Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

MHL-B grupā ''Prizma/Rīga'' trešais zaudējums pēc kārtas

Šodien kārtējās spēles MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijā aizvadīja hokeja komandas ‘’Juniors’’ un ‘’Prizma/Rīga’’. Hokeja klubs ‘’Juniors’’ viesos svinēja uzvaru (2:1) pār hokeja klubu ‘’Dmitrov’’, bet ‘’Prizma/Rīga’’ viesos ar smagu zaudējumu (2:7) piekāpās hokeja klubam ‘’Zeļenograd’’.

Abām Rīgas komandas šodien izbraukumā bija atbildes spēles pret vakardienas pretiniekiem, kuriem abas Latvijas komandas piekāpās. Hokeja klubs ‘’Prizma/Rīga’’ ar rezultātu 3:7 piedzīvoja zaudējumu no hokeja kluba ‘’Zeļenograd’’, bet ‘’Juniors’’ arī viesos piekāpās ar rezultātu 3:5 hokeja klubam ‘’Dmitrov’’.

‘’Prizma/Rīga’’ pirms šodienas spēles MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijā pēc aizvadītām 27 spēlēm ar 36 punktu ieņēma 7. vietu (visā MHL-B-21. vietu), bet ‘’Juniors’’ pēc aizvadītām 24 spēlēm bija izcīnījuši 27 punktus, kas viņiem šai pašā divīzijā deva 9. vietu (visā MHL-B-22. vietu). Abām komandām jāsāk uzlabot savs sniegums, ja tās vēlās iekļūt MHL-B grupas Play Off jeb izslēgšanas spēlēs, jo no Ziemeļu-Rietumu divīzijas tajās iekļūs labākās sešas komandas.

‘’Juniors’’ revanšējas par zaudējumu vakar
Šodien atkal pirmie laukumā devās ‘’Juniors’’ hokejisti, kuri izbraukumā Dmitrovā (Krievija) atkārtoti tikās ar vietējo hokeja klubu ‘’Dmitrov’’, kuri pirms šīsdienas spēles bija aizvadījuši 25 spēles, kurās iegūtie 43 punkti tiem deva 5. vietu Ziemeļu-Rietumu divīzijā.

Pirmajā periodā spēles rezultāts netika atklāts. Mājinieki, spēlējot nedaudz aktīvāk, nespēja pārspēt viesu vārtsargu N. Grinfogelu, kas šodien vārtos bija nomainījis J. Irbi.

Otrā perioda trešajā minūtē viesi atklāja spēles rezultātu, kad precīzs bija M. Osipovs. Perioda devītajā minūtē A.Logunovs dubultoja rīdzinieku rezultātu, kad juniori spēlēja vairākumā.

Trešā perioda 16. minūtē mājinieki vienus vārtus atguva, bet vairāk viņi neko neiespēja, un tādējādi ‘’Juniors’’ spēlētāji revanšējās par vakardienas zaudējumu ar rezultātu 2:1.

‘’Prizma/Rīga’’ atkārtoti piekāpjas hokeja klubam ‘’Zeļenograd’’
Otrajā šīsdienas spēlē hokeja klubs ‘’Prizma/Rīga’’ atkārtoti izbraukumā tikās ar Zeļenogradas (Krievija) pilsētas hokeja kluba ‘’Zeļenograd’’ spēlētājiem. Hokeja klubs ‘’Zeļenograd’’ MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijā pēc aizvadītām 25 spēlēm ar 51 punktu ieņema 2. vietu.

Arī šajā spēlē rezultātu atklāja viesi, jo vārtus perioda 13. minūtē guva D.Riekstiņš. Perioda 17. minūtē mājinieki pārspēja rīdzinieku vārtsargu I. Bikartu, un tādējādi panāca izlīdzinājumu spēles rezultātā. Vel pēc minūtes mājinieki nespēja realizēt rīdzinieku spēlētāja L. Lansa nopelnīto soda metienu. Tomēr mājinieki savu panāca, un perioda 19. minūtē izvirzījās vadībā.

Otrā perioda devītajā minūtē P. Vasiļjevs panāca izlīdzinājumu. Tomēr perioda 14. minūtē mājinieki izmantoja tā paša P. Vasiļjevs noraidījumu un atkal izvirzījās vadībā. Sešas sekundes līdz perioda beigām mājinieki izmantojot vel vienu rīdzinieku noraidījumu un izvirzījās vadībā ar divu vārtu handikapu.

Trešā perioda sākumā I. Bikaru rīdzinieku vārtos nomainīja K. Zakrevskis. Tomēr arī tas nelīdzēja, jo spēles 51. minūtē piektā ripa lidoja viesu vārtos. Pēc vienas minūtes O.Stepans deva mājiniekiem otrreiz mēģināt realizēt soda metienu. Un arī otrreiz veiksmīgāks izrādījās viesu vārtsargs. Sestos vārtus mājinieki guva spēles 56. minūtē, kad tie spēlēja mazākumā. Spēles 58. minūtē mājinieki realizēja vairākumu, un tādējādi uzstādīja spēles gala rezultātu 7:2.

Abas komandas nākamo spēli aizvadīs Rīgā 15. decembrī pulksten 13:30, kad tās tiksies savā starpā, un kā mājinieki skaitīsies ‘’Prizma/Rīga’’ hokejisti. Līdz ar to spēle notiks ‘’Volvo’’ ledus hallē. Arī ‘’Liepājas metalurgs-2’’ spēlētāji šajā pašā datumā pulksten 12:00 aizvadīs spēli, kad tie izbraukumā tiksies ar Tveras (Krievija) hokeja kluba ‘’Tveriči’’ spēlētājiem.

Izmantotais resurss: Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт
Турнирная таблица : Лига

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-09 15:39, pirms 12 gadiem
simeks2 rakstīja: J.Irbe ir A.Irbes dēls?
Nē, nav.