Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Gomel" zaudē, Tribuncovam divas soda minūtes

Jānis Pārums

Baltkrievijas atklātā čempionāta play off turnīra pirmajā kārtā pirmo zaudējumu piedzīvojusi aizsarga Atvara Tribuncova pārstāvētā "Gomel", kas savā laukumā atzina Soļigorskas "Shakhter" pārākumu – 1:3. Sērijā līdz trim uzvarām "Gomel" ir vadībā ar 2:1.

"Gomel" neveiksmīgi aizvadīja spēles pirmo pusi un pēc 30 minūtēm bija iedzinēju lomā ar 0:3. 31. minūtē, spēlējot mazākumā, mājinieki guva vārtus, samazinot starpību līdz 1:3, turpmākajā laikā arī krietni aktīvāk uzbruka, taču spēles gaitu lauzt nespēja un piedzīvoja zaudējumu. Atvars Tribuncovs otrajā trešdaļā nopelnīja divu minūšu noraidījumu par sitienu ar nūju, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Sērijā līdz trim uzvarām "Gomel" gan joprojām ir vadībā (2-1), jo uzvarēja pirmajos divos mačos (9:3 un 2:1, pag.).

Izmantotie resursi:
hockey.by

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-10 07:55, pirms 13 gadiem
Smieklīgi,ja jau spēlētājs punktus nevar gūt,tad autoram jauzraksta,kad vismaz kaut ko viņš savā statistikā maina-piepluso soda minūtes!