas sezonas paspēlēs zemākās līgās un tad uz NHL !
Dzīvē brīnumi nenotiek... Tādi daugaviņi kanādiešiem ir simtiem !!
Lai kaut ko sasniegtu ir nenormāli jāstrādā, un tas nevar notikt dažu gadu laikā. Pat , ja Kasparam ir gadījušās dažas kļūmes, pēc intervijas spriežot, viņš ir ticis problēmām pāri.Lai viņam veicas ! Uz KHL viņš vienmēr varēs paspēt atskriet.
Turies Kaspar un strādā !

  +8 [+] [-]

, 2009-02-10 14:17, pirms 15 gadiem
galvenais laj dzeks nepadodas laj veicas

  +4 [+] [-]

, 2009-02-10 14:20, pirms 15 gadiem
GaryII rakstīja: Man liekas ka vajadziigas vinjam paarmainjas - lai brauc uz Eiropu speeleet peec sezonas beigaam, kaut vai paciinaas par iekluushanu RD.
Ja viņš pēc sezonas beigām brauc uz eiropu, tad atpakaļ viņam netikt. Līdzīga situācija kā ar Karsumu un pie tam viņam vēl ir līgums uz nākamo sezonu.

  +5 [+] [-]

, 2009-02-10 14:20, pirms 15 gadiem
Interesanti bija lasīt šo interviju, cerams ka Daugaviņam izdosies atgūt "golu" izjūtu

  +4 [+] [-]

, 2009-02-10 14:22, pirms 15 gadiem
es jau gaidu, kad sāksies lielo kritiķu un ekspertu komentāri par to, cik daugaviņš ir nederīgs utt utt. viss būs ok, neviens neko nav norakstījis un ja čalis pats nav nolaidis rokas pēc šādas rīcības no komandas puses, tad nevajag mīzt, augstākas līgas nekur neizpaliks, arī rezultāti. priekā

  +8 [+] [-]

, 2009-02-10 14:22, pirms 15 gadiem
čalim bus 21 gads. Pagaidiet, vēl paspēs parādīt savu hokeju! evajag čali norakstīt pirms termiņa! ja viņš būtu 82. gads un nespētu noturēties AHL, tad varētu runāt par bezceri uz NHL. Man ir ticība, ka nākošgad Daugava parādīs velnu!

  +5 [+] [-]

, 2009-02-10 14:23, pirms 15 gadiem
Gan jau - čalim tak tik 20 (vai tikko 21) gads! Biš kritums iestājies, gan jau atkopsies un tiks tur kur jātiek! Tagad ceram uz AHL nākamsezon un tad jau varēs cerēt arī uz NHL.... galvenais vajag strādāt a ne gudri irst

  +2 [+] [-]

, 2009-02-10 14:27, pirms 15 gadiem
RelOzuS rakstīja: Ja viņš pēc sezonas beigām brauc uz eiropu, tad atpakaļ viņam netikt. Līdzīga situācija kā ar Karsumu un pie tam viņam vēl ir līgums uz nākamo sezonu.
spruksts pieradija ka var tikt atpakaļ

 +15 [+] [-]

, 2009-02-10 14:28, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Gribās pierādīt un ielikt kloķi tam fanam, kurš teica, ka vairs neesi nekam derīgs.

Man ļoti palīdz tas, ka māku pieņemt kritiku. Man tas dod uzmundrinājumu cīnīties tālāk.


Daugaviņ, Tu neesi nekam derīgs!
Es šo komentāru sapratu ar domu, ka cilvēks cenšas palīdzēt Daugaviņam saņemties, jo pats tak izteicās, ka tas viņam (Daugaviņam) palīdz un ir vajadzīgs... + no manis (:

 +10 [+] [-]

, 2009-02-10 14:31, pirms 15 gadiem
Straku dažreiz daudzi nesaprot, bet doma ir laba - motivēt Daugavu!

  +4 [+] [-]

, 2009-02-10 14:31, pirms 15 gadiem
Mja izskatās, ka viegli neiet!!

     [+] [-]

, 2009-02-10 14:32, pirms 15 gadiem
Tik atceries ka pirms vinjs aizbrauca uz eiropu, bija viens no liideriem komandaa, Daugavinjs taads nav un taapeec domaaju ka vinju ar atpleestaam rokkaam atpakalj negaidiis.

  +2 [+] [-]

, 2009-02-10 14:33, pirms 15 gadiem
Sanjemies, mēs par Tevi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-02-10 14:39, pirms 15 gadiem
Pirmajam komentāram salikti mīnusi Tie mīnusu licēji nemaz nesaprata, ko komentētājs bija domājis. Tas drīzāk bija kā uzmundrinājuma komentārs. Lai Daugaviņš izlasa un tad nodod uguņus. Tieši to visu (uguņus) mēs no viņa gaidām.
Laba intervija.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 14:40, pirms 15 gadiem
laba intervija!
Turies, Kaspar. Galvenais atgūt vārtu garšu un atgūt savu spēli. Ļoti gribētos vēlreiz redzēdzēt veco labo Kasparu, kāds viņš bija U18, U20 čempī! Veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-02-10 14:42, pirms 15 gadiem
Dzo Lee rakstīja: Es šo komentāru sapratu ar domu, ka cilvēks cenšas palīdzēt Daugaviņam saņemties, jo pats tak izteicās, ka tas viņam (Daugaviņam) palīdz un ir vajadzīgs... + no manis (:
Kaut kā nepamanīju Tavu komentāru Bet nu varu pateikt, ka es sapratu tieši tāpat kā Tu Plus Tev un pirmajam komentētājam
Slēpts komentārs: Fluks

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 14:52, pirms 15 gadiem
Ar ko Tev bija sarunas?
Mums bija četras brīvās svētku dienas AHL un es atbraucu uz Toronto. Aizgāju paskatīties U20 pārbaudes spēli starp Kanādu un Somiju, bet pēc spēles Deivs Kamerons mani vēlējās satikt. Kad ierados uz tikšanos, tur satiku arī komandas īpašnieku.

Nu, ceru, ka tikšanās ar īpašnieku bija lietderīga, lai gan ar tiem amerikāņiem neko nevar zināt. Pierādījies jau ir, ka batonus ausīs viņi prot bāzt. Katrā ziņā novēlu atgūties un atgriezties AHL.

  +7 [+] [-]

, 2009-02-10 14:56, pirms 15 gadiem
Izklausaas, ka chalis KHL uzskata par taadu kaa treninju vietu, uz kurieni var atbraukt, bez probleemaam tikt sastaavaa, paaris speelees uztaisiit hat trick un aizbraukt atpakalj uz AHL.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-10 14:59, pirms 15 gadiem
flipsider rakstīja: 18 gados but OHL komandas liderim un spelet AHL, es domaju, tadu kanadieshu nav simtiem.
Nu principā viņš bija viens no lideriem un AHL spēlēja ļooti maz. Labāk paskaties kā un kur viņš šosezon spēlē. Tam protams ir savi iemesli, bet fakts ir fakts.

     [+] [-]

, 2009-02-10 15:14, pirms 15 gadiem
Turies, Daugavinj ! viss buus kaartiibaa, galvenais ciiniities un neaizrauties ar nevajadziigaam lietaam

  -2 [+] [-]

, 2009-02-10 15:22, pirms 15 gadiem
Nu no vienas puses protams ka Daugaviņam ir objektīvi iemesli Binghemptona tiešām ir pārbagāta ar jaunie censoņiem. Taču par "partykid" viņu nesauca esporta komentētāji, bet gan hfboards.com kur tauta lielākoties ar šādiem izteicieniem nemētājas.

  +4 [+] [-]

, 2009-02-10 15:24, pirms 15 gadiem
rreinis rakstīja: Izklausaas, ka chalis KHL uzskata par taadu kaa treninju vietu, uz kurieni var atbraukt, bez probleemaam tikt sastaavaa, paaris speelees uztaisiit hat trick un aizbraukt atpakalj uz AHL.
Es arī to piefiksēju, ka viņš tikšanu RD uzskata gandrīz vai par pašsaprotamu lietu!
Nezinu,kā uz šobrīdi Daugaviņš spēlē,bet PČ par viņu diezko labs iespaids nebija!

     [+] [-]

, 2009-02-10 15:29, pirms 15 gadiem
Daugavins vel paraadis ka var mest golus un viss bus ok!!!!Ne pa velti vins tika nodrafteets Otovaa!!!!!Jaa bet par Spruktu gan es nevaru saprast,ko taads var darit AHL!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-02-10 15:43, pirms 15 gadiem
Par cik mums te ir savas "nacionālās īpatnības", ka spēlētāji nereti tā ap gadiem 24-25 atveras, tad Kasparam vēl ir savs laiciņš progresam, ko arī novēlu.... Ja šis savos 25-26 gados vēl pa ZA zemākajām līgām "bakstīsies"vai nespēlēs kādā labā Eiropas līgā, tad gan šo varēs sākt norakstīt.....
Slēpts komentārs: nikaragva
1 2 62 komentāri