Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Varu būt pateicīgs gan Šupleram, gan Pekam"

Ābols: "Varu būt pateicīgs gan Šupleram, gan Pekam"
Peka Rautakalio un Artis Ābols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" galvenā trenera vietas izpildītājs Artis Ābols intervijā kluba mājaslapai piekrita, ka viņš par savām trenera zināšanām var būt pateicīgs iepriekšējiem galvenajiem treneriem Jūliusam Šupleram un Pekam Rautakalio, kuri tādējādi bijuši viņa skolotāji. Ābols atzina, ka jauno pienākumu dēļ daudz kas ir mainījies un ka viņš vēl mēģina aprast ar jauno vidi.

"Patiesībā mainījušās ir daudz lietas. Pirmkārt, jau tas, ka nekad neesmu bijis šādās kurpēs. Pirmā sajūta bija tāda...A! šokēta sejas izteiksme. It kā esi tajā pašā vidē, bet, protams, viss tajā pašā laikā ir citādi. Nekad neesmu bijis galvenais treneris – izjūtas ir pavisam citādas, un viss ir jauns," teica Ābols.

"Protams, ka varu būt pateicīgs gan Šupleram, gan Pekam par to, ko esmu no viņiem mācījies un ko viņi man ir mācījuši. Protams, centīšos izmantot un ņemt to, kas, manuprāt, ir bijis labs pie viena un pie otra," Ābols turpināja. "Ar situāciju ir jāaprod, un tas ideālisms noteikti arī ir kaut kur jāatmet malā. Par to, kā spēlētāji jūtas, jāprasa arī viņiem pašiem, bet domāju, ka tagad ir aizritējis pārāk īss laiks, lai izdarītu pirmos secinājumus – bijuši tikai trīs treniņi, kurus skaitās, ka esmu vadījis."

"Vai jau atvadījos no Rautakalio? Pirms pāris dienām ļoti īsi runājām pa telefonu, bet par tikšanos vēl īsti neesam vienojušies. Sarunājām, ka satiksimies pie kafijas, bet viņam ir vajadzīgs laiks," sacīja Ābols. "Par izmaiņām virknējumos skatīsimies – par to domājam, un noteikti, ka kaut kādas izmaiņas būs. Savainojumi? Jā, nav noslēpums, ka Matjē Karls un Krišjānis Rēdlihs ir savainoti, veselības problēmas ir arī Guntim Galviņam. Grūti teikt un arī neteikšu, kad viņi varēs atgriezties laukumā, jo neesmu ārsts. Skaidrs, ka kādu brīdi viņi nespēlēs – Krišs noteikti.

Robs Šremps šodien izlaida treniņu, jo ir saslimis. Ārā ir rudens, un visi esam cilvēki – šādā laikā kaut ko saķert ir vienkārši. Jučers? Ar Jučeru ir tā, ka mēs centāmies optimizēt un izmantot visus resursus, kādi mums ir pieejami. Respektīvi, izmantojot šo iespēju un piesakot Gudļevski kā otro vārtsargu, mēs varam sastāvā izņemt vienu 91.gada hokejistu un teorētiski mēginam atrast kādu pastiprinājumu uzbrukumā no tā, kas mums ir. Ar Jučeru viss ir kārtībā. Šobrīd vairāk spēlē Telkvists, bet arī Māris spēlēs."

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-11-09 18:41, pirms 12 gadiem
Turi Ābol!

 +10 [+] [-]

, 2012-11-09 18:42, pirms 12 gadiem
Fox__eksperts rakstīja: Nauda nāk kontā kā nekad!
Tev žēl?

  +3 [+] [-]

, 2012-11-09 18:49, pirms 12 gadiem
Gan bus ok! Sim puisi ir galva uz pleciem!

  +9 [+] [-]

, 2012-11-09 19:09, pirms 12 gadiem
Pekka noteikti tagad dropē kā īsts soms, un vēl nav atgājis, lai satiktu Ābolu!

<<"Vai jau atvadījos no Rautakalio? Pirms pāris dienām ļoti īsi runājām pa telefonu, bet par tikšanos vēl īsti neesam vienojušies. Sarunājām, ka satiksimies pie kafijas, bet viņam ir vajadzīgs laiks," >>
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-09 21:48, pirms 12 gadiem
Ticu viņam, lai veicas!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-09 21:54, pirms 12 gadiem
Ābols jau gandrīz kā dēls ir Šupleram!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-09 23:14, pirms 12 gadiem
Nekas labs tur tāpat nebūs!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-10 13:21, pirms 12 gadiem
Ja atlaistu Sonieku, varbūt Galviņtš, Cibuļskis un citi pusnejēgas saprastu, ka līgums nav uz mūžu noslēgts. Ja atlaistu Šrempu un/vai Karlu, tad pārējie legi saprastu, ka jākapā ir uz 120 procentiem, nevis uz 60 kā tagad. Telkvistu prom jāsūta. Nav viņš galīgi sūdīgs, bet ne ar ko ne labāks par Muštukovu, Lūsiņu u.t.t. Ja neko no tā nedarīt, tad ne Ābols ne Bumbieris nepalīdzēs.

     [+] [-]

, 2012-11-12 15:38, pirms 12 gadiem
Domāju, ka būs panākumi jaunajam trennerim, atbildība būs un gan jau zina, kas būs, ja ies uz grunti. Veiksmi!